נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- סליחה על הדאבל אבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח הצלתי אותך מדאבל
טוב, עייפתי מכם. שתהיה לכם שנה שחורה משחור. היו שלום.
נכתב במקור על ידי Anne-Rose טוב, עייפתי מכם. שתהיה לכם שנה שחורה משחור. היו שלום. להתראות [?]
נכתב במקור על ידי Mr.Young הצלתי אותך מדאבל תודה חחח ! קרע אותי באמת
נכתב במקור על ידי Mr.Young חחח חשבתי על מילה XD הכל טוב גבר מאיתך? ממשיכים את השיחה מהסקייפ ? חחחח יייאלהההה אטטטטרף שיהיה שנה טובה לכולנו עוד הרבה לייקים והודעות ועוד הרבה נסיונות "טובים" לספאם עד שההוא/היא (0_0) ברך/ברכה
נכתב במקור על ידי Anne-Rose טוב, עייפתי מכם. שתהיה לכם שנה שחורה משחור. היו שלום. למה ככה?שפה גבוהה לא מוציאה אותך ''גבר'' מכאן.....
כמה ציטוטים אני לא עומד בקצב D:
בדקתי אני אמור לקבל סנדיי נכתב במקור על ידי Sexy_DJ תבחר ותקבל
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Anne-Rose אני מניחה שאתה מפחד לשגר את המילה "זין"? פחד לא נמצא אצלי בלקסיקון לא זורם לי באן פשוט
נכתב במקור על ידי Mr.Guy בדקתי אני אמור לקבל סנדיי בככייף אני אומר
אני מקווה מאוד שתביני איך מדברים לאנשים לא לטמבלים. שיהיה לך בהצלחה. שנה מגעילה נכתב במקור על ידי Anne-Rose טוב, עייפתי מכם. שתהיה לכם שנה שחורה משחור. היו שלום.
נכתב במקור על ידי Sexy_DJ ממשיכים את השיחה מהסקייפ ? חחחח יייאלהההה אטטטטרף שיהיה שנה טובה לכולנו עוד הרבה לייקים והודעות ועוד הרבה נסיונות "טובים" לספאם עד שההוא/היא (0_0) ברך/ברכה שנה טובה גם לך שנה טובה לכול אטרף
נכתב במקור על ידי Mr.Young כמה ציטוטים אני לא עומד בקצב D: מגיע לך מזל טוב!!! ?
נכתב במקור על ידי VanGogh מגיע לך מזל טוב!!! ? תודה תודה
יש לך לקסיקון? בטח קוראים לו "מילון אלי למתחילים" חח נכתב במקור על ידי VanGogh פחד לא נמצא אצלי בלקסיקון לא זורם לי באן פשוט אז יאללה תביא עם רוטב שוקולד ובוטנים נכתב במקור על ידי Sexy_DJ בככייף אני אומר
חוקי הפורום