קניתי 4 VCC ב40 שקל (2.5 דולר כל אחד) על האתר הזה ושאני מבקש תשלום נתנו באן ל2 אנשים שהפנתי!!
חארות לא להתקרב אליהם רמאים מסריחים
קניתי 4 VCC ב40 שקל (2.5 דולר כל אחד) על האתר הזה ושאני מבקש תשלום נתנו באן ל2 אנשים שהפנתי!!
חארות לא להתקרב אליהם רמאים מסריחים
נערך לאחרונה על ידי include; 28-09-2011 בשעה 17:49.
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
|
|
זה אשמתך זה לא אשמת קודוס.
או שהם נרשמו כבר או שהם נרשמו עם פרטים לא נכונים או שרימית איכשהו.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
אצלי 6 משתמשים קיבלו באן... אדמינים מבאסים תחת
חחח בעיה שלך ששמת פרטים מזויפים
אתר טוב מאוד אפילו
לי מתוך 3 שתיים מהם קיבלו באן
מה שמבאס שמלא ילדים זונות שרוצים לדפוק אנשים אומרים לי :"לא אמרת לי שהמופנים שלי צריכים לעושת משימה,שיקרת !!! שיקרת לי, עכשיו אני דופק אותך ומוחק את כל הפרטים ששמתי" ואז הבן זונה הזה חסם אותי ..
מתוך 10 אצלי 1 קיבל באן..
ולא הספקתי לבקש שוב אז דחו לי את זהלשבוע הבא - מבאס תחת
או שפשוט את אלה שאתה מביא כבר נרשמו ודופקים אותך, לא חסרים כאלה
מהתחלה שפרסמו אמרתי שזה לא אמין
אבל הם לא יכולים לדעת שזה VCC כי אין להם גישה לראות את הפרטים של הכרטיס אשראי... אם זה מראה חשוד כמו שהיה אם ניר שהוא רשם באשכול שהוא מביא VCC ובגלל זה נדפקו לו 10 מופנים אז הם כבר רואים שהוא שם להם VCC ונתנו לו באן.. אחרי זה נרשם שוב..
המקסימום אם יהיה משהו מחשיד אז יבקשו לשלם את הכרטיס אשראי אם הת"ז או משהו כזה...
ביקשתי כסף על 6 מופנים וסתם הביאו לי באן ביום שני בלילה למה?בגלל שהם רצו לאמת שזה אני..כל כך חרטא, פשוט לא רצו להביא לי כסף..
לא הייתה לי תמונה עם הוכחה כי לא הזמנתי שוב דבר על שמי מחו''ל אז נשאר לי הבאן..הלכו לי 6 מופנים שזה 160 דולר..
אם אני נרשם שוב? יזהו אותי לפי דעתכם ?