אני בכיתה י''ב עד עכשיו חיי החברה שלי היו די ממוצעים אבל חיי החברה שלי עם בנות היו ועדיין נמצאים ממש ברצפה...
יש בנות "שמכירות אותי" הם יודעות איך קוראים לי כי היינו פעם באיזה שיעור אנגלית או חשבון ביחד (אני לומד בבית ספר דתי ד''א) הדבר היחיד שדי מחזיק אותי הוא סיפורים ששמעתי מאנשים שאני מכיר שסיימו לימודים וסיפרו לי על איך שפתאום כולם מתחברים ובגלל שזה פעם אחרונה ביחד מרגישים קרבה ומתקרבים ומכירים יותר טוב. לפני תחילת החופש הגדול הרגשתי ממש נהדר עם עצמי, ביליתי ל''ג בעומר ראשון שלי עם החברים (לפני זה הייתי כזה אפס ושנאתי את התקופה של''ג בעומר בא וידעתי שאני ישאר בבית) ביליתי עם חברים שלי ימי שישי, הכרתי כמה בנות (אומנם מספר מועט אבל גם טוב) אבל פתאום הקשר שלי עם החברים הספציפים האלה נחלש ומצאתי את עצמי חצי מהחופש תקוע בבית בזמן שכולם נהנים ואני לא יודע איך להתחבר אליהם מחדש. אני רוצה בעצם בשנה האחרונה להרחיב את המעגל החברתי שלי בצורה גדולה יותר ולא יודע איך עושים את זה, איך להתחבר אל החברים שאני מכיר אותם כבר כמה שנים בצורה כזאת שהם יתקשרו אלי בצהריים ויגידו לי "שומע איפה אתה ? בא בא צא אנחנו פה מתחת לביניין שלך" ושיהיה לי לפחות כמה ידידות ולפי מה שקראתי כדי שיהיה ידידות קודם אתה צריך חברים טובים (אז די נדפקתי )
קיצר אני מקווה שתוכלו לתת עצות טובות.
פתחתי אותו אשכול גם בפורום פיק-אפ כי כל פורום יוכל לעזור לי מאוד בדרכו שלו, בבקשה לא לנעול.

ציטוט ההודעה