נכתב במקור על ידי freshair איזו מהן :|
3,901 people dnt know what good music is !
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
3,901 אנשים לא טועים.
לחופש יש תאריך: 23.10.15
קבלו פה כמה ילייקים קיבלתי
נערך לאחרונה על ידי Mr Hardal; 25-09-2011 בשעה 17:32.
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי Mr Hardal קבלו פה כמה ילייקים קיבלתי חלאס להספים...
נכתב במקור על ידי By The Way חלאס להספים... מה להספים יא טיפש? אני תגובה ראשונה עם 80 לייקים
נכתב במקור על ידי Display 3,901 people dnt know what good music is ! נו ו..? מה הוא מתגאה? בכל סרטון ביוטיוב יש את התגובה הזאת רק בסגנון אחר :|
לא אני עם התגובה של im a unicorn i have a horn between my legs and im very horny
התגובה כבר ירדה מהטופ קומנטס.. לעומת זאת שלי עדיין עומדת איתנה
נכתב במקור על ידי freshair לא אני עם התגובה של im a unicorn i have a horn between my legs and im very horny משום מה אני לא רואה את התגובה שלך בין 4 העמודים הראשונים.
נכתב במקור על ידי Display משום מה אני לא רואה את התגובה שלך בין 4 העמודים הראשונים. יכול להיות שהסירו לי את התגובה? אבל רק אני רואה את זה? ויש לי 30 ומשהו לייקים
נכתב במקור על ידי freshair יכול להיות שהסירו לי את התגובה? אבל רק אני רואה את זה? ויש לי 30 ומשהו לייקים לזה עם הסימלון של בראני יש 85.
מזלט?
חוקי הפורום