|
|
בוא נגיד שאם יש לך בעיה עם דם ומראות קשים זה לא המקום בשבילך בכלל, אבל אם אין לך בעיה עם הדברים האלה זה אחלה של מקום
אני הייתי במד"א, ומשם המשכתי להיות חובש בצבא ועכשיו אחרי שסיימתי עם אלה קשה מאוד להתנתק מכל העולם הזה כי זה מקצוע מאוד מעניין ומפתח, ואולי לפעמים גם להתגבר על איזה פחד מסויים או 2 כדי לעשות את זה זה רעיון טוב
באילת אני יודע שיהיו לך מקרים מעניינים לרוב (הייתי חובש בסיירים אז אני יודע מה הולך שם), אבל זה כבר תלוי כמה אתה יכול לעמוד בדברים, כי לי למשל היה חבר שיצא לו לראש בנאדם שתקפו אותו עם גרזן וזה לא המראה הכי יפה בעולם וגם לי יצא לראות כמה אנשים שדי התרסקו, אבל אחרי פעםם-פעמיים מתרגלים למראות האלה
לך למשמר אזרחי או משו בסגנון
אתה יכול לעשות מטווחים וכול מיני כאלה אולי אפילו רישיון לאקדח
שמע בוא אני אגיד לך משהו, אחרי המון בירורים ולפי מה שאני יודעת וככה אני פעלתי..
אני תמיד נמשכתי לדברים האלה בנושא הרפואה,וכשהציעו לי את ההתנדבות ממדא ישר קפצתי על זה.
הקורס עצמו נמשך כ-60 שעות ואם אני לא טועה ולא שינו את זה מאז,גם ההתחיבות אמורה להיות כמספר שכזה .
תלך,תעבור את הקורס. קורס נורא מעניין,שיכול לעזור לך במהלך החיים גם אם לא תתנדב במדא.
אם אתה מתלבט,סימן שאתה רוצה משהו מזה. אז תכנס לקורס ותראה שבמהלכו,אתה תתאהב בזה ותרצה להמשיך להתנדבות עצמה.
הרי ,למדת כלכך קשה ולא תרצה ליישם את זה בשטח?תרצה . כמו כולם !
ואי אפשר להגיד לך אם במד"א רואים דברים קשים או לא.
יש ויש.
וזה לא תמיד יכול להיות קל כמו שמספרים על זה.
זו מסגרת שנורא כיף להישאב אליה מבחינה חברתית. אני מקווה שתהנה להישאב אליה גם מבחינה מקצועית !
ו.. ברגע שתרצה לעזוב,אתה תמיד יכול. אתה בן 16,אתה לא מחויב לכלום. אתה לא עובד שם,אתה מתנדב. לא מתאים לך,ביי. ישמחו לקבל אותך במקומות אחרים להתנדבות![]()