נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
אוקיי ליפני כמה 5 ימים (שני) היה לשכבה שלנו טיול, עכשיו לטיול הגיעה מדריכה שנראתה טוב יחסית. לא אחת שגורמת לך להתלהב אבל יפה.
בקיצור אנחנו בגלל שאנחנו כיתה מאוד מגובשת, אנחנו מרבים להתיידד עם המדריך/מדריכה שלנו ולצחוק ולדבר איתה.
כיתה של 31 תלמידים שבה כולם אוהבים ומכבדים את כולם. יש אצלנו הכל, פרחות ערסים, חברמנים, מנהיגים, שקטים, משוגעים, מציקים, גאונים... הכל אבל זה מה שמרכיב אותנו!
בקיצור אז יצא לי ככה בהליכות ובהסברים שלה, בריקודים (ארגנו כמה נגנים וכל זה ושרו שירים אז כל הכיתה הסתלבטה) בכל זה אני והיא מדברים וצוחקים ביננו!
גם באמצע הסברים אני מצחיק אותה והיא זורמת איתי והכל סבבה. היא סיפרה לי על חוויות שלה בהדרכה, בזוגיות, בבית ובכל מיני דברים וגם אני שיתפתי אותה בשלי.
בין השיחות יצא לי להבין שהיא לא גדולה ממני בהרבה בת 19 וחודש, והיא חמודה ומקסימה בטירוף. צחקנו ודיברנו והחזקנו ידיים, והיא חיבקה אותי בסוף הטיול ואמרה שהיא נהנתה מאוד הביאה לי מזכרת (לי וזהו) ואמרה לי ולעוד כמה להוסיף לפייסבוק!
ובכללי מי שהסתכל עליי ועליה מהצד היה חושב שאנחנו זוג של ממש! הפרחות של הכיתה שלי התחילו לשאול שאלות
עכשיו מה לעשות נגמר הטיול. ולא הפסקתי לחשוב עליה. היא אישרה אותי בפייסבוק וגם דיברתי איתה כמה פעמים! והיא אמרה שהיא מתגעגעת, ושהיא תנסה להשתדך אלינו בטיול הקרוב של הכיתה או השכבה שלי אפילו!
עכשיו היא גרה רחוק ממני, וזה ממש מעצבן כי אני לא מפסיק לחשוב עליה.
ועכשיו נוסיף אל הבעיה הזאת יש מישהי בשכבה שהתחלתי לצאת איתה, התחלנו לדבר ואפילו הזמנתי אותה פעם אחת לצאת ונישקתי אותה קטנה בפה (בגלל שהיא לא מתנשקת בדייט ראשון)
היא לא ראתה אותנו אבל סיפרו לה והיא דיי התבעסה ממני. למרות שעדיין לא היה ביננו כלום ואין לי עדיין רגשות אליה.
אלה הם השאלות שלי:
נראה לכם שהיא בעניין? או שסתם נחמדה אליי?
כדי להמשיך עם זה? או פשוט לשכוח? (ואני לא רוצה לשכוח כי זה יכאיב לי)
מה עושים מהמצב הזה?