^^^^^^^
נכתב במקור על ידי Parlmnta ^^^^^^^ 2 נקודות עמלה עלייך
נכתב במקור על ידי Bentley 2 נקודות עמלה עלייך אל תגיב פה יותר..
נכתב במקור על ידי Parlmnta אל תגיב פה יותר.. פרט נמק מה יש בוא. אני יקנה לאחי הוא חורש על זה..
נכתב במקור על ידי Parlmnta ^^^^^^^ מה יש בוא אני יקנה לאחותי ><" מה קרה רבת עם bentley ?
נכתב במקור על ידי ContRaSt פרט נמק מה יש בוא. אני יקנה לאחי הוא חורש על זה.. נכתב במקור על ידי MosheSee מה יש בוא אני יקנה לאחותי ><" מה קרה רבת עם bentley ? דקה אני יברר[המשתמש לא שלי] ולא לא רבתי אתו למה אתה שואל? XD
נכתב במקור על ידי Parlmnta דקה אני יברר[המשתמש לא שלי] ולא לא רבתי אתו למה אתה שואל? XD ישלך אותי בסקייפ? אם כן בוא ..(זה אני adnroid )..
700 נק'.
נכתב במקור על ידי MosheSee ישלך אותי בסקייפ? אם כן בוא ..(זה אני adnroid ).. דקה אחי נכתב במקור על ידי BigHit 700 נק'. אתה רציני או סתם? כי אפילו עוד לא אמרתי פרטים אל המשתמש נכתב במקור על ידי ContRaSt פרט נמק מה יש בוא. אני יקנה לאחי הוא חורש על זה.. תגיד מה אתה רוצה שיהיה בו אני יכול להשיג כמה . כמה מטבעות אתה מעוניין שיהיה במשתמש ? שאל את אחיך XD
לא יודע .. תגיד את כול הפרטים עליו.. אני יגיד לו עם ימצא חן בעניו אני יקנה לו..
נכתב במקור על ידי ContRaSt לא יודע .. תגיד את כול הפרטים עליו.. אני יגיד לו עם ימצא חן בעניו אני יקנה לו.. אין בו כלום והוא לא פרמיום ,המשתמש כושי ויש מלא מטבעות 20K + וזה עולה..
נכתב במקור על ידי Parlmnta אין בו כלום והוא לא פרמיום ,המשתמש כושי ויש מלא מטבעות 20K + וזה עולה.. כושי חח כמה אתה רוצה אליו?
נכתב במקור על ידי MosheSee כושי חח כמה אתה רוצה אליו? תציע גבר
נכתב במקור על ידי Parlmnta תציע גבר אחותי אמרה לי שיש לה יותר..ואם זה לא מנוי כסף לא עוזר..באסה לה מה אני יגיד לך..
נכתב במקור על ידי MosheSee אחותי אמרה לי שיש לה יותר..ואם זה לא מנוי כסף לא עוזר..באסה לה מה אני יגיד לך.. כמה היא צריכה? אני יכול לסדר לה מאות אלפים רק שתבקש..
חוקי הפורום