נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- V83! תשובה נכונה! יש לך 16 נקודות. שאלה 45 מה שמה של המפלצת הזאת?
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה! יש לך 16 נקודות. שאלה 45 מה שמה של המפלצת הזאת? RATS
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- RATS תשובה נכונה. יש לך 17 נקודות. שאלה 46 כמה HP יש ל- Toy Trojan
4600
נכתב במקור על ידי OneX 4600 תשובה נכונה. יש לך 18 נקודות. שאלה 47 מה שמו של העולם החדש ביותר?
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה. יש לך 18 נקודות. שאלה 47 מה שמו של העולם החדש ביותר? NOVA
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- NOVA תשובה נכונה. יש לך 19 נקודות. שאלה 48 מה שמו של מאסטר העבודה Thief (גנב)?
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה. יש לך 19 נקודות. שאלה 48 מה שמו של מאסטר העבודה Thief (גנב)? DarkLord
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- DarkLord תשובה נכונה. יש לך 20 נקודות. שאלה 49 אני מסוגל לתקוף עם ברקים וקרח, מי אני?
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה. יש לך 20 נקודות. שאלה 49 אני מסוגל לתקוף עם ברקים וקרח, מי אני? ICE LIGHTING
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- ICE LIGHTING תשובה נכונה. יש לך 21 נקודות. שאלה 50 מה שמו של השחקן במקום ה-143 במייפל גלובל?
נכתב במקור על ידי stClass תשובה נכונה. יש לך 21 נקודות. שאלה 50 מה שמו של השחקן במקום ה-143 במייפל גלובל? XxGodIyNLxX?
נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- XxGodIyNLxX? תשובה נכונה. יש לך 22 נקודות. שאלה 51 מה שמה של המפלצת הזאת?
scorpion
נכתב במקור על ידי OneX scorpion תשובה נכונה. יש לך 19 נקודות. שאלה 52 כמה זרעים (Seeds) צריך להשיג ב-PQ Henesys?
חוקי הפורום