קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דיון שאלות =\ חח .. כנסו !
    על ידי oFiRB בפורום Counter Strike
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 14:40
  2. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
  3. שאלות בקשר לסורס
    על ידי La Bamba בפורום Counter Strike
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

2 שאלות - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אני יענה לך רק על 1 :

חיוך קטן אפילו גיחוך מבט בתוך העיניים ולהמשיך במה שאתה עושה כאילו לא היה כלום זה תשובה מצויינת , אפשר להוסיף גם "איזה חמודה את" . תעשה לה הפוך על הפוך . בנות שמבצעות שיט טסט מצפות לתגובות של "מי את ימיזדיינת יאללה סעי סעי" פה אתה נשרף !
    מה שצריך לעשות במצב כזה זה לתת לה את התגובה שהיא בחיים לא תצפה לה התגובה ההפוכה ממה שהיא חושבת .

היא אומרת לך "די כבר אתה מכועערר סתום !" AFC היה מגיב "חח אני מכוער סתכלי על עצמך יקופה על העצים .." הוא לא השיג בזה כלום + לא עבר את השיט טסט . אבל אם הוא יגיב "איזה חמודה שאת כועסת" עם חיוך . לזה היא לא ציפתה ...

אופציה שנייה ...
    אתה יכול פשוט "להודות" בדרך כלל שאתה כאילו "מודה" זה מוציא אותך הכי לא נעלב והכי לא מתייחס לשטויות כאלה , בנאדם עם ביטחון שאין לו בעיה להתמודד עם מצבים כאלה .
    לדוגמה :
    "אבל אתה לא גבר"
    "להגיד לך את האמת , את צודקת .. כל החיים שלי חייתי בשקר . זה קשה מה אני יגיד לך . תודה לך שאמרת לי את האמת אני מעריך את זה !"
    כמובן שאת כל זה אתה צריך לעשות כאילו אתה בהבימה , אם מבט עצוב כאילו אתה באמת מספר על מה עברת . ואז בסוף לתת חיוך קטן ולהמשיך ...

עוד תשובה מאוד טובה זאת תשובה שאחד נתן פה ..
    "אבל אתה לא גבר"
    "את יודעת .. אומרים שרק גבר אמיתי יכול לזהות מי לא גבר .. כנראה שאת גבר אמיתי" פה לתת פרצוף כזה עם תנועת גוף של "מה אני יעשה .. מצטער כנראה שאת באמת גבר" .
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    אני יענה לך רק על 1 :

חיוך קטן אפילו גיחוך מבט בתוך העיניים ולהמשיך במה שאתה עושה כאילו לא היה כלום זה תשובה מצויינת , אפשר להוסיף גם "איזה חמודה את" . תעשה לה הפוך על הפוך . בנות שמבצעות שיט טסט מצפות לתגובות של "מי את ימיזדיינת יאללה סעי סעי" פה אתה נשרף !
    מה שצריך לעשות במצב כזה זה לתת לה את התגובה שהיא בחיים לא תצפה לה התגובה ההפוכה ממה שהיא חושבת .

היא אומרת לך "די כבר אתה מכועערר סתום !" AFC היה מגיב "חח אני מכוער סתכלי על עצמך יקופה על העצים .." הוא לא השיג בזה כלום + לא עבר את השיט טסט . אבל אם הוא יגיב "איזה חמודה שאת כועסת" עם חיוך . לזה היא לא ציפתה ...

אופציה שנייה ...
    אתה יכול פשוט "להודות" בדרך כלל שאתה כאילו "מודה" זה מוציא אותך הכי לא נעלב והכי לא מתייחס לשטויות כאלה , בנאדם עם ביטחון שאין לו בעיה להתמודד עם מצבים כאלה .
    לדוגמה :
    "אבל אתה לא גבר"
    "להגיד לך את האמת , את צודקת .. כל החיים שלי חייתי בשקר . זה קשה מה אני יגיד לך . תודה לך שאמרת לי את האמת אני מעריך את זה !"
    כמובן שאת כל זה אתה צריך לעשות כאילו אתה בהבימה , אם מבט עצוב כאילו אתה באמת מספר על מה עברת . ואז בסוף לתת חיוך קטן ולהמשיך ...

עוד תשובה מאוד טובה זאת תשובה שאחד נתן פה ..
    "אבל אתה לא גבר"
    "את יודעת .. אומרים שרק גבר אמיתי יכול לזהות מי לא גבר .. כנראה שאת גבר אמיתי" פה לתת פרצוף כזה עם תנועת גוף של "מה אני יעשה .. מצטער כנראה שאת באמת גבר" .
    תודה אחי, הסברת הכל יפה, נתת לי כמה כיווני חשיבה חדשים, תודה

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    קודם כל, למה שתגיב לה בכלל? היא לא ניסתה להעליב אותך - היא ניסתה להעמיד עובדה, וחשוב שתבין את זה.
    בנות בגיל ההתבגרות רואות בחבר'ה לכיתה שלהם "ילדים" (במגביל לזה שאתה קורא לה "ילדה") - ולכן היא ציינה שאתה לא גבר.
    זו שיחה רנדומלית עם בחורה, אין פה קשר לפיקאפ. ניסית להתחיל איתה? לא צריכים לנתח כל שיחה עם כל בחורה.

