קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. משתמש חדש בפורום אטרף
    על ידי Bad killer בפורום דיבורים
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 10-10-2011, 02:39
  2. [בעיה] החלפת שם משתמש בפורום אטרף
    על ידי yativ בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-06-2008, 17:46
  3. [בעיה] החלפת שם משתמש בפורום אטרף
    על ידי yativ בפורום תמיכה טכנית
    הודעה אחרונה: 07-06-2008, 17:46
  4. משתמש חדש בפורום אטרף!
    על ידי Danny 1985 בפורום דיבורים
    הודעה אחרונה: 11-06-2007, 22:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

עלילות יוסי בפורום אטרף-הסיפור של משתמש ממוצע

ברירת מחדל עלילות יוסי בפורום אטרף-הסיפור של משתמש ממוצע

קודם כל אני רוצה לספר לכם את הסיפור מאחורי הסיפור :
    באותו יום שכתבתי את הסיפור דיברתי עם חיימון
    סתם הסתכלתי לו על הפרופיל וראיתי שדויד כתב לו מה שלום הילדה ואשתו.
    לאחר מכן נכנסתי להתקלח וחשבתי על זה. חשבתי איזה סיפור חיים מספר לבת שלו בלילה לפני השינה.
    ואז חשבתי למה לא לעשות סיפור ממוצע על משתמש באטרף.
    והנה הסיפור מולכם:

עלילות יוסי בפורום אטרף

יום שני מעונן אחד נכנס יוסי לגוגל וחיפש מה לעשות. יוסי היה בן 14 כשמצא את "פורום אטרף" באינטרנט ומאז גם הוא התמכר.
    יוסי נרשם במהרה ומצא שיש שם כמעט כל דבר שהוא מחפש; משחקים, סרטונים, שירים והכי חשוב-חברים טובים. יוסי התיידד במהרה עם דויד ועם אלי.
    יוסי התחיל להשקיע הרבה ותוך חודש כבר היו לו 1000 הודעות! יוסי כמובן חילק הקדשות לכל הקהילה אבל הקדיש במיוחד לאלי ודויד-חבריו הטובים.
    לאחר זמן מה החליט יוסי: "אני הולך להשקיע בפורום טרויאן עד שאעלה לניהול!". יוסי התחיל לפרסם שם והרבה; הוא פירסם על עדכון הגרסה, על דברים חדשים כתב מדריכים ועזר להרבה שחקנים אחרים עם שאלותיהם.
    לאחר שבוע וחצי פנה יוסי לApplicition בשאלה אחת יחידה: האם צריך מנהל לפורום טרויאן?Application (איתי) ענה לו בחיוב ואמר לו שלאחר שיבדוק עם האחראי עליו וישוב אליו עם תשובה אם הוא יכול לעלות.
    לאחר יומיים ראה משום מה שפתאום יש לו את פורום הנהלת הקט' ולאחר מכן שם לב שהניק שלו שונה לתכלת. הוא עלה לניהול!
    הוא הסתכל על פרופילו ובין חבריו שכתבו לו מזל טוב ראה שם את איתי המפקח שכתב לו: "בהצלחה יוסי, אשמח לדבר איתך בהקדם הקרוב למטרת תיאום ציפיות".
    יוסי התרגש מאוד וכתב לו שבקרוב ידבר איתו ויתחיל בפעולותיו כמנהל. יוסי השקיע רבות בפורום ופתח אתגרים.
    בכל הביקורות שלו קיבל 90+ ובסטטיסטיקות תמיד היה בן הראשונים.
    יום אחד החליט שזהו הוא צריך להתקדם. הוא רוצה לעלות לניהול של עוד פורום, הוא רוצה לנהל את פורום סרטונים! לאחר שהשקיע מלא דיבר עם שי ועלה לניהול גם שם.
    לאחר זמן מה דיבר במסן עם איתי שביקש ממנו להפעיל את הפורום יותר. גם שי ביקש ממנו אותו דבר בהודעה פרטית. ליוסי באמת היה כבר הרבה עומס. הממוצע ציונים שקיבל בביקורות בחודש היה 70- וליוסי כבר לא היה זמן להשקיע.
    יוסי החליט שזהו, הוא שם לזה סוף! הוא ביקש לרדת מניהול סרטונים. שי בצער נענה לו בחיוב. לאחר שירד התפנה לו קצת זמן והתחיל להשקיע יותר בטרויאן.
    באותו הזמן שי הציע שוב ושוב בהודעה פרטית ליוסי לחזור לניהול פורום סרטונים אך נענה בשלילה מכיוון שאפילו לנהל את טרויאן כבר לא היה מסוגל.
    לאחר דיבורים רבים עם איתי החליט שיפרוש גם מניהול טרויאן. יוסי בצער רב פתח אשכול במשוב מנהלים והדיע שם על פרישתו.
    לאחר שאיתי והאחראי הסכימו על זה ירד יוסי מניהול ונשאר כמשתמש רגיל, כמו שהיה ביום שנרשם. מאז יוסי עדין מסתובב מידי פעם באטרף אז אם אתם מוצאים אותו תשאלו אותו אם זה נכון

אז זה הסיפור הראשון שלי אשמח לתגובות בונות
    קרדיט לאיתי, שי ודויד על נידוב שמם וניקם
    קרדיט לחיימון על הרעיון
    תודה רבה לשניכם
    נערך לאחרונה על ידי Mr.Guy; 02-10-2011 בשעה 15:11.
    בברכה
    Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

זה מזכיר לי את יוסי חברי הראפר..שנעלם במין רגע מהפורום

סיפור מרגש

קרדיט לFRENZY

תוד רבה אחי אני לא העתקתי את זה מאף אחד עמד מאחורי זה רעיון מעניין אני אספר לך בפרטי אם בא לך
    ציטוט נכתב במקור על ידי ZarjOfRep צפיה בהודעה
    זה מזכיר לי את יוסי חברי הראפר..שנעלם במין רגע מהפורום

סיפור מרגש
    בברכה

The legend of Iatraf האוואטר של LikeMe
    לייקים
    655
    נקודות
    399

חחחח אני מופיע
    אחלה סיפור! יסופר

קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
    ספוילר:

תודה רבה אח שלי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.Movie צפיה בהודעה
    חחחח אני מופיע
    אחלה סיפור! יסופר
    בברכה

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

מרגש.....אמיתי?

