שלום , אני משרתת באילת ואני גרה במרכז יותר צפונה
אימא שלי אמ חד הורית ואני בת יחידה ,היציאות שלי חמשושים ,אני לא מזמן עברתי לבסיס הזה אולי ליפני חודש ,אני רוצה לעבור ממנו[אני רוצה קל"ב] כי לאימא שלי מאוד קשה להיסתדר לבד ,היא מרוויחה אולי 4 אלף בלחץ ומשלמת שכר דירה 2,200 לחודש .. לא כולל ארנונה ,חשמל וכו' מעבר לזה יש את הטלפונים שהיא משלמת עליהם וכולי .
היא מאוד מותשת תמיד מהעבודה ויש לנו חובות של 25 אלף שח' מעבר למצב הכספי הגרוע ,היא צריכה אותי בבית לתמיכה ועזרה .
אני במצב מאוד גרוע מבחינה נפשית אני מגיעה לבסיס בדיכאון מהעובדה שאני לא יכולה לעזור לה כי אני כ"כ רחוק ממנה ,והיא גורמת לי להבין בלי מילים אפילו שהיא צריכה אותי לידה אבל ממש ...
אני מסובכת ובלחץ תמיד מזה שלא יתנו לי להעבור מפה והמצב שלי נהיה גרוע יותר מכל שבוע
התפקיד שלי משק"ית מתנדבים ועוד מעט צריכים לבוא לבסיס הזה גם מיתנדבים שאני צריכה להיות אחראית עליהם ,אני ממש לא יודעת ממה להתחיל ... תעזרו לי בבקשה
תציעו לי דרכים איךך לצאת מהבסיס ,ואם המפקד כביכול לא מסכים לחתום על תופס 55 ... =\\\
מה לעשות !?
נ.ב עוד דבר מעבר לזה אימא שלי יש לה כאבי גב ורגליים במפרקים שזה מאוד מכביד עליה כלומר לעשות דברים מעבר ללעבוד לעשות דברים בבית וכולי משהו שעזרתי לה בזה ליפני והיא מתקשה להחזיק את הבית לבדה

ציטוט ההודעה