נכתב במקור על ידי Heracles שלום ילד שלא רואה פורנו שלום ילד ששותה בירה בגיל 12
נכתב במקור על ידי Heracles בעקבות חפירות של אחי(יאן)קפצתי להגיד שלום?. שלום. אמא אמרה שתלך לישון. אגב הזה שאהב פעם בנים...מתחיל להראות סימני התחלה חדשים.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Amichai שלום ילד ששותה בירה בגיל 12 זה חינוך טוב.
נכתב במקור על ידי Amichai שלום ילד ששותה בירה בגיל 12 שלום ילד שלא שותה בירה בגיל 10 נכתב במקור על ידי Display אמא אמרה שתלך לישון. אגב הזה שאהב פעם בנים...מתחיל להראות סימני התחלה חדשים. מי זה בכלל?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles שלום ילד שלא שותה בירה בגיל 10 מי זה בכלל?
נכתב במקור על ידי Display טוב אני זז לישון
נכתב במקור על ידי Display אמא אמרה שתלך לישון. אגב הזה שאהב פעם בנים...מתחיל להראות סימני התחלה חדשים. זה שאני לא רואה דברים שאני לא רוצה לראות או לשתות זה אומר שאני אוהב בנים?
נכתב במקור על ידי Amichai זה שאני לא רואה דברים שאני לא רוצה לראות או לשתות זה אומר שאני אוהב בנים? אתה אמרת פה עוד באשכולילה שאתה כרגע לא מחבב בנות,ועל תגיד שלא אמרת את זה . זה עוד היה מזמן,בערך מזמן בחופש הגדול.
נערך לאחרונה על ידי Display; 24-09-2011 בשעה 00:48.
נכתב במקור על ידי Display אתה אמרת פה עוד באשכולילה שאתה כרגע לא מחבב בנות,ועל תגיד שלא אמרת את זה . זה עוד היה מזמן,בערך מזמן בחופש הגדול. לא אהבתי אפחד, כי לא הסתכלתי על אפחד בזווית שונה [ותאמין לי שבמיוחד לא על הבנים ]
נכתב במקור על ידי Amichai לא אהבתי אפחד, כי לא הסתכלתי על אפחד בזווית שונה [ותאמין לי שבמיוחד לא על הבנים ] אתה יודע שאני אוהב אותך לא סתם תרמתי לך מס' מכובד של נק'.
לילה טוב
נכתב במקור על ידי Display אתה יודע שאני אוהב אותך לא סתם תרמתי לך מס' מכובד של נק'.
נכתב במקור על ידי Amichai שלום ילד ששותה בירה בגיל 12 שלום ילד שאוכל קקי
נכתב במקור על ידי Display וא.ומדוע. ב.אותה: WOOOOW
פורום דאבסטפ[DUBSTEP] מת לנו קצת, אם תוכלו לעזור לי להרים אותו קצת אני מאוד אשמח DUBSTEP-דאבסטפ
חזרתי
חוקי הפורום