קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
  2. חבר'ה חבר'ה כנסווווו
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 22:40
  3. חתימה חדשה שלי ושל חבר שלי...
    על ידי -S.D- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 15:13
  4. חבר'ה!!! דחוף!!!! בעיה של חיים או מוות!!!
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 15:53
  5. אלי יהודה ואבי דדשוב - אני איתך חבר
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

בירה ונרגילה עם חבר ו HB8

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל בירה ונרגילה עם חבר ו HB8

יום חמישי ישבתי עם חבר ועוד HB8 אחת במקום רגוע כזה על בירה ונרגילה.
    לא ישבנו שם יותר מדיי,והאמת שגם החבר היה טיפה בעניין של הבחורה אבל היא ידידה ממש טובה שלו וראיתי שהוא לא מקדם את זה יותר מדיי,אז דיברתי איתו וניסיתי לקדם טיפה לעצמי.
    לאורך כל הישיבה דיברתי הרבה עם חבר שלי ופחות התייסחתי אליה,שמרתי איתה על קשר עין כשדיברנו וניסיתי ליצור קינו בעזרת חיכוך של הרגליים שלנו,וזריקת כל מיני נגים שגררו כל מיני "כאפות" מצידה.הנה אחד לדוגמא:
    דיברתי עם חבר על זה שכדורגל זה ספורט שגם אנשים שמנים נהנים לשחק ולא מתנגדים אף פעם להצעה.
    אני: "לי לדוגמא זה לא כזה משנה באיזה ספורט מדובר.אני רזה גם ככה"
    HB8: "גם לי זה לא כ"כ משנה"
    אני: "טוב,אולי כדאי שאני אשתוק" (הבחורה לא רזה,אבל היא מלאה בצורה טובה)
    מפה היא התחילה בקרב כאפות מטורף.זה המשיך גם קצת באוטו. באותו ערב לא הייתה סגירה,מלבד העובדה שיש לי את המספר שלה וקבענו ללכת עם החבר המדובר ואולי עוד כמה נספחים למסיבה השבוע

אני מניח שעשיתי כמה דברים נכון כי היא שולחת קצת טיזינג באסמסים ועל ה wall בפייסבוק(כן,מגעיל כמה זה השתלט עלינו הדבר הזה).
    השאלה היא איך אני אקדם את זה במסיבה כדי לסגור באמת KC או מעבר?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

לפי דעתי הנג לא היה במקום... לא צוחקים לעולם על בחורה שהיא שמנה, גם אם היא הכי רזה בעולם. לא במצב כזה לפחות.
    אם אתה כבר מכיר אותה והיא מכירה אותך ויודעת מתי אתה צוחק איתה, גם אז זה יכול להיות בעיה לצחוק על משקל.

זה שלא התייחסת אליה ודיברת רק עם החבר זה עוד משהו, אבל לפחות כשדיברתם התייחסת אליה כולך אם זה בקשר עין, בהקשבה מלאה ובקינו.

לפי דעתי על סמך הדיווח האחרון לא תוכל לסגור קייסי, אבל לך תדע מה יהיה במפגשים הבאים.
    אגב, הייתי ממליץ לך להתקשר ולקבוע רק איתה בלי החבר ובלי מסיבות.
    אני חייב לזוז, אז אני אכתוב את ההמשך בלילה

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    לפי דעתי הנג לא היה במקום... לא צוחקים לעולם על בחורה שהיא שמנה, גם אם היא הכי רזה בעולם. לא במצב כזה לפחות.
    אם אתה כבר מכיר אותה והיא מכירה אותך ויודעת מתי אתה צוחק איתה, גם אז זה יכול להיות בעיה לצחוק על משקל.

זה שלא התייחסת אליה ודיברת רק עם החבר זה עוד משהו, אבל לפחות כשדיברתם התייחסת אליה כולך אם זה בקשר עין, בהקשבה מלאה ובקינו.

לפי דעתי על סמך הדיווח האחרון לא תוכל לסגור קייסי, אבל לך תדע מה יהיה במפגשים הבאים.
    אגב, הייתי ממליץ לך להתקשר ולקבוע רק איתה בלי החבר ובלי מסיבות.
    אני חייב לזוז, אז אני אכתוב את ההמשך בלילה
    אני תמיד יורד על בחורות שהן שמנות
    משום שהן כולן אכולות תסביכים מטורפים לגבי המראה החיצוני שלהם
    מילה קטנה על המשקל שלה ואתה מפיל אותה כל כך נמוך, שאת נשאר רק להביא לה מחמאה קטנה בהמשך וחצי חיזוק כדי שהיא תהיה אסירת תודה
    LOL

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אני תמיד יורד על בחורות שהן שמנות
    משום שהן כולן אכולות תסביכים מטורפים לגבי המראה החיצוני שלהם
    מילה קטנה על המשקל שלה ואתה מפיל אותה כל כך נמוך, שאת נשאר רק להביא לה מחמאה קטנה בהמשך וחצי חיזוק כדי שהיא תהיה אסירת תודה
    LOL
    או שהיא תשנא את הפרצוף שלך כל כך חזק שגם אם תשלח לה פרחים הביתה היא תרצה לתת לך בוקס לאף

או שהיא תשנא את הפרצוף שלך כל כך חזק שגם אם תשלח לה פרחים הביתה היא תרצה לתת לך בוקס לאף
    יש לי כישרון כזה, שאני יכול להרשות לעצמי להגיד מה שבא לי ואנשים פשוט לא מתעצבנים או כועסים עלי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

יש לי כישרון כזה, שאני יכול להרשות לעצמי להגיד מה שבא לי ואנשים פשוט לא מתעצבנים או כועסים עלי
    הבנתי את זה לפי "מצחיקן השנה" ולפי פוסטים ותגובות שלך.

יש לי שאלה קצת כבדה, אתה מבסוט מזה?
    זתומרת, אחלה להיות המצחיקן של הפורום, של החברים, של השכונה, של הכיתה או וואטאבר...
    אבל אתה לא מבואס מזה קצת שאנשים לא תמיד לוקחים אותך ברצינות?
    אתמול או היום לא זוכר, ראיתי פוסט שפתחת בדיבורים והתחלת אותו ב"למרות שזה אני שכותב, הדיון רציני".
    לא קצת מתסכל אותך שאתה צריך קודם כל להבהיר שאתה רציני לפני שאתה מתחיל לדבר?
    סתם מתעניין אתה לא חייב לענות...

זתומרת, אחלה להיות המצחיקן של הפורום, של החברים, של השכונה, של הכיתה או וואטאבר...
    אתמול או היום לא זוכר, ראיתי פוסט שפתחת בדיבורים והתחלת אותו ב"למרות שזה אני שכותב, הדיון רציני".
    במציאות לוקחים אותי ברצינות
    וזה שיש לי חוש הומור משובח לא גורע מהטעם בדברים שלי

את הנושא ההוא פתחתי תחת הכותרת ההיא כדי להראות למנהלים פה שאינ פותח נושא גזעני ובוטה, ולמרות זאת לא נועלים
    זה בעצם אשכול ספאם כנגד כל הסיכויים [עוד כישרון]

אני מבסוט בהחלט מהצורה שבה אני נתפס בעייני אנשים

וזה אני שלא לוקח דברים ברצינות, אלא מעדיף להנות בצורה קיצונית ולא לקחת כל דבר בכובד ראש
    אולי זה נשמע לך מוזר, אבל אם נדבר פיקאפית: יש לי פריים קונטרול מטורף [ולא ביססתי את זה במטרה ליצירת פריים קונטרול, אלא אידיאל טבעי]

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

את הנושא ההוא פתחתי תחת הכותרת ההיא כדי להראות למנהלים פה שאינ פותח נושא גזעני ובוטה, ולמרות זאת לא נועלים

וזה אני שלא לוקח דברים ברצינות, אלא מעדיף להנות בצורה קיצונית ולא לקחת כל דבר בכובד ראש
    אולי זה נשמע לך מוזר, אבל אם נדבר פיקאפית: יש לי פריים קונטרול מטורף [ולא ביססתי את זה במטרה ליצירת פריים קונטרול, אלא אידיאל טבעי]
    כזאת תשובה רציתי לשמוע.
    כי יש אנשים שלא יודעים לשלב בין השניים - או שהם רציניים כמו זקן או שהם סטנדאפיסטים כושלים על גבול ה"רד לי מהוריד".
    זה שיה לך גם חוש הומור מפותח, וגם אתה יודע לשלב אותו ביום-יום - פה כבשת אותי.
    אבל אנחנו גולשים מהנושא

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

כזאת תשובה רציתי לשמוע.
    כי יש אנשים שלא יודעים לשלב בין השניים - או שהם רציניים כמו זקן או שהם סטנדאפיסטים כושלים על גבול ה"רד לי מהוריד".
    אבל אנחנו גולשים מהנושא

כזאת תשובה רציתי לשמוע.
    אבל אנחנו גולשים מהנושא
    דווקא זה יכול להיות הנושא
    אוף טופיק זה לא חטא =]

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אני גם בנאדם כזה בידיוק כמוהו .
    אנשים מציעים לי בכל מקום ללכת למועדוני סטנדאפ ובכל אירוע רק מחכים שאני יתפוס את הפריים יעמוד כשכולם יושבים ויתחיל בשלי .

להגיד לך את האמת זה הכישרון שלך זה מה שאתה אוהב לעשות ואני מאוד מאוד נהנה לעשות את זה .
    אני חיי בשביל להצחיק אנשים .

נכון שזה קצת מעצבן שלפעמים אפילו הרבה פעמים קורה לי שאני רואה שלמישהו משעמם ואז הוא בא אליי ואומר לי "X" ספר בדיחה .
    לפעמים זה ממש מעליב כאילו "מה חוץ מהבדיחות אני כלום ? אתה לא יכול לדבר איתי כבנאדם ?! אני קוף שעשועים אני צריך להצחיק אותך וללכת ?" שאני לא במצב רוח וזה מצליח לעלות לי תעצבים אז אני אומר "מה אני קוף שעשועים אתה לא רציני ..." ושיש לי מצב רוח ואני יודע שהוא פשוט צמא לחייך אז אני אומר איזה משהו בסגנון "שנייה אני יוציא את הפנקס בדיחות מהכיס חכה שנייה (ועושה כאילו אני קם ומחפש בכיסים)" בציניות ואז הוא צוחק או משהו .. כל פעם משהו אחר זה פשוט בא טבעי .

אבל כשמתבגרים מבינים שזה הסגנון חיים ! אתה תמיד אופטימי , אתה בנאדם רגוע . אתה מסתדר בכל מצב ומתחבר לאנשים בקלות . תמיד משמח את האווירה וזה מחמם את הלב ממש כמו התנדבות אתה מרגיש תחושת סיפוק .

בתחום הפיקאפ זה בכלל "פוש" מטורף ! אתה שובר את הקירח בקלות , ציני נותן נגים במקום ומתי שצריך גם רציני ועמוק .
    פעם לא הייתי יודע איך להיות רציני !
    לפני כמה שנים סיפרו לי שאחד החברים אמר "עם X אי אפשר לדבר ברצינות" ואז זה שסיפר לי אמר זה ממש נכון . אפילו שאחרים אמרו "לא נכון הוא אחד האנשים לדבר איתו הוא בנאדם עמוק שעבר הרבה" אבל עדיין זה פגע בי אפישהוא בתקופה הזאת ...

בזכות הפיקאפ למדתי להיות גם רציני שצריך . וגם פיתחתי הרבה מאוד את הביטחון העצמי אפילו שהיה לי בטונות עובדה פעם זה פגע בי .

לפעמים אנשים לוקחים אותך כליצן , אבל האנשים שמכבדים אותך ובאמת אוהבים אותך הם רבים יותר .. ככה שזה שווה את זה .
    וכמובן שלא להתייחס לכל אחד ולא להיפגע מכל אחד זה חלק מהפיקאפ . ככה שאלה שמנסים לדכאות אותך ב"לא מצחיק" או "איזה ליצן"
    לא שווים אפילו את החיוך שלך . הם מחפשים צומי .

תדע לך שאנשים מצחיקים הם אנשים מאוד עמוקים ולפעמים עם יותר חוכמת חיים מאנשים אחרים . אבל אני מדבר על המצחיקים באמת , לא על הWanna Be מציקים כי הם אנשים שטחיים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם .
    תהיה בטוח שאנשים כמו אורי חזקיה , שחר חסון וכו' הם עמוקים מאווודדד !
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

כחוק כללי שמומלץ בחום לאמץ: לעולם אל תדבר עם בחורה על המשקל שלה, בכל צורה שהיא.

כמו זה, לכל חוק יש גם מצבים יוצאי דופן, אבל תכל'ס... בשביל מה לך להסתבך? פשוט אל דבר וזהו.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 01-10-2011 בשעה 22:25.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,070 | הודעות: 8,198,663 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect