אז ככה... אני יודע שאתם לא אוהבים להיכנס לפוסט דיווח וליראות מיליון אותיות על גבי אותיות, שחור בעיינים, אז אני פשוט הקצר כמה שאני יכול ונירא אם הצליח להגיעה לנקודה שלי. ואני מקווה שאני לא אחפור יותר מידי....
*אני רק מוכרח להגיד שזה בין הסטים הראשונים שאני פותח,
אז ככה : אני מגיע לתחנת רכבת באחת הלילות(הייתי צריך לחזור לבסיס) אני אומר לעצמי, עכשיו זה זמן טוב להתחיל עם בחורות, הרכבת ריקה כמעט, מזג אוויר טוב ועוד מלא תירוצים בשבילי לגשת לבנות :]
סט ראשון - מגיע לתחנה מתישב בספסל ליד ספסל שיושבת בו חיילת קצינה אז היא : HB 6+1 :] אמרתי אני חייב להתחיל לדבר איתה...
בערך 8 דקות רק ישבתי וחשבתי איך אני מתחיל מה אני אומר מתי בלה בלה בלה (כל ה10 דקות האלה היא עסוקה בתוך הפלאפון
רק אחרי 10 דקות העזתי להוציא את המילה הראשונה :
אני : תגידי, מה כל כך מעניין בפלאפון שאת תקוע בו
היא : (ישר היא מורידה תפלאפון וסוגרת אותו) פייסבוק, אתה יודע....
בידיוק הגיעה הרכבת אחרי חילוף מילים של דקה בערך... פה חשבתי שזה נגמר, אני עולה לרכבת ומתישב, היא מידי אחרי שמה תתיק ומתישבת מולי,
כדי לקצר ולא לעצבן אותכם המשיכה שיחה מאוד רגילה על צבא, מגורים, לימודים בלה בלה בלה לא משהו מיוחד
היה שיחה מאוד נחמד , לא יותר מזה, רגילה ביותר... הגיעה התחנה של שתנינו לרדת , ירדנו אמרנו שלום ונפרדנו (בלי שום סגירה)
למרות שהרגשתי מטומטם לפחות הרגשתי טוב עם זה שנגשתי אליה והיא לא אכלה אותי :]
סט 2 - עליתי על הרכבת השניה חפשתי להתחיל עם מישהי, עד עברתי ליד חייל חמודה ( HB7) אמרתי ננסה אותה,
התיישבתי מולה טיפה רחוק, העיינים שלנו נפגשו כמה פעמים עד שעבר אחד המאבטחים (שכנירא דבר איתה קודם) זרק לה תוך כדי הליכה "נו נשברת כבר?" ישר הצטרפתי ואמרתי :
אני: ממה נשברת כבר? :]
היא מהצבא!!
אני: ישר מתישב לידה(אני מוכרח להודות שהיא לא צפתה לזה) מתחיל עוד פעם בשיחה רגילה על צבא(אני בידיוק אמרתי לה שאני עומד להשתחרר עוד שבועיים) על אחרי צבא, ועל הדברים הרגילים... תוך כדי השיחה אני היא הכניסה את המשפט הזה, "בלי שום קשר" ^_^,
"יש לי חבר כבר שנתיים" שם כבר הבנתי שזה טיפה אבוד אבל המשכנו לדבר עד שהגענו לתחנה שלנו והיה נחמד סך הכל. פה גם לא סגרתי כלום.
משם המשכתי לבסיס עליתי על אוטובוס, גם שם היה לי איזה מין סט קטן עם איזה בחורה לא משהו רציני, מילה פה מילה שם(אבל היה מצחיק)
יום למחרת אני חוזר מהצבא הביתה(לא אני לא עושה יומייות) אני מחכה לאטובוס ובתחנה איתי הגיעה חיילת קטנה וחמודה HB5-6
אמרתי נדבר גם איתה, ושוב הייתה לנו שיחה רגילה וממוצעת לא משהו מטורף וגם זה ניגמר בלי סגירה...
זהו מצטער ניסיתי לקצר, אבל לא הלך לי :]
סך הכל אני מסכם הסטים האלה כך: בין הסטים הראשונים שלי, אני מבסוט שהצלחתי כל אחד מהם להחזיק, והיה נחמד
הבעיה היחידה המשותפת לכל הסטים האלה כמו שאולי הבנתם, שהשיחה שלנו הייתה מאוד רגילה משעממת וממוצעת...
לא היה ריגוש, טיזינג, פלרטטנות.... פה אני צריך אותך שתעזרו לי להבין איך אפשר לשפר....
הצעות היתקבלו בברכה ותודה .

) אני מחכה לאטובוס ובתחנה איתי הגיעה חיילת קטנה וחמודה HB5-6
ציטוט ההודעה

.