נכתב במקור על ידי Regression Disturbed Hold the Line טוטו The Kill
מתוך: כלכליסט ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען
נכתב במקור על ידי Regression Disturbed Hold the Line של toto אם אני לא טועה .... psychosocial
slipknot hero
ניקלבק A Man I'll Never Be
נערך לאחרונה על ידי Gasoline; 17-09-2011 בשעה 10:47.
נכתב במקור על ידי Regression ניקלבק A Man I'll Never Be boston ? היחידי שאני מכיר עם השיר הזה ... awake and alive
נכתב במקור על ידי AndroidCheats boston ? היחידי שאני מכיר עם השיר הזה ... awake and alive כע בוסטון שלך זה סקילט Skin O' My Teeth
megadeth snow
RHCP Fat Old Sun
נכתב במקור על ידי Regression RHCP Fat Old Sun פינק פלויד .... TNT
AC/DC Holiday נראה אם תמצאו את הלהקה הספציפית שאני חושב עליה, יש שתיים מוכרות עם שיר כזה.
נכתב במקור על ידי Regression AC/DC Holiday נראה אם תמצאו את הלהקה הספציפית שאני חושב עליה, יש שתיים מוכרות עם שיר כזה. Vampire Weekend ? הייתי אומר grean day אבל אתה לא נראה אחד ששומע אותם הרבה XD
נכתב במקור על ידי AndroidCheats Vampire Weekend ? הייתי אומר grean day אבל אתה לא נראה אחד ששומע אותם הרבה XD חח לא ולא מה שהתכוונתי הוא של Scorpions
X תהנו בשבירת ראש
נכתב במקור על ידי Uploadin X תהנו בשבירת ראש חח SOAD Octavarium
נכתב במקור על ידי Regression חח SOAD Octavarium Dream Theater , כמובן. Numb ולא של LP.
חוקי הפורום