אני עוד מעט אמור לעשות קורס עזרה ראשונה והחייאה מתקדמת במסגרת המעורבות החברתית שיש בבצפר וכי בחרתי להתנדב במדא.
הקורס קשה?עברתם אותו?אשמח אם תפרטו!
אני עוד מעט אמור לעשות קורס עזרה ראשונה והחייאה מתקדמת במסגרת המעורבות החברתית שיש בבצפר וכי בחרתי להתנדב במדא.
הקורס קשה?עברתם אותו?אשמח אם תפרטו!
|
|
אם תקשיב בשיעורים ותעבור על החומר בבית , קטן עליך.
אם זה נושא שאתה נמשך אליו,אין סיבה שלא תעבור. זה מאוד מעניין !
אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לעזור לך![]()
ואו האמתי שזה היה לפני הרבה זמן,ואני לא רוצה סתם להגיד לך דברים.
אבל אין לי בעיה להסביר בכיף את הנושאים שאתה הולך ללמוד,תשלח הודעה בפרטי ואסביר לך !
עוד משהו..שזה כבר להנהלה, יש הרבה נושאים הקשורים למדא,לא עדיף שתרכזו את כולם ותפתחו דיון שכזה ?או משהו שכזה?כי יש הרבה התעניינות בנושא ...
אוקי הסבר פשוט...
עיוני- זה המבחן בכתב. על כל החומר שנלמד.. ניתן לך דוגמא פשוטה :
* בחור כבן 45 הגיע למרפאה הקרובה לביתו בטענה שנעקץ על ידי עקרב,מה המשך הטיפול שתיתן לו ?*
- חיטוי המקום ושחרור הביתה
-חיטוי המקום,קיבוע האיזור,שליחה לרופא.
- ניקיון עם מים פושרים,מעקב
וכך בלה בלה בלה... הנקודה פה היא לא מה התשובה הנכונה, היא רק להדגים לך איך בנוי מכתב עיוני. הרי בכיתה תלמד על נושא של בעלי חיים לדוגמא,ושם תהיה מודע איך לזהות ואיך לטפל . זוהי הדוגמא.
מעשי- זהו המבחן בו אתה כביכול נבחן על הטיפול בשטח עצמו .
זה נחמד ויפה שאתה לומד בכיתה וכותב במחברת הכל ומוציא במבחן העיוני 100,אבל מה יקרה בו תעלה על האמבולנס?איך תתפקד? פה נכנס עניין המעשי .
הרי אתה תלמד על חבישות,כמובן שזה קצת יותר מאיך לשים פלסטר,ככה שיהיה לך גם מבחן על חבישות. או אם מדברים על החייאה,אז תבחן גם על זה,ועל כל המכשור שצריך.
המעשי לא אמור להלחיץ,כי אתה מתרגל את זה המון.
ככה שאתה נבחן בכתב ולאחר מכן מיישם את מה שכתבת על בובה לדוגמא
בקיצור, אני מקווה שהבנת...
זה אחלה,זה לא קשה. זה פשוט,זה מעניין. אין שום סיבה שלא תצליח)
תודה !
וזה לא משנה מה התשובה,אני לא רוצה סתם לבלבל אותך לפני שנכנסת בכלל לקורס עצמו![]()
שינו הרבה ,מבחינת החומר עצמו.. הרי כל פעם מגיעים לתובנות חדשות והפרוטוקולים של הטיפול משתנים .
אבל אני מעודכנת לגבי הכל,ככה שאל חשש...![]()