קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 19-06-2010, 08:34
  2. רוצים ממש הרבה נק' ? בלי להתאמץ ?
    על ידי KoniMelMel בפורום אתגרי אטרף
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 27-02-2010, 12:19
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-12-2009, 23:43
  4. [דיון] רוצים להתטרף לברית ממש טובה?
    על ידי babaluba בפורום איקרים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-02-2009, 08:05
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

לא ממש רוצים (15)

ברירת מחדל לא ממש רוצים (15)

אנשים לא רוצים להתחבר אלי....אני רוצה להתחבר אבל פשוט לא רוצים אותי...למה?אני לא נראה כמו איזה פג אבל אני לא חתיך הורס שסטרייט יכול להדלק עלי...
    אבל זה לא קשור כל כך לא יודע למה כתבתי את זה בכלל...
    עוד מעט יש לנו בבצפר מין טיול כזה ואני יודע (ואל תגידו לי מאיפה אתה מחליט כי אני יודע)
    שלא יהיה לי עם מי לדבר או להיות שם...לא בנות ולא בנים....
    מה אני עושה במצב כזה?אני מנסה להתחבר אני לא ילד חרא בכלל לא!
    אני לא יודע למה תעזרו לי אטרף!!!
    עוד בעיה קריטית:
    אני לפעמים סתם יושב ולא עושה כלום פתאום מתחשק לילדים להתחיל להציק ולקלל, הגיוני? איך!!!!!! למה? מה עשיתי להם? לא פניתי אליהם לא דיברתי איתם סתם אני יושב בשיעור פתאום לא טוב להם שאני חי אז מציקים...למה זה קורה רק לי???? למה אני צריך לסבול חיים רעים?
    תגידו לי!!!!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

אחי,אני בתול בן 18 מובטל שמתגייס בעוד מספר חודשים,אתה לא היחיד ,תאמין לי.
    כולנו באותו חרא סך הכל וצריך להלחם בחרא הזה,כמה שזה קשה וכמה שזה מסובך,
    קשה ,מעייף ומעצבן חייבם להמשיך הלאה כי אולי יהיה טוב.
    תאמין לי אלוהים לא ברא אותך סתם,יום אחד אתה תשיג משהו בחיים,אני מבטיח לך,
    כי גם אם תיהיה הומלס השגת משהו,בהצלחה אח יקר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    אחי,אני בתול בן 18 מובטל שמתגייס בעