היי אני בכיתה י"ב בן 18 מתגייס לצבא שנה הבאה, יש לי בעיה עם בנות אני בקושי מדבר איתן אני מרגיש כאילו אני לא שווה אותן ואני כל הזמן משווה את עצמי עם אחרים וכולם תמיד יותר טובים ממני בהכל.
אני כאילו 0 מאופס לא גבר אמיתי..
היי אני בכיתה י"ב בן 18 מתגייס לצבא שנה הבאה, יש לי בעיה עם בנות אני בקושי מדבר איתן אני מרגיש כאילו אני לא שווה אותן ואני כל הזמן משווה את עצמי עם אחרים וכולם תמיד יותר טובים ממני בהכל.
אני כאילו 0 מאופס לא גבר אמיתי..
|
|
לא יודע אני מרגיש אחרים יותר חופשיים כזה אני דיכאוני כזה תמיד מסתכל על אחרים וחושב מה הם יחשבו עלי ופוחד שיגידו עלי דברים רעים
אם אתה משווה את עצמך לאחרים תשווה את עצמך לאחרים... למשל אתה אומר שיש לך אף עצום? יותר גדול משל פינוקיו? או של קובי מימון? בקיצור עזוב אותך חרטות אל תשווה את עצמך לאחרים אלא איך אתה יכול להשתפר... אין מה לעשות תמיד יהיו יותר יפים,יותר מצחיקים,יותר עשירים אל תסתכל על אחרים אלא על איך אתה יכול להשתפר ולעלות מהנקודה שאתה נמצא בה
שאלה: אני מניח שאתה לא מרוצה מהמצב שלך, איך היית רוצה לראות את עצמך מבחינת חיי החברה שלך?
אתה עובר עכשיו תהליך של שינוי עצמי.
נפל לך האסימון שהמצב החברתי שלך , או אם להיות יותר ספציפי - המצב החברתי שלך עם נשים הוא לא בשמיים.
אתה עכשיו רק מעכל את זה , בגלל זה אתה מרגיש תחושות שליליות כאלה. הכל נפל לך בבום.
(גם לי זה קרה יחסית מאוחר , בתקופה של תחילת י"ב)
אין לך מה להתבאס או להרגיש 'אפס'.
ולהפך - דע שמכאן יש לך רק לאן לעלות. אין לאן לרדת.
תשמח שהאסימון נפל לך לפני שסיימת תיכון , ושיש לך תקופה של חצי שנה לתרגל בביתספר.
תאמין לי שכשמסיימים יב' מתגעגעים לכל שנייה משם. לחברים. לכל הבחורות שאתה מוקף בהן בצורה כל כך מרוכזת ונוחה.
נצל את זה אחינו !
אתה אומר שהיית רוצה יותר חברים? דבר עם אנשים !
בכתה , בשכבה. דבר חופשי וככה תרכוש חברים.
חברה ? תתחיל מידידות. ברגע שיהיו לך הרבה ידידות , הזמן לא יאחר וגם החברה תגיע.
בהצלחה גבר!![]()
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 04-10-2011 בשעה 12:36.
הייתי פה.
תודה רבה אחי באמת היום דיברתי יותר מהרגיל והתחלתי לצחוק עם יותר ילדים וזרמתי
היום היה לי מצויין והלוואי שמיום ליום ישתפר תודה רבה לך אחי !
אני כבר עכשיו פוחד מהרגע שהסתיים הבית ספר
כי יש שם מלא חברים והכל
תסגרו אני מרגיש בהרבה יותר טוב ויותר חיובי ולאט לאט יהיה טוב![]()
שמח שככה את מרגישננעל.