איזה הסכם חעחעח מה דעתכם על הכינוי החדש שלי? ברור שהוא עדיף מהכינוי הקודם (שהוא השם שלי פשוט )
נו תמחק תסמיילי הוא מסתכל עלי זה מטריד אותי נכתב במקור על ידי Mr.Young איזה הסכם חעחעח מה דעתכם על הכינוי החדש שלי? ברור שהוא עדיף מהכינוי הקודם (שהוא השם שלי פשוט )
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
חחחחח 4 ציטוטים אני מנסה להספיק XD
נכתב במקור על ידי Mr.Young איזה הסכם חעחעח מה דעתכם על הכינוי החדש שלי? ברור שהוא עדיף מהכינוי הקודם (שהוא השם שלי פשוט ) לא עשיתה לי לייק! כינוי סקסי?
*5 ציטוטים נכתב במקור על ידי Mr.Young חחחחח 4 ציטוטים אני מנסה להספיק XD
נכתב במקור על ידי Mr.Young איזה הסכם חעחעח מה דעתכם על הכינוי החדש שלי? ברור שהוא עדיף מהכינוי הקודם (שהוא השם שלי פשוט ) אדון Young הצעיר אהבתי חחחחח XD
נכתב במקור על ידי Mr.Young חחחחח 4 ציטוטים אני מנסה להספיק XD או 5 נכתב במקור על ידי Mr.Guy נו תמחק תסמיילי הוא מסתכל עלי זה מטריד אותי בגללך 5! עכשיו אני אעשה לך בכוונה!
שנה טוב
די הוא מטריד נו די כבר אתה לא רוצה שאני אדווח עליך על זה שאתה מטריד אוותי בעזרת סמיילים נכתב במקור על ידי Mr.Young או 5 בגללך 5! עכשיו אני אעשה לך בכוונה!
יש פה מעצבים?
נו די להטריד נכתב במקור על ידי -ExpenzZ- שנה טוב
נכתב במקור על ידי Mr.Guy די הוא מטריד נו די כבר אתה לא רוצה שאני אדווח עליך על זה שאתה מטריד אוותי בעזרת סמיילים חחח מטריד בעזרת סמיילים XDD פשוט אל תסתכל עליו
נכתב במקור על ידי Mr.Young יש פה מעצבים? תלוי מה אתה צריך לעצב
מי שכחו לעשות לי לייק?!?! XD
אבל אתה מטריד אותי מינית פיזית נפשית מנטלית רגשית ועוד כמה דברים ששכחתי נכתב במקור על ידי Mr.Young חחח מטריד בעזרת סמיילים XDD פשוט אל תסתכל עליו
חוקי הפורום