חח ראיתי את 1 ו2 מקווה ש3 יהיה מצחיק כמוהם D:
תודה על הפרסום, אני חייב לראות את הראשונים בשביל לראות את החדש.
נכתב במקור על ידי -Messi- תודה על הפרסום, אני חייב לראות את הראשונים בשביל לראות את החדש. כן ממליץ לך לראות את ה2 הראשונים גם סרטים גדולים וגם כדי שתבין בדיחות...
ה3 מאכזב ביותר.... ה1 וה2 היו ממש אבל ממש מצחיקים
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi ה3 מאכזב ביותר.... ה1 וה2 היו ממש אבל ממש מצחיקים ראית אותו!? למה מאכזב?
נכתב במקור על ידי AndroidCheats ראית אותו!? למה מאכזב? הטריילר מאכזב לא יודע הוא הזוי יותר מדי
נכתב במקור על ידי GialloRossi הטריילר מאכזב לא יודע הוא הזוי יותר מדי חח לא והסרטים הקודמים לא הזוים XD? חח זה הרעיון של הסרט הזה שהוא מטורף ברמות XD
נכתב במקור על ידי AndroidCheats חח לא והסרטים הקודמים לא הזוים XD? חח זה הרעיון של הסרט הזה שהוא מטורף ברמות XD לא כמו זה.... זה ממש אבל ממש הזוי (כמו הקטע המצוייר הזה) זה מפגר לגמרי והורס את 2 הסרטים המצוינים שהיו
נכתב במקור על ידי GialloRossi לא כמו זה.... זה ממש אבל ממש הזוי (כמו הקטע המצוייר הזה) זה מפגר לגמרי והורס את 2 הסרטים המצוינים שהיו חח אני בכל מקרה הולך לסרט הזה נראה מטורף לגמריי אחרי שאני יראה אותו אני יכתוב אליו ביקורת D:
נכתב במקור על ידי AndroidCheats חח אני בכל מקרה הולך לסרט הזה נראה מטורף לגמריי אחרי שאני יראה אותו אני יכתוב אליו ביקורת D: אני אראה אותו לא בקולנוע זה בטוח
נכתב במקור על ידי GialloRossi אני אראה אותו לא בקולנוע זה בטוח 3D *~*
נכתב במקור על ידי AndroidCheats 3D *~* דווקא בגלל שזה 3D אני לא אראה אני שונא תלת מימד
חוקי הפורום