"הקהל של חיפה חיפש את עטר, זה היה מביש"
במכבי ת"א מגנים על החלוץ שהשליך בקבוק לעבר היציע החיפאי במחצית ה-1:1. אכזבה בקבוצה מהיכולת: "יש לנו מזל גדול שלא הפסדנו".
מכבי מגנה עליו . אלירן עטר
הקהל של חיפה באמת התגרה באלירן עטר כל המשחק ללא הפסקה , וקשה לי להאמין שהוא זרק את הבקבוק בכוונה על אוהדי חיפה .
פסקה מהכתבה : " בתוך כך, אוהד מכבי חיפה טל ביטון, שנפגע מהבקבוק שזרק לעבר יציע אוהדי הקבוצה אלירן עטר אמר ל-ONE: "נפגעתי בצלעות אחרי שעטר זרק לעבר היציע בקבוק שפגע בי. הגעתי לבית החולים לשם טיפול, יש בכוונתי להגיש תלונה במשטרה. אני באופן אישי לא קיללתי את עטר והכי חמור שגם אחיין של חבר שלי, ילד, נפגע מהבקבוק"."
"נפגעתי בצלעות אחרי שעטר זרק בקבוק שפגע בי , והגעתי לבית החולים לשם טיפול " - מבקבוק פלסטיק מסכן הגעת לבית חולים ? זה לא רובה עוזי וזה לא אקדח 0.9 מ"מ , זה כולה בקבוק מים קטן וריק מפלסטיק ! מה זאת ההצגה המסכנה הזאת ?
אני לא אומר שצריך לא להעניש את אלירן עטר כי בכ"ז קרה מה שקרה , רק שלא צריך להגזים !
סקופ ! התמונה של האוהד לאחר הזריקה :

מה דעתכם , האם צריך להעניש בחומרה את אלירן עטר , להעניש אותו בקטנה או לא להענישו בכלל ?
דיון נעים