קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך החתימה שלי? יש הצעות לשיפור?
    על ידי nakarish בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 21:51
  2. [חדשה] עוד חתימה סוג ב לאוסף | תנו הצעות לשיפור
    על ידי Bomber בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 20:36
  3. תגובות: 66
    הודעה אחרונה: 25-12-2005, 07:58
  4. צריך הצעות לשיפור עבודה
    על ידי yarin4444 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-12-2005, 14:46
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 20:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

דיווח - סטים ראשונים שאני פותח -- הצעות לשיפור

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0

ברירת מחדל דיווח - סטים ראשונים שאני פותח -- הצעות לשיפור

אז ככה... אני יודע שאתם לא אוהבים להיכנס לפוסט דיווח וליראות מיליון אותיות על גבי אותיות, שחור בעיינים, אז אני פשוט הקצר כמה שאני יכול ונירא אם הצליח להגיעה לנקודה שלי. ואני מקווה שאני לא אחפור יותר מידי....
    *אני רק מוכרח להגיד שזה בין הסטים הראשונים שאני פותח,

אז ככה : אני מגיע לתחנת רכבת באחת הלילות(הייתי צריך לחזור לבסיס) אני אומר לעצמי, עכשיו זה זמן טוב להתחיל עם בחורות, הרכבת ריקה כמעט, מזג אוויר טוב ועוד מלא תירוצים בשבילי לגשת לבנות :]
    סט ראשון - מגיע לתחנה מתישב בספסל ליד ספסל שיושבת בו חיילת קצינה אז היא : HB 6+1 :] אמרתי אני חייב להתחיל לדבר איתה...
    בערך 8 דקות רק ישבתי וחשבתי איך אני מתחיל מה אני אומר מתי בלה בלה בלה (כל ה10 דקות האלה היא עסוקה בתוך הפלאפון
    רק אחרי 10 דקות העזתי להוציא את המילה הראשונה :
    אני : תגידי, מה כל כך מעניין בפלאפון שאת תקוע בו
    היא : (ישר היא מורידה תפלאפון וסוגרת אותו) פייסבוק, אתה יודע....
    בידיוק הגיעה הרכבת אחרי חילוף מילים של דקה בערך... פה חשבתי שזה נגמר, אני עולה לרכבת ומתישב, היא מידי אחרי שמה תתיק ומתישבת מולי,
    כדי לקצר ולא לעצבן אותכם המשיכה שיחה מאוד רגילה על צבא, מגורים, לימודים בלה בלה בלה לא משהו מיוחד
    היה שיחה מאוד נחמד , לא יותר מזה, רגילה ביותר... הגיעה התחנה של שתנינו לרדת , ירדנו אמרנו שלום ונפרדנו (בלי שום סגירה)
    למרות שהרגשתי מטומטם לפחות הרגשתי טוב עם זה שנגשתי אליה והיא לא אכלה אותי :]

סט 2 - עליתי על הרכבת השניה חפשתי להתחיל עם מישהי, עד עברתי ליד חייל חמודה ( HB7) אמרתי ננסה אותה,
    התיישבתי מולה טיפה רחוק, העיינים שלנו נפגשו כמה פעמים עד שעבר אחד המאבטחים (שכנירא דבר איתה קודם) זרק לה תוך כדי הליכה "נו נשברת כבר?" ישר הצטרפתי ואמרתי :
    אני: ממה נשברת כבר? :]
    היא מהצבא!!
    אני: ישר מתישב לידה(אני מוכרח להודות שהיא לא צפתה לזה) מתחיל עוד פעם בשיחה רגילה על צבא(אני בידיוק אמרתי לה שאני עומד להשתחרר עוד שבועיים) על אחרי צבא, ועל הדברים הרגילים... תוך כדי השיחה אני היא הכניסה את המשפט הזה, "בלי שום קשר" ^_^,
    "יש לי חבר כבר שנתיים" שם כבר הבנתי שזה טיפה אבוד אבל המשכנו לדבר עד שהגענו לתחנה שלנו והיה נחמד סך הכל. פה גם לא סגרתי כלום.
    משם המשכתי לבסיס עליתי על אוטובוס, גם שם היה לי איזה מין סט קטן עם איזה בחורה לא משהו רציני, מילה פה מילה שם(אבל היה מצחיק)
    יום למחרת אני חוזר מהצבא הביתה(לא אני לא עושה יומייות ) אני מחכה לאטובוס ובתחנה איתי הגיעה חיילת קטנה וחמודה HB5-6
    אמרתי נדבר גם איתה, ושוב הייתה לנו שיחה רגילה וממוצעת לא משהו מטורף וגם זה ניגמר בלי סגירה...