לא
    תודה רבה
    אני עכשו אערוך את זה ואני אוסיף את הרעיון
    ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    מרגש.....אמיתי?
    בברכה

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.Guy צפיה בהודעה
    לאחר מכן נכנסתי להתקלח וחשבתי על זה. חשבתי איזה סיפור חיים מספר לבת שלו בלילה לפני השינה.
    והנה הסיפור מולכם:

עלילות יוסי בפורום אטרף

יום שני מעונן אחד נכנס יוסי לגוגל וחיפש מה לעשות. יוסי היה בן 14 כשמצא את "פורום אטרף" באינטרנט ומאז גם הוא התמכר.
    יוסי נרשם במהרה ומצא שיש שם כמעט כל דבר שהוא מחפש; משחקים, סרטונים, שירים והכי חשוב-חברים טובים. יוסי התיידד במהרה עם דויד ועם אלי.
    יוסי התחיל להשקיע הרבה ותוך חודש כבר היו לו 1000 הודעות! יוסי כמובן חילק הקדשות לכל הקהילה אבל הקדיש במיוחד לאלי ודויד-חבריו הטובים.
    לאחר זמן מה החליט יוסי: "אני הולך להשקיע בפורום טרויאן עד שאעלה לניהול!". יוסי התחיל לפרסם שם והרבה; הוא פירסם על עדכון הגרסה, על דברים חדשים כתב מדריכים ועזר להרבה שחקנים אחרים עם שאלותיהם.
    לאחר שבוע וחצי פנה יוסי לApplicition בשאלה אחת יחידה: האם צריך מנהל לפורום טרויאן?Application (איתי) ענה לו בחיוב ואמר לו שלאחר שיבדוק עם האחראי עליו וישוב אליו עם תשובה אם הוא יכול לעלות.
    לאחר יומיים ראה משום מה שפתאום יש לו את פורום הנהלת הקט' ולאחר מכן שם לב שהניק שלו שונה לתכלת. הוא עלה לניהול!
    הוא הסתכל על פרופילו ובין חבריו שכתבו לו מזל טוב ראה שם את איתי המפקח שכתב לו: "בהצלחה יוסי, אשמח לדבר איתך בהקדם הקרוב למטרת תיאום ציפיות".
    יוסי התרגש מאוד וכתב לו שבקרוב ידבר איתו ויתחיל בפעולותיו כמנהל. יוסי השקיע רבות בפורום ופתח אתגרים.
    יום אחד החליט שזהו הוא צריך להתקדם. הוא רוצה לעלות לניהול של עוד פורום, הוא רוצה לנהל את פורום סרטונים! לאחר שהשקיע מלא דיבר עם שי ועלה לניהול גם שם.
    לאחר זמן מה דיבר במסן עם איתי שביקש ממנו להפעיל את הפורום יותר. גם שי ביקש ממנו אותו דבר בהודעה פרטית. ליוסי באמת היה כבר הרבה עומס. הממוצע ציונים שקיבל בביקורות בחודש היה 70- וליוסי כבר לא היה זמן להשקיע.
    יוסי החליט שזהו, הוא שם לזה סוף! הוא ביקש לרדת מניהול סרטונים. שי בצער נענה לו בחיוב. לאחר שירד התפנה לו קצת זמן והתחיל להשקיע יותר בטרויאן.
    באותו הזמן שי הציע שוב ושוב בהודעה פרטית ליוסי לחזור לניהול פורום סרטונים אך נענה בשלילה מכיוון שאפילו לנהל את טרויאן כבר לא היה מסוגל.
    לאחר דיבורים רבים עם איתי החליט שיפרוש גם מניהול טרויאן. יוסי בצער רב פתח אשכול במשוב מנהלים והדיע שם על פרישתו.
    לאחר שאיתי והאחראי הסכימו על זה ירד יוסי מניהול ונשאר כמשתמש רגיל, כמו שהיה ביום שנרשם. מאז יוסי עדין מסתובב מידי פעם באטרף אז אם אתם מוצאים אותו תשאלו אותו אם זה נכון

קרדיט לחיימון על הרעיון
    תודה רבה לשניכם
    חחחח סיפור נחמד...(שוב)

תודה רבה
    ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    חחחח סיפור נחמד...(שוב)
    בברכה

חחח נחמד

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.Guy צפיה בהודעה
    והנה הסיפור מולכם:

עלילות יוסי בפורום אטרף

קרדיט לחיימון על הרעיון
    תודה רבה לשניכם
    סיפור נחמד אבל המקור זה-

יוסי נרשם במהרה ומצא שיש שם כמעט כל דבר שהוא מחפש; פורנו.
    יוסי לא יוצא מהבית יותר
    תעזרו ליוסי

משתמש ותיק האוואטר של -Random-
    לייקים
    353
    נקודות
    877
    פוסטים בבלוג
    2

ממש סיפור נחמד תודה,

אבל פורום טרויאן שלי!
    נערך לאחרונה על ידי -Random-; 15-10-2011 בשעה 23:27.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,797 | הודעות: 8,173,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect