לאיזה סכום בערך מבחינת הוצאה אני צריכה לכוון ברכב הראשון שלי, שמצד אחד לא יהיה בשמיים ומצד שני שלא יהיה אוטו זול מדי שמתפרק ויעלה לי בסוף יותר כסף לתחזק אותו?
לאיזה סכום בערך מבחינת הוצאה אני צריכה לכוון ברכב הראשון שלי, שמצד אחד לא יהיה בשמיים ומצד שני שלא יהיה אוטו זול מדי שמתפרק ויעלה לי בסוף יותר כסף לתחזק אותו?
|
|
בת כמה, מה התקציב, מה הכיוון, מה העדיפות, לאיזה נסיעות.
זה כמו לשאול מה יש לאכול בעולם הזה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
רכב צעירים אפשר להביא בסכום של 4.5-9 אלף. אנחנו מדברים על רכב ישן , יד גבוהה (שלישית , רביעית , לפעמים אפילו יותר)
החסרון הברור של רכבים ישנים הוא התקלות. ככל שרכב ישן יותר , הסיכויים שתיתקלי בתיקונים ובתחזוקה שוטפת גבוהה גדל.
רכב טוב יותר יתחיל אני מאמין מ-15 אלף ומעלה.
שוב , תלוי - בת כמה את? איזה רכב את מחפשת (מה העדיפויות שלך*)? מה ההכנסה שלך? לאיזה מטרות את צריכה את הרכב? (נסיעה יומיומיות שוטפת / סופשים וכו')
יש המון גורמים שצריך להתייחס אליהם.. כווני אותנו ונשמח לעזור
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 26-09-2011 בשעה 04:57.
הייתי פה.
בקיצור אתם אומרים שהעצה היא להתחיל מרכב של 15 אלף כדי להימנע מרכב מתפרק לגמרי שאח"כ יגרום לי להוציא יותר כסף על תיקונים? כרגע החסכונות שלי למטרה הזו הם לכיוון ה-18 אלף. עדיף לנסיעה יומיומית שוטפת לסידורים, בילויים וכו'. בעיקרון לנסיעות בתוך העיר. אני בת 23. לא כ"כ מבינה ברכבים לצערי כרגע... אבל נראה לי שאעדיף אוטו קטן במימדים.
דבר ראשון, את המספר שלך בהודעה פרטית.
אם אין לך בעיה עם ידני - עדיף. חסכוני יותר וזול יותר. כמו כן מומלץ לחפש רכבים קטנים ( מיני וסופר מיני ), משנתון 2000+
רכב ראשון? אל תסתכלי על שריטות ומצב קוסמטי כמו על המצב המכני. אין לך כסף לבזבז על המראה, ועדיף שתוציאי את הכסף על דברים עדיפים .
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
לא יודע כמה רלוונטי לך, אבל אמור להיות בסוכות בת"א איזה יריד גדול של מכירת רכבים חדשים ומשומשים וציוד לרכב, ואמורות להיות הנחות משמעותיות על הכל. לא מצאתי כרגע פרטים מדויקים אבל תבדקי בגוגל לקראת החג אם מעניין אותך, אני מניח שיהיה פרסום מסודר