קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לעוד אנשים פה קשה להירדם?
    על ידי Gigi Buffon בפורום דיבורים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 00:28
  2. תגובות: 58
    הודעה אחרונה: 04-10-2008, 23:40
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:16
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 17:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

קשה להגעה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רז
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל קשה להגעה..

תעזרו לי בבקשה...יש אחת בבית ספר שלי שאני יודע 300000% שהיא שמה עלי עין..(סליחה על ההשתחצנות) ואני לא יודע מה לעשות עם זה כי אין לי שום קשר אליה אחרי בית ספר..היא קטנה ממני בשנה (היא כיתה יא) אני לא יכול להתחיל לדבר איתה סתם ככה..זה בית ספר וחוץ מזה היא אפפעם לא לבד יש איתה חברות...אז מה אתם הייתם עושים כדי לדבר איתה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי razzzz32 צפיה בהודעה
    תעזרו לי בבקשה...יש אחת בבית ספר שלי שאני יודע 300000% שהיא שמה עלי עין..(סליחה על ההשתחצנות) ואני לא יודע מה לעשות עם זה כי אין לי שום קשר אליה אחרי בית ספר..היא קטנה ממני בשנה (היא כיתה יא) אני לא יכול להתחיל לדבר איתה סתם ככה..זה בית ספר וחוץ מזה היא אפפעם לא לבד יש איתה חברות...אז מה אתם הייתם עושים כדי לדבר איתה?
    קודם כל הגיל בסדר גמור אני מכיר מלא כאלה..
    טוב,יש פייסבוק שאתה יכול להתחיל לדבר שם ואח''כ בהפסקות,ואח''כ אחרי בצפר ככה לאט לאט זה לא בעיה אחשלי....
    בהצלחה!

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי razzzz32 צפיה בהודעה
    מסכים עם הבחור מלמעלה.
    פייסבוק זאת אופציה. אופציה אחרונה לבינתיים , אבל עדיין - עדיפה על לשבת ולא לעשות כלום.

האפשרויות שלך הן כאלו (מהטוב לגרוע)
    1. לתפוס ביצים , לגשת ולדבר איתה בבית ספר.
    2. להוסיף אותה בפייסבוק , ולדבר איתה שם. מאוחר יותר , לקבוע להפגש בבית ספר ומשם לזרום.
    3. לשבת בחיבוק ידיים בתקווה שיבוא מלאך מהשמיים ויביא לך אותה על מגש של כסף

נפרט כל מקרה לגופו :
    במקרה הראשון - (והטוב ביותר מבין השלושה) - אתה מתגבר על כל החששות שלך , בא בגישה של 'היא רוצה אותי' (כמו שאתה אומר)
    ופשוט פועל. מה זה פועל? בא , מדבר איתה. על כל נושא. תהיה קצת יצירתי , לא צריך פתיח מוכן.
    אם בחורה רוצה אותך , ואתה מרגיש את זה - גם אם תדבר איתה על שניצל זה יהיה בסדר.
    אתה חייב לפרוץ את מחסום הדיבור הזה ביניכם. לשבור את הקרח.
    לך תדע , אם היא באמת רוצה אותך כמו שאתה אומר - יכול להיות ששיחה אחת קטנה איתה תעשה נפלאות.
    אל תחשוב על 'מה יש לי להפסיד מזה' - אלא על 'מה יש לי להרוויח'.
    הייתה לי איזו אחת שהחלטתי אחרי 3 שנים של חששות לגשת ולנסות. אני יכול להגיד לך בלב שלם , שאם הייתה לי הזדמנות לחזור אחורה , הייתי עושה את זה שוב. בודאות.

במקרה השני - (גישה הרבה פחות טובה , אם תשאל אותי.. אבל עדיין - עדיף על כלום) - אתה לא מתגבר על שום חשש (כי דוגרי , בינינו , מה זה כבר לשלוח הודעה?)
    אתה לא מתגבר על שום חשש , ובא בגישה של 'להתחבא מאחורי מסך' , ובכל זאת.. הסיכויים שתוציא מזה משהו , גם אם שואפים לאפס - הם עדיין לא אפס.
    הייתה לי אחת שדיברתי איתה קצת דרך המחשב , ובמקרה - נפגשנו ביום הולדת של חבר.
    זה הרבה יותר קל כשהיא מכירה אותך כבר , ומשם הרבה יותר קל להזרים. במיוחד אם קשה לך עדיין לפתוח אחד על אחד במציאות.

במקרה השלישי - (והגרוע מכולם) - אתה לא עושה כלום. לא מתגבר על שום פחד ולא בטיח. יושב ומחכה. למה? רק ה' יודע.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 04-10-2011 בשעה 03:43.
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,990 | הודעות: 8,204,583 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect