נכתב במקור על ידי Amichai אפשר לדעת מאיפה כל הדברים האלה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פורום אנחלס התמכרתי לסמיילים האלה
לילה טוב GUYS
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Casi Angeles חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פורום אנחלס התמכרתי לסמיילים האלה אני לא חושב שאני הולך להכנס לשם , אחותי תשמח בכל מקרה שמרתי את שני אלה כי אני משועמם XD
נערך לאחרונה על ידי Mr.Young; 23-09-2011 בשעה 23:22.
נכתב במקור על ידי Amichai אני לא חושב שאני הולך להכנס לשם , אחותי תשמח בכל מקרה שמרתי את שני אלה כי אני משועמם XD ח
בלה בלה בלהההההההה
נכתב במקור על ידי Display בלה בלה בלהההההההה אתה איש נחמד? [ישלך 2 אופציות לענות: א. כן/לא ומדוע? ב. מה אתה רוצה? ]
נכתב במקור על ידי Amichai אתה איש נחמד? [ישלך 2 אופציות לענות: א. כן/לא ומדוע? ב. מה אתה רוצה? ] וא.ומדוע. ב.אותה:
נכתב במקור על ידי Display וא.ומדוע. ב.אותה: לא שאלתי אותך מה אתה רוצה, זו הייתה אופציה לגשת לעניין.. ישלך הודעה בפרטי לעניין XD
נכתב במקור על ידי Amichai אתה איש נחמד? ] תהנה על מה שקיבלת. ואתה יודע למה אני מתכוון
נכתב במקור על ידי Amichai לא שאלתי אותך מה אתה רוצה, זו הייתה אופציה לגשת לעניין.. ישלך הודעה בפרטי לעניין XD אבל מה,היא לא כוסית?
נכתב במקור על ידי Display תהנה על מה שקיבלת. ואתה יודע למה אני מתכוון D: תודה גבר
נכתב במקור על ידי Amichai D: תודה גבר כבר מתמצא בבנות יכלי ?
נכתב במקור על ידי Display כבר מתמצא בבנות יכלי ? את האמת שאני מעוניין בילדה אחת מהכיתה
נכתב במקור על ידי Amichai את האמת שאני מעוניין בילדה אחת מהכיתה פיי התקדמת
חוקי הפורום