חח להזהר ממה בדיוק?
זה או שאתה מעשן או שלא..
חח להזהר ממה בדיוק?
זה או שאתה מעשן או שלא..
|
|
מזל שיש לנו ריאות ולא בקבוקי מים מחוברים בקשית...
ככה הריאות של כל מעשן נראות - עובדה.
3 שנים או שנה זה לא משנה בכלל, כל החרא מצטבר במשך חודשים ספורים.
ואתה לא יכול להתווכח איתי, כי אני הייתי באוניברסיטת ירושלים, וראיתי גופות פתוחות של מעשנים,
ואתה רואה את הריאות של בחור בן 26 שעישן 4 שנים וכל הריאות שלו נראו כמו חרא - פשוט חרא.
פשוט גועל נפש.
One Shot - One Kill
ולמה שזה יעניין אותך?
נהיית מטיף ?
רוצה לדבר על נזק של סיגריות ובולשיט אחר ?
תדבר עם משהו שזה מעניין אותו ואל תטיף פה לאף אחד כי ת'אמת אף אחד לא ממש מתעניין במה שאתה אומר
יופי, אז תפרסם תמונה של ריאות של בנאדם שמעשן בצורה כבדה.
יופי, את תחרטט אותי שהיית בירושלים או בחרטאלנד זה לא משנה לי איפה וראית "גופות פתוחות של מעשנים"
לא בא לך לעשן ? לא צריך.
אל תטיף מוסר לאף אחד שכן בא לו.
לKoniMelMel ולS.P.Q.R אני מזכיר לכם לשמור על שפה, ואל תרדו לפסים אישיים, מותר להתווכח בצורה יפה.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
כשאני רואה ילד שמעשן 4 שנים ומגיע כבר ל2 קופסאות ביום גם אני אומר למה זה וככה ולמה ככה. יופי גם אני יכול לתת דוגמה קיצונית.
אבל הריאות האלה שהבאת זה ממש לא אמת בפרצוף.. בשבילי לפחות, אני מעשן "כולה" 5 סיגריות ביום, ואתה יכול לזיין את השכל עד מחר, הריאות שלי אפילו לא קרובות ללהראות ככה.
ג'וקר, הבן אדם בא לפורום מעשנים ונותן לנו תמונה של ריאות של בחור שמעשן 50 סיגריות ביום במשך 10 שנים מינימום. ועוד מזלזל בנו על זה שאנחנו מעשנים כאילו רצחנו מישהו.
מה אתה מצפה שנקבל אותו בחיבוקים ונשיקות ?
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 02-10-2011 בשעה 00:45.
ברור שאני לא מצפה מכם שתקבלו אותו בחיבוקים ונשיקות, אבל יש דרך להתווכח כמו אנשים מבוגרים, זה פורום 18 פלוס לעזאזל, אני דיי בטוח שרובכם עדיין לא בני 18 אבל טיפה כבוד לפורום, טיפה כבוד לאנשים, תאמין לי שגם אני לא מסכים איתו על הרבה דברים שהוא אמר, אבל יש דרך אחי, גם אם הוא מזיין לך ת'שכל.
אני לא בא לאף אחד בטענות, התפקיד שלי זה לעשות פה סדר, אולי אם ברחה לך פה קללה או שם קללה, אבל זה מגיע לרמות של הגזמה וירידות אחד על השני כאילו הם ילדים בני 7.
בקיצור כמו שכבר אמרתי, מותר להתווכח אסור לקלל ובטח שלא לרדת על משתמש, גם אם שאל משו דבילי, גם אם הוא אומר שטויות, וגם אם הוא בעצמו קילל - אסור להחזיר בקללות ולפתוח פה פורום מריבות, אתם יכולים לפנות אליי ולהגיד לי הוא קילל אותי, או אמר משו לא במקום שהעליב אותי ותאמינו לי אני אטפל בזה.
תמשיכו בדיון המעניין שהיה עד עכשיו![]()
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
הריאות שלנו "קצת" יותר עמידות מ2 בקבוקי פלסטיק. אני לא אומר שלא מסוכן לעשן, אני אומר שהנזק של סיגריה אחת לא רק שהוא לא אפסי אלא הוא לא קיים
כן, רק שהריאות שלנו, שלא כמו חתיכות פלסטיק דוממות, מנקות את עצמן. לגוף לוקח 24 שעות כדי להתנקות מסיגריה אחת, כך שאם אתה מעשן סיגריה אחת ביום אפילו 50 שנה לא תהיה פחות בריא מאדם שלא מעשן.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 02-10-2011 בשעה 12:55.