זהו מצטער ניסיתי לקצר, אבל לא הלך לי :]
    סך הכל אני מסכם הסטים האלה כך: בין הסטים הראשונים שלי, אני מבסוט שהצלחתי כל אחד מהם להחזיק, והיה נחמד
    הבעיה היחידה המשותפת לכל הסטים האלה כמו שאולי הבנתם, שהשיחה שלנו הייתה מאוד רגילה משעממת וממוצעת...
    לא היה ריגוש, טיזינג, פלרטטנות.... פה אני צריך אותך שתעזרו לי להבין איך אפשר לשפר....
    הצעות היתקבלו בברכה ותודה .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

קודם כל - מי שנכנס לפורום וכבר נכנס לפוסט, מוכן לקרוא את מה שכתבת...
    אני לא יודע מה עם כל השאר, אבל כל עוד הפוסט מסודר ולא כתוב כמו בלוק אלא יש ניקוד, שפה נורמלית, ופה ושם לוחצים על אנטר [תתפלא לא הרבה עושים את זה] אז אין לי בעיה לקרוא.

ולנושא...
    אז כמו שאמרת לא סגרת הרבה, אבל זה גם משהו.
    במפגש הראשון שאמרת שלקח לך משהו כמו 10 דקות לגשת אליה קצת התאכזבתי, אבל המשכתי לקרוא וראיתי שאתה מנצל הזדמנויות לדבר עם נשים, והרבה. שזה דבר מצויין.

אולי לא יצרת קינו, משיכה, ריגוש, טיזינג וכל זה... אבל זה גם משהו!
    את הכלים אתה כבר מכיר אני רואה, פשוט קשה לך ליישם אותם, אבל בדיוק ככה לומדים, מנסים לאט לאט על כל אחת!

בסט הראשון היה לך די מזל שהיא התיישבה מולך למרות שהרכבת הייתה די ריקה, וזה משחק לטובתך, זה אומר משהו היא לא עשתה את זה סתם.
    ולפי דעתי פה יכולת לסגור משהו, אפילו סתם לבקש ממנה מספר OUT OF THE BLUE אני בטוח שהיא היתה מביאה, לא נורא אבל לא סוף העולם, אני גם ככה לא סובל קצינות.

במפגש השני אהבתי שישר הצטרפת לשיחה בקלילות, בלי להידחף, וגם התיישבת לידה.
    זה לא דבר טריוויאלי [ככה אומרים כן?] במיוחד שאתה בסטים הראשונים שלך.
    חבל שלא המשכת עם זה...

על הסט השלישי לא כל כך הרחבת אז אין לי מה להגיד.

בגדול כל הכבוד לך, אני לא מכיר אותך ויודע מה הרמה, אבל לסטים ראשונים זה בסדר גמור.
    ליצור משיכה וקינו וכל זה יבוא עם הזמן אין לך מה לדאוג, ובסמול טוק ברכבת קשה גם ליצור את כל הדברים האלה.
    תתחיל עם בחורות במקומות יותר אטרקטיביים

נ.ב גם המגיבים יודעים לחפור
    נערך לאחרונה על ידי AndroidFan; 15-09-2011 בשעה 22:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0

דבר ראשון תודה על התגובה... :]

דבר שני משגע , שאני הייתי איתן (כולן) בשיחה, ולא חשבתי על לרגש, להוסיף טיזינג, לעלות את הערך -- עכשיו לא שזה לא טוב , זה אמור לבוא לי בטבעיות,
    אבל אני חושב שלפחות בשלבים ההתחלתיים אני צריך להוסיף את כל האלמנטים האלה בשיחה , במודע... ורק בשבלים יותר מאוחרים זה יבוא בטבעיות.

מעצבן אותי שזה אפילו לא עלה לי בזיכרון.... אולי יותר מידי נלחצתי בשיחה שלא שמתי לב לזה....

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

אני לא יודע להגיד לך מה הסיבה, אבל בהחלט תצטרך לחשוב על זה תמיד כשאתה מתחיל עם מישהי, ולהביא את זה גם במודע ולא בטבעיות.
    ברור שעם הזמן זה יבוא לך אפילו בלי שתשים לב.

שמע, כל עוד אתה מצליח לפתח שיחה מעניינת, ולגרום לה לחייך ולהנות מהשיחה איתך בלי להשתעמם, זה יפה מאוד.
    אבל תיזהר שלא תהיה בסוף ה"ידיד"... אתה צריך מתישהו לעשות את הסוויץ' הזה, שתבין שאתה לא סתם רוצה להעביר תזמן של הנסיעה באיזה שיחה.
    נכון יותר קשה להגיע לזה ברכבת, אבל אם לא תראה מה הכוונות שלך, אפילו בנאגים ועקיצות, לא תוכל לסמוך על זה שהיא תבין.

תשמע לסטים ראשונים זה נחמד תנסה באמת כמו שאמרת להעביר את השיחה למצב יותר מיני ותפלרטט תשתמש בכלים שלמדת. רק מה למה אתה ניגש רק למכוערות? או שיש לך סטנדרטים נורא גבוהים ו 5-6 שלך הם 8-8 של אנשים רגילים?

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי danziv צפיה בהודעה
    תשמע לסטים ראשונים זה נחמד תנסה באמת כמו שאמרת להעביר את השיחה למצב יותר מיני ותפלרטט תשתמש בכלים שלמדת. רק מה למה אתה ניגש רק למכוערות? או שיש לך סטנדרטים נורא גבוהים ו 5-6 שלך הם 8-8 של אנשים רגילים?
    לא רואה סיבה לגשת ל5 ו6...
    תמיד נחמד שיש מישהי לקרוא לה שאתה תקוע, אתה לא מחפש חתונה...
    וגם אם לא, אחלה אימון

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0

אוקיי.. הבנתי תודה!

אממ למה אני מתחיל עם HB 5-6?
    1. אני רק בחיתולים... לאט לאט נעלה תרמה :]
    2. אלה היו הבנות היחידות הבודדות על הרכבת...

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

עם מדובר בסטים ראשונים אז מצבך טוב התגברתה על פחד גישה
    אז זה אחלה בשבילך
    גם לי יש את אותה בעיה אני יודע הרבה חומר ויודע לנתח מצבים מצויין אבל כשאני נכנס לשיחה אני בסוג של בלאקאווט בעיקר שזה אני שמדבר לבד ואין עוד ווינג או חבר מהסט שידחוף את השיחה קדימה יחד איתי

לפי מה שהבנתי את החומר התאורתי אתה יודע

מה שנראה לי שכדי שתנסה שלכל שיחה כזאת להוסיף איזה רוטינת דעה (אקסית קנאית משהוא בסגנון) איזה משחק קטן (כמו משחק השקרים) ואיזה נג קטן "יש לך משהוא בשיער" שאתה רואה מישהיא או שאתה נכנס לקרון חדש במקרה של הרכבת תנסה להגיד לעצמך
    אקסית-שקרים-שיער

או משהוא כזה כדי שתזכור את זה שאתה בתוך הסט

אני משער שאחרי כמה סטים כבר לא יהיה לך בעיה להשתמש בחומרים שאתה מכיר כי יהיה פחות לחץ

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

פיקס....

אתה מתחיל קלאסי.

אין לי מה להגיד לך... פשוט תמשיך בדרכך .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.Nice guy צפיה בהודעה
    אז ככה... אני יודע שאתם לא אוהבים להיכנס לפוסט דיווח וליראות מיליון אותיות על גבי אותיות, שחור בעיינים, אז אני פשוט הקצר כמה שאני יכול ונירא אם הצליח להגיעה לנקודה שלי. ואני מקווה שאני לא אחפור יותר מידי....
    *אני רק מוכרח להגיד שזה בין הסטים הראשונים שאני פותח,

אז ככה : אני מגיע לתחנת רכבת באחת הלילות(הייתי צריך לחזור לבסיס) אני אומר לעצמי, עכשיו זה זמן טוב להתחיל עם בחורות, הרכבת ריקה כמעט, מזג אוויר טוב ועוד מלא תירוצים בשבילי לגשת לבנות :]
    סט ראשון - מגיע לתחנה מתישב בספסל ליד ספסל שיושבת בו חיילת קצינה אז היא : HB 6+1 :] אמרתי אני חייב להתחיל לדבר איתה...
    בערך 8 דקות רק ישבתי וחשבתי איך אני מתחיל מה אני אומר מתי בלה בלה בלה (כל ה10 דקות האלה היא עסוקה בתוך הפלאפון
    רק אחרי 10 דקות העזתי להוציא את המילה הראשונה :
    אני : תגידי, מה כל כך מעניין בפלאפון שאת תקוע בו
    היא : (ישר היא מורידה תפלאפון וסוגרת אותו) פייסבוק, אתה יודע....
    בידיוק הגיעה הרכבת אחרי חילוף מילים של דקה בערך... פה חשבתי שזה נגמר, אני עולה לרכבת ומתישב, היא מידי אחרי שמה תתיק ומתישבת מולי,
    כדי לקצר ולא לעצבן אותכם המשיכה שיחה מאוד רגילה על צבא, מגורים, לימודים בלה בלה בלה לא משהו מיוחד
    היה שיחה מאוד נחמד , לא יותר מזה, רגילה ביותר... הגיעה התחנה של שתנינו לרדת , ירדנו אמרנו שלום ונפרדנו (בלי שום סגירה)
    למרות שהרגשתי מטומטם לפחות הרגשתי טוב עם זה שנגשתי אליה והיא לא אכלה אותי :]

סט 2 - עליתי על הרכבת השניה חפשתי להתחיל עם מישהי, עד עברתי ליד חייל חמודה ( HB7) אמרתי ננסה אותה,
    התיישבתי מולה טיפה רחוק, העיינים שלנו נפגשו כמה פעמים עד שעבר אחד המאבטחים (שכנירא דבר איתה קודם) זרק לה תוך כדי הליכה "נו נשברת כבר?" ישר הצטרפתי ואמרתי :
    אני: ממה נשברת כבר? :]
    היא מהצבא!!
    אני: ישר מתישב לידה(אני מוכרח להודות שהיא לא צפתה לזה) מתחיל עוד פעם בשיחה רגילה על צבא(אני בידיוק אמרתי לה שאני עומד להשתחרר עוד שבועיים) על אחרי צבא, ועל הדברים הרגילים... תוך כדי השיחה אני היא הכניסה את המשפט הזה, "בלי שום קשר" ^_^,
    "יש לי חבר כבר שנתיים" שם כבר הבנתי שזה טיפה אבוד אבל המשכנו לדבר עד שהגענו לתחנה שלנו והיה נחמד סך הכל. פה גם לא סגרתי כלום.
    משם המשכתי לבסיס עליתי על אוטובוס, גם שם היה לי איזה מין סט קטן עם איזה בחורה לא משהו רציני, מילה פה מילה שם(אבל היה מצחיק)
    יום למחרת אני חוזר מהצבא הביתה(לא אני לא עושה יומייות ) אני מחכה לאטובוס ובתחנה איתי הגיעה חיילת קטנה וחמודה HB5-6
    אמרתי נדבר גם איתה, ושוב הייתה לנו שיחה רגילה וממוצעת לא משהו מטורף וגם זה ניגמר בלי סגירה...

זהו מצטער ניסיתי לקצר, אבל לא הלך לי :]
    סך הכל אני מסכם הסטים האלה כך: בין הסטים הראשונים שלי, אני מבסוט שהצלחתי כל אחד מהם להחזיק, והיה נחמד
    הבעיה היחידה המשותפת לכל הסטים האלה כמו שאולי הבנתם, שהשיחה שלנו הייתה מאוד רגילה משעממת וממוצעת...
    לא היה ריגוש, טיזינג, פלרטטנות.... פה אני צריך אותך שתעזרו לי להבין איך אפשר לשפר....
    הצעות היתקבלו בברכה ותודה .
    מאוד אהבתי את הגישה שלך !
    ממציא תירוצים למה כן לגשת , ולא למה לא.

השלב הבא שלך , ידידי - הוא לא לגשת לבנות יותר יפות , לא לחיילות בדרגה יותר מתקדמת , ולא בטיח.
    השלב הבא שלך - הוא להציב לך מטרה לסגור. כל דבר. את המטרה הראשונה של "להתחיל שיחה" הצלחת.
    את ההמשך של , לעבור לשבת לידה ולדבר - עשית.
    עכשיו , כשלפתוח שיחות עם בחורות ברכבת הפך אצלך להרגל - תצטרך להתמקד בשני דברים :

האחד - שיחה מינית
    בשלב מסוים , מ"סתם שיחה נחמדה" , תצטרך להגיע לשיחה יותר מינית. בהדרגה כמובן.
    במקום שתהיה בשבילה "סתם בחור נחמד שדיברתי איתו ברכבת" , תהיה "בחור מדהים שפגשתי ברכבת !"
    אתה צריך לכבוש אותה. לסקרן אותה. להצחיק אותה. לאתגר אותה.
    שבור את המבנה הבסיסי והבנאלי של שאלות ותשובות.

השני - הצבת מטרה וסגירה
    פתחת שיחה , התחלתם לדבר.
    תציב לעצמך לסגור.
    גם אם לא הגעתם לנקודה שהיית רוצה שתגיעו אליה. גם אם אתה לא בטוח שהבחורה זורמת , ושפעלת כמו שהיית אמור לפעול.
    גם אם סתם דיברתם בדיוק 3 דקות... תנסה.
    תציב לעצמך לסגור מספר , ותסגור אותו.
    מאוחר יותר , יגיעו המטרות הרציניות יותר. כרגע - תתחיל מזה.

בהצלחה (:
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,044 | הודעות: 8,198,637 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect