ההכרזות של אפל: ללא סטיב ג'ובס, ללא אייפון 5
אייפון זול להמונים, מערכת הפעלה חדשה - אבל לא אייפון 5, המכשיר שכולם ציפו לו. מסיבת העיתונאים של אייפון הסתיימה בתחושה של אכזבה: מניית אפל נפלה; כך גם אתר אפל
כתבה מלאה פה
עדיף שלא היו מצפים
ההכרזות של אפל: ללא סטיב ג'ובס, ללא אייפון 5
אייפון זול להמונים, מערכת הפעלה חדשה - אבל לא אייפון 5, המכשיר שכולם ציפו לו. מסיבת העיתונאים של אייפון הסתיימה בתחושה של אכזבה: מניית אפל נפלה; כך גם אתר אפל
כתבה מלאה פה
עדיף שלא היו מצפים
נערך לאחרונה על ידי zivoshri; 06-10-2011 בשעה 14:58.
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
|
|
הוא נראה ממש דק ויפה
והוא גם ממש זול, נראה לי שאני אקנה אותו מה Ebay
נערך לאחרונה על ידי Gal Gadot; 04-10-2011 בשעה 23:37.
זה לא אייפון 5, זה שיפור של 4
בקיצור, סתם חיכינו
".It always seems Impossible until it's done"
לא שיפורים גדולים ממש מאיפון 4 אבל פסדר אני יכול לקנות ב 2100 שקל פרוץ סים פרי !![]()
''המכשיר נראה אותו הדבר, אבל שונה בפנים. יש לו מעבד A5 חדש מהיר פי 2 מהמעבד הקודם, עם מעבד גרפי כפול ליבה מהיר פי שבע מהאייפון הקודם.''
למה אני צריך מעבד טוב יותר תסבירו לי?
הכל עובד ב-4 בלי תקיע קטנטונת.
לא שינו כלום רק מעבד...
כשחושבים על זה אנחנו אשמים ב"אכזבה", אנחנו בנינו לעצמנו מכשיר דמיוני עם עיצוב של כרטיס אשרי הולוגרמות ופיצ'רים של שיגור טילים מונחי לייזר.
אפל לאורך כל הדרך התייחסו לשמועות בביטול ונתנו לנו כמה וכמה הזדמנויות לרדת מהעץ, אבל אנו הסקנו שמדובר בתרגיל שיווקי וכיו"ב
שורה תחתונה אם להיות מאוכזבים זה מעצמנו שנסחפנו למחול השדים של השמועות והפנטזיות.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אני מתקן לך את התיוג אך פעם הבאה שים לב.
באמת קצת מבאס שזה לא 5 אלא 4gs אבל לפחות עכשיו יש למה לצפות.
אם אתם רוצים מענה מהיר פשוט צוטטו אותי
איזה באסה שהוא מת ממש עצוב קשה להאמין!
הוא נראה בדיוק כמו אייפון 4 בגלל שהוא בעצם רק חידוש שלו.. אם הם היו עושים לו עיצוב חדש והכל,הם היו קוראים לזה כבר אייפון 5..
לדעתי,כולם ממהרים להתאכזב.. קודם שייראו את המכשיר,לדעתי הוא סבבה..
זה שאתה נושם, לא אומר שאתה חי.
ספוילר:
חבל שאין 5 כולם חיכו לו