נכתב במקור על ידי
xPerfect
יום רביעי, יוצא מהעבודה מוקדם (אירוע, יש חתונה לאחת העובדות) יש לי שעתיים להתכונן ואין לי זמן בשיט.
אני עולה לכביש מהעבודה כדי לתפוס מונית על מנת להגיע לבית, מהכביש למטה יורדת בחורה, מתקרבת עלי ושואלת "תגיד יש לך מושג איפה זה התחנה המרכזית", כמובן שעניתי לה שהיא הולכת בכיוון הלא נכון לגמרי, עליתי ביחד איתה חזרה לכביש וכיוונתי אותה.
בדרך אני חושב לעצמי שאני הולך לאחר לחתונה, ומצד שני אני צריך בת זוג.
אני שואל "מאיפה את?" היא עונה "אני מ....." היא לבשה גופייה ושורט קצר, כפכפים. אני "אוקי זה היה די ברור כי כאן אנשים לא מתלבשים ככה"
היא צוחקת, אמרתי לה שאני מאחר לחתונה וכי אני צריך לתפוס מונית, היא עונה "אוקי, אז איך אני ממשיכה ישר מכאן?"
עניתי לה "לא...כנראה שאני אצטרך ללכת איתך...", היא חייכה.
התחלנו ללכת ביחד לכיוון התחנה המרכזית (15 דקות הליכה לכל היותר).
כל הדרך אנחנו מדברים על העיר שאנחנו נמצאים בה, על העבודה שלי, על מה שהיא בכלל עושה כאן וכו' וכו'.
היא אומרת "אני עוברת לגור כאן עוד חודש כדי ללמוד" , היא אמרה שהיא הולכת להשכיר דירה בקרבת מקום.
שאלתי "את הולכת להשכיר דירה לגמרי לבד?" היא עונה "לא אני הולכת להשכיר אם שותף"...
אני "שותף? או חבר", היא עונה "לא זה סתם משהו שהכרתי בצבא, אני לא רואה אותו ככה"
אני "לפחות הוא נראה טוב?" היא "לא, הוא לא נראה משהו"
אני "אוקי, ואיך אני נראה" היא "אתה נראה טוב..."
אני "וואוו כנראה השותף שלך נראה ממש ממש גרוע" היא צוחקת, בדרך אני נוגע לה בגב, וביד.
ממשיכים ללכת, מדברים על התחביבים שלה בלה בלה בלה בולשיט וכו' וכו'
אני "אז את אומרת שאת אוהבת לרקוד?", היא "כן אני רקדתי בלט כשהייתי קטנה יותר"
אני "ומה עכשיו?", היא "ברור שלא הגעתי לבלשויי או משהו", אני "ברור שלא הגעת לבלשויי את לא גבוה מספיק", היא צוחקת שוב. נגיעות נגיעות נגיעות...
היא "עכשיו אני בעיקר רוקדת היפ הופ" אני "מעולה, הרבה יותר מתאים לך מבלט"
היא "ואתה?" אני "גם אני רוקד היפ הופ!", היא "יש מסיבות היפ הופ טובות בעיר?", אני "לא ממש, אבל אפשר לסדר".
בקיצור אנחנו כל הדרך לתחנה בשיחות נפש, לא מפסיקים לדבר אפילו לרגע.
הגענו לתחנה המרכזית, היא שואלת איפה דוכן הכרטיסים, אני מראה לה, מגיעים למקום.
היא אומרת "בסדר תודה רבה לך על כך שהלכת איתי, היה ממש נחמד"
אני "שלא תחשבי שאת הולכת בקלות כזאת" הוצאתי את הפלא שלי וכיוונתי אותו כלפייה, אני "תרשמי מספר"
היא מתחילה לרשום את המספר שלה בלי לדבר יותר מדי.
היא "אוקי זה המספר שלי, אבל אני לא יודעת עד כמה הוא ישמש אותך"
אני תפסתי אותה התקרבתי אליה צעד אחד, ולחשתי לה באוזן "שלא תחשבי שלי יש חיים, ושלי יש זמן לשטויות האלה"
נישקתי אותה רגע אחרי, היא חיבקה אותי בזמן הנשיקה, היינו במצב הזה בערך 40 שניות באמצע התחנה המרכזית...
שחררתי מהנשיקה, לא היו יותר מדי דיבורים לאחר מכן, היא הייתה צריכה לסוע חזרה לעיר שהיא גרה בה, אחרי הנשיקה הראשונה היא נישקה אותי בלחי פעמיים, אמרתי "נסיעה נעימה" היא שוב אמרה לי תודה, הסתובבתי והלכתי.
כרגע לא היה המשך כי לא היה לי זמן להתקשר אליה, ואני בספק שאני גם אתקשר.
וסגרתי 2 מספרים בחתונה כמו כן :].
אבל נחייה ונראה D:.