קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשה... נחמדה אני חושב... 2 גירסאות... כנסו
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 21-12-2005, 21:29
  2. סתם שאלה נחמדה:
    על ידי Hoobastank בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 14:22
  3. לכל מי שלא מבין.. כתבה נחמדה שמסבירה הכל על חזרות.
    על ידי אור בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:05
  4. חדשה ... לדעתי נחמדה ..
    על ידי MoShE-AoFNik בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 17:45
  5. [מוכר]תוכנת רדיו נחמדה-5 נקודות
    על ידי Haim בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:39
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

טקטיקת DHV נחמדה בפייסבוק... - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני מצתרף
    שווה לנסות כל דבר לפחות פעם אחת

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

רובוטים - להתפקד!
    אתם באמת חושבים שאם מישהו יכתוב בפייסבוק "בוקר טוב" ויהיו לו 30 לייקים אז יסתכלו עליו אחרת?
    אתם באמת חושבים שהפייסבוק המטומטם הזה יעזור לכם במשהו בחיים?
    אתם באמת חושבים שבחורה תראה סטטוס עמוק ומעורר מחשבה ותהייה והיא תתאהב בכם?

אני לא יגיד לכם שאני נגד פייסבוק, אני נכנס מפעם לפעם, אני כותב סטטוסים, אני מעלה תמונות.
    אבל לא בשביל להכיר בחורות, ובטח שלא בשביל להעלות DHV.
    פייסבוק הוא אחלה כלי לשמירה על קשר, אבל לא מעבר לזה.

רוצים DHV? תהיו מעניינים, תעסקו במשהו משוגע, תיראו בציבור עם הרבה אנשים, אבל קודם כל תהיו אתם!
    כי בסופו של דבר הבועה הזאת תתפוצץ, והבחורה שזיינתם אתמול [בגלל לייקים נניח] תבין בסופו של דבר שהכל שקר, ושאתם עלובי נפש רק בגלל שחשבתם על רעיונות כאלה בכלל.

אתה לא מבין... חשבתי על הרעיון הזה לפני כמה ימים... חשבתי על שמישהו צריך, בתור סטרטאפ, לפתוח אתר, בשם killerfacebookpage.com או משהו דומה. הרעיון שלי היה שאחרי שהרבה אנשים ירשמו למערכת באתר, האתר יחלק אותם לקבוצות של בערך 50 אנשים לפי עיר משותפת, שפה משותפת וכו' (כי זה די לא הגיוני שפתאום יהיה למישהו הרבה חברים מסין), ואז ל50 האנשים בכל קבוצה יוסיפו אחד את השני, יעשו לייק לכל דבר שאחד מאנשי הקבוצה הזאת כותב, ואפילו על כל תמונת פרופיל שאחד מאנשי הקבוצה מעלה, כל חברי הקבוצה האחרים יכתבו לו "תמונה בת זונה אחי" או משהו בסגנון.
    בקיצור, אם לא אתר אז לפחות נעשה את זה בפורום הזה-
    אני בעד, מצטרף!

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    רובוטים - להתפקד!
    אתם באמת חושבים שאם מישהו יכתוב בפייסבוק "בוקר טוב" ויהיו לו 30 לייקים אז יסתכלו עליו אחרת?
    אתם באמת חושבים שהפייסבוק המטומטם הזה יעזור לכם במשהו בחיים?
    אתם באמת חושבים שבחורה תראה סטטוס עמוק ומעורר מחשבה ותהייה והיא תתאהב בכם?

אני לא יגיד לכם שאני נגד פייסבוק, אני נכנס מפעם לפעם, אני כותב סטטוסים, אני מעלה תמונות.
    אבל לא בשביל להכיר בחורות, ובטח שלא בשביל להעלות DHV.
    פייסבוק הוא אחלה כלי לשמירה על קשר, אבל לא מעבר לזה.

רוצים DHV? תהיו מעניינים, תעסקו במשהו משוגע, תיראו בציבור עם הרבה אנשים, אבל קודם כל תהיו אתם!
    כי בסופו של דבר הבועה הזאת תתפוצץ, והבחורה שזיינתם אתמול [בגלל לייקים נניח] תבין בסופו של דבר שהכל שקר, ושאתם עלובי נפש רק בגלל שחשבתם על רעיונות כאלה בכלל.
    רב האנשים פה כבר שנים מתנהגים כמו עצמם, אבל עצמם לא מזיין, לא פעיל חברתית ואין לו חיים מעניינים.
    אז מה זה אומר בדיוק להיות עצמך? אולי פשוט כדי להצליח אי אפשר להיות עצמך, אתה צריך להשתנות, לשנות את עצמך, ולהיות בסופו של דבר משהו אחר

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tinix צפיה בהודעה
    רב האנשים פה כבר שנים מתנהגים כמו עצמם, אבל עצמם לא מזיין, לא פעיל חברתית ואין לו חיים מעניינים.
    אז מה זה אומר בדיוק להיות עצמך? אולי פשוט כדי להצליח אי אפשר להיות עצמך, אתה צריך להשתנות, לשנות את עצמך, ולהיות בסופו של דבר משהו אחר
    מרגיש שאתה לא מעניין? שאין לך חיים? שאין לך תחומי עניין משותפים עם אף אחד? מקובל, תשנה את זה.
    תעשה הכל כדי להיות מעניין, תמצא תחביבים, תלך לשחק כדורגל, תלמד משהו, אפילו תהיה פנאט של משהו [מהאלה שמדביקים להם כינוי של משהו שהם הכי אוהבים {לדוגמא "אהרון שירותים", זה חבר שפשוט היה מזיין רק בשירותים של מועדונים חחח שרוט בראש}]

את כל אלה אני יכול להבין, סיבות קצת נואשות, אבל במצבים קיצוניים זה מקובל.
    אבל שוב, על סטטוס "בוקר טוב" בפייסבוק שיש לו 50 לייקים ותגובות של "גם לך אחי" זה לא מה שיעלה להם את הDHV ובטח שלא יהפוך אותם למעניינים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tinix צפיה בהודעה
    עצמך ועוד איך מזיין, זה ה-לא עצמך שלא מזיין.
    עכשיו, למה אתה בכלל לא עצמך? המונח "עצמך" אומר בעצם שלא תהיה סתירה לבין מה שאתה מתכוון לעשות, לבין מה שאתה עושה, שלמות עצמית. העובדות מדברות בעד עצמן, כאשר בנאדם מתכוון לעשות משהו כמו להתחיל עם בחורה לדוגמא, מדמיין בדיוק איך הוא עושה את זה ובפועל מזיע מגמגם והולך במקרה הטוב אז הוא לא עצמו. התהליך שאנחנו צריכים לעבור זה להגיע לעצמנו, לשלמות עצמית, להיות משוחררים מהפחדים ומהמעצורים הדמיונים. כאשר אתה תגיע למצב של חושב(על מה שאתה רוצה לעשות)-מתכנן(איך אתה עושה את זה)-עושה, אתה תזיין בכמויות אינסופיות. ושלא תחשוב שרק לדבר עם בחורות יעזור לך, אתה תצטרך לפתח עוד מלא תחומים אחרים בכדי להגיע למצב הזה.
    בהצלחה לכולנו [=

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי EylonInAyalon צפיה בהודעה
    עצמך ועוד איך מזיין, זה ה-לא עצמך שלא מזיין.
    עכשיו, למה אתה בכלל לא עצמך? המונח "עצמך" אומר בעצם שלא תהיה סתירה לבין מה שאתה מתכוון לעשות, לבין מה שאתה עושה, שלמות עצמית. העובדות מדברות בעד עצמן, כאשר בנאדם מתכוון לעשות משהו כמו להתחיל עם בחורה לדוגמא, מדמיין בדיוק איך הוא עושה את זה ובפועל מזיע מגמגם והולך במקרה הטוב אז הוא לא עצמו. התהליך שאנחנו צריכים לעבור זה להגיע לעצמנו, לשלמות עצמית, להיות משוחררים מהפחדים ומהמעצורים הדמיונים. כאשר אתה תגיע למצב של חושב(על מה שאתה רוצה לעשות)-מתכנן(איך אתה עושה את זה)-עושה, אתה תזיין בכמויות אינסופיות. ושלא תחשוב שרק לדבר עם בחורות יעזור לך, אתה תצטרך לפתח עוד מלא תחומים אחרים בכדי להגיע למצב הזה.
    בהצלחה לכולנו [=
    מקבל מה שאתה אומר

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

אני בפנים ! דבר איתי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי netn10 צפיה בהודעה
    אהלן חברים, מי שלא מכיר אותי קוראים לי קובי ואני בתחום הפיקאפ כבר שלוש וחצי שנים...
    חשבתי על טקטיקה חדשה, בה אני צריך לפחות עשרה חבר'ה נחושים שמעוניינים בפיתוח הDHV שלהם בפייסבוק...
    בגדול, זה שימוש בהרבה לייקים... הכוונה, כל חבר שנכנס למעגל, עושה לייקים על כל סטטוס חדש, על כל תמונה חדשה שמעלים, על כל תנועה מעניינת ולא מעניינת בפייסבוק.

מה זה בעצם עושה?
    בסופו של דבר, לייק זה דבר מדבק... כאשר יש עשר לייקים על סטטוס , אפילו הכי טיפשי שיש כמו "בוקר טוב" זה גורם לאנשים סביבך לתהות מי אתה, והם מתחילים לתת לך לייקים גם הם...
    האם זה לנצח?
    אז זהו, שבגדול לא, אני כיום נמצא בסיטואציה שבה כשאני כותב סטטוס שנון, נחמד, מצחיק, אני יכול לקבל גם 50 לייקים, אבל כשאני כותב הודעה כמו "בוקר טוב" אין הרבה מענה...
    הדבר מכניס לתודעה את האנשים סביבך, ואתה הופך לדג השמן ביותר ברחבי הפייסבוק שלך...

אם יש מספיק חבר'ה רציניים, אפשר אפילו להגזים עם העניין קצת יותר, שכל אחד יפתח פרופיל פקטיבי, (בחור או בחורה, לא רלוונטי) ויקליק גם משם...

בסופו של דבר, אני כיום נמצא בסיטואציה נחמדה שבה אנשים שאני לא כל כך מכיר מוסיפים אותי בפייסבוק, בחורות מוסיפות אותי... כי הפכתי למוקד מעניין מעט...

אם יש אנשים שמעוניינים, אשמח ליצירת קשר בפרטי או כאן,
    קובי וויל!
    מה המצב קובי? זהו... עברת מקוראי הספר לפורום הזה?
    ורעיון נחמד אבל ידוע.. אם אתה תהיה מספיק רציני אתה יכול פשוט לשלם לכמה בחורות ממש כוסיות והן ישמחו לתרום לסטטוס שלך, אגב, גם במציאות ע"י כך שהן יכנסו מחובקות איתך למועדונים - הטריק הזה עובד מעולה!

לאן עוד נרד..

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

חחחח כולה פאקינג לייק...אנשים באמת משיגים מזה זיונים? אני בספק...
    אני פשוט ארגיש כלכך ילד כאפות אם אני אעשה את זה. שחברים שלי מבקשים ממני לעשות לייק על משהו אני על הפרנציפ לא עושה.

יש חברה כזאת שעושה לייקים לחב' מסחריות, כל לייק עולה שקל.

ואגב, SUBTEXT - "אני מצתרף
    שווה לנסות כל דבר לפחות פעם אחת"
    אתה באמת רוצה לעמוד מאחורי המילים שלך?
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 19-09-2011 בשעה 23:47.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    שווה לנסות כל דבר לפחות פעם אחת"
    אתה באמת רוצה לעמוד מאחורי המילים שלך?
    אני מריח הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה?

חחחחחחח הצלחת לשעשע אותי
    אני לגמרי חושב שזה דפוק, בכלל, לשקר זה דפוק. זה למה כל DHV שלא באמת הרווחת לא מגיע לך, לא סתם שהוא לא מגיע לך, הרבה פעמים הוא גם לא יהיה מוצלח.
    אבל שמע, מטעויות לומדים, ולך תדע, אולי תצליח לעלות על משהו פה. תעשה מה שבא לך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    אני מריח הצעה שהוא לא יוכל לסרב לה?
    אני מריח משהו שרוף.. פתחו חלון מהר!

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,270 | הודעות: 8,203,863 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect