בס"ד
תראו..
בא לי להתקין רום חדש כי שמעתי שזה יאיץ לי ת'טלפון..
מה זה אומר?
מה הייתרונות?
מה החסרונות?
זה משפיע על האחריות?
זה כמו פריצה?
ניתן להחזיר לרום הקודם?
תודה לכל העוזרים..
בס"ד
תראו..
בא לי להתקין רום חדש כי שמעתי שזה יאיץ לי ת'טלפון..
מה זה אומר?
מה הייתרונות?
מה החסרונות?
זה משפיע על האחריות?
זה כמו פריצה?
ניתן להחזיר לרום הקודם?
תודה לכל העוזרים..
|
|
רום זה מין תוכנת הפעלה למכשיר האנדרואיד.
היתרונות הם קודם כל שהביצועים של המכשיר הרבה יותר טובים, ובנוסף הרום נבנה על ידי משתמשי אנדרואיד כמוני כמוך, שיודעים מה אנשים צריכים ומה לא צריכים, ולמעשה מעלים יישומים שימושיים ומנגד מורידים יישומים לא מעניינים, שכמובן תוכל להתקין מחדש.
החסרון העיקרי הוא שמן הסתם האנשים שבונים את הרום לא מקצועיים כמו גוגל ואנדרואיד, לכן יש רומים שיש בהם הרבה פאקים, וגרסאות לא סגורות.
ברגע ששינית גרסת רום האחריות והביטוח מבוטלים, אבל יש דרך לעקוף את זה, כשיש בעייה במכשיר תוכל למחוק את הקבצים של ההפעלה של הרום או לנסות להתקין מחדש רום פגום ואז המכשיר לא ייעלה ו"לך אין מושג מה קרה, פתאום הוא נכבה".
בגלל העניין של האחריות והביטוח אפשר להגיד שזה כמו פריצה...
אפשר לשנות רומים, ואפשר להתקין סטוק [הרום המקורי של אנדרואיד], אבל לכל חברה [אורנג', סלקום, פלאפון] יש רום אחר שאותו לא תוכל להשיג, כך שגם אם תשנה ל"סטוק" ידעו שזה לא שלהם.
מדריך התקנת PilotXROM
סיקור והסבר על CyanogenMod
מדריך התקנת CyanogenMod
מדריך התקנת MIUI
אתה מתכוון לROOT, הוא דיבר על ROM.
פחות או יותר צדקת לגבי הROOT.
קבצי ההפעלה של מכשירי אנדרואיד חסומים. אי אפשר לראות אותם ובטח שלא לערוך, לכן יש גם עזרים מסוימים שלא יעבדו על המכשיר.
יש דרך לשנות את הרשאת הצפייה והעריכה של קבצים אלה, ולהשיג הרשאת ROOT.
מדריך הרשאות ROOT
עוד שאלות?
לפי דעתי לחלק מהפלאפון יש את הרום המקורי של החברה באינטרנט. אני מצאתי לפלאפון שלי, דיפיי: http://defy.host-il.co.il/
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
היום זאת גם לא כזאת בעיה להשיג את הסטוק המקורי של החברה
תגיד לי מי חברת הסלולאר שלך ואיזה מכשיר יש לך ואני אנסה לארגן לך את הסטוק
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
http://www.sendspace.com/file/a00i4b
סיסמא:
קוד:ptr
נבדק ועובד מעולה, תתקין דרייברים ADB (או שתוריד KISS ותתקין אותה)
אתה צורב את הסטוק הזה בעזרת אודין (קובץ מצורף)
שלבי צריבה ב- Odin לפי סדר הפעולות הבאות:
.1 יש לסגור את המכשיר לגמרי ולאחר מכן לנתקו מהמחשב\מטען במידה ומחובר.
.2 יש לסגור כל תהליך של תוכנת Kies במידה ופתוח(אם צריך - בדקו שנית בעזרת מנהל המשימות אם התהליך Kies.exe סגור).
.3 יש להפעיל את התוכנה " Odin3 v1.7 להפעיל את הקובץ כמנהל (ימני על Odin3 1.7 והפעל כמנהל)
.4 בלחיצה על PDA , יש לבחור בקובץ TAR שחילצנו
.5 כעת, הכניסו את המכשיר למצב Download Mode : בעזרת לחיצה על "מסך בית + ווליום למטה + כיבוי".
אחרי מספר רגעים אמורים לראות על המסך כיתוב: " "DO NOT TURN OFF TARGET!! ובנוסף ציור של "אנדרואיד" חופר.
.6 חברו את המכשיר למחשב.
.7 וודאו כי מתחת לאחד הריבועים מצד שמאל מופיע הטקסט: 0:[COMXX] כאשר במקום ה- XX אמור להופיע מספר כלשהו כגון 04 .
.8 וודאו כי בחלון בשמאל למטה, מתחת ל- " Message " רשום " Added!! ."
.9 במידה ועברתם על כל הסעיפים ואתם רואים שהכול תקין כמו בהוראות, אתם יכולים ללחוץ על כפתור ה- Start .
.10 המתינו מספר דקות עד שהתהליך יסתיים, בתום התהליך המכשיר אמור לבצע אתחול באופן אוטומטי.
.11 בסיום התהליך, אמור להופיע בתוכנה כיתוב על רקע ירוק שרשום " PASS
דיאגרמה של הכנסה ל Download Mode
קרדיט על שלבי צריבת הרום בעזרת אודין ל Pilotx
קרדיט לדיאגרמה ל iAndroid
קרדיט עבור הסטוק ל Klayman מ iAndroid
קרדיט על האודין ל masterotaku מ .xda-developers
זהו![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 30-09-2011 בשעה 23:29.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אורי מה שהבאת זה הסטוק של אורנג' לגלקסי 1?
אם כן תודה =]