אבל אם כבר לנתח,
    אין צורך להיכנס לתפקיד משלים עם קאמבקים מתוחכמים, בסופו של יום, "צעיר לנצח" עם חיוך זו גם תגובה לא רעה.
    אבל זה באמת כבר סתם לחפור, תחליק סיטואציות כאלה.

בנוגע למשפט הזה:

ברור שאתה לא יכול לדבר מיני. זה חסר טקט, זה בוטה, זה לא מושך בשום רמה. בעיקר לא אם אתה מנסה לקבל ממנה תשובות כנות על עצמה. אתה עושה מזה עניין "פומבי" ואתה מצפה שהיא תענה לך באופן אישי? היא רק תצחק ותעביר את זה הלאה, ותאמין לי שבראש היא חושבת "מה הוא דביל...?".
    אני קורה לה ילדה כי אני קורא לכולם ילדות, גם במציאות, זה נשמע לי מצחיק "מה נשמע ילדה?"
    יכול להיות שהכוונה הייתה ב"אתה לא גבר" לא לזה שאני אישה או הומו או מה שכולם פה הגיבו אלא לזה שאני תכלס ילד, לא חשבתי על זה..
    וזה כן קשור לפיקאפ בגלל שהיא בכיתה שלי והיא פוטנציאלית
    ושמע אני לא עושה תפקיד משלים, אני בטוח שאף פעם אני לא יגיע למצב ששוב יגידו לי את זה, אבל כנראה שאני יגיע להרבה מצבים דומים, אז עניתי לא נכון וניסיתי להבין את הכיוון חשיבה שלפעם הבאה שאני אתקל למצב דומה אני אדע איך להגיב

בקשר ל2, היא ספציפית כבר נמשכת עליי, הרבה.. אז היא לא חושבת שאני דביל אבל כן כנראה מישהי אחרת הייתה חושבת ככה(שוב שמע, זה לא בא משום מקום, היא רואה למשך כל השיחה שאני מדבר בסגנון דומה אז לאט לאט היא מתרגלת ואז היא לא מופתעת משאלות כאלה וזה נשמע לה נורמלי, לדוגמא רוטינת ה93 אחוז בנות שרות ו7 מאוננות, אז אני פעם סתם הראתי לחבר ובגלל שהוא מאוד AFC הוא פשוט לקח בחורה מהפייסבוק שלו, שבחיים שלו לא דיבר איתה, התחיל איתה ואחרי דקה של שיחה שאל אותה, כמובן שבמקום לענות נורמלי או לפחות לצחוק היא אמרה לו "עףו מפה ידפוקקקק מה אתה רוצה ממני?? לך תאונןן" מצד שני שאני שאלתי את זה ילדה(פעם ממזמן עכשיו אני כבר לא משתמש, סתם פעם ראשונה שהכרתי את זה ניסיתי), היא ממש צחקה..)
    בכל מקרה תודה, הבנתי את הכוונה, כשאנחנו לא במצב של רק אני והיא אז להימנע מדברים עד כדי כך גסים..(פעם שהייתי עם ילדה רק אני והיא שאלתי אותה אם היא מגולחת והיא ענתה לי כן, פשוט ככה כמו לכל שאלה רגילה.. ככה שכן צריך לשאול שאלות בסגנון פשוט להכין קצת לפניי ולא בפומבי)

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

מה שמפריע לי בכל העניין זה שאתה אומר שהיא נמשכת אליך הרבה וכבר הרבה זמן ושהיא פוטנציאלית , אבל עוד לא ראינו שום דיווח על סגירה

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    מה שמפריע לי בכל העניין זה שאתה אומר שהיא נמשכת אליך הרבה וכבר הרבה זמן ושהיא פוטנציאלית , אבל עוד לא ראינו שום דיווח על סגירה
    כי כל שנה שעברה היה לה חבר ועכשיו יש אחד חדש, וביינתיים אני לא מפריע להם, גם אין לי שום חשק לצאת איתה ככה, שנה שעברה ביום האחרון של הלימודים היא הביאה לי את המספר שלה(אני לא ביקשתי) ואמרה שנצא לבירה, כל החופש לא התקשרתי אליה..
    אני כנראה לא מספיק רוצה אותה, יש לי סדר עדיפויות והיא לא למעלה
    היא נראת טוב אבל אופי לא משהו..

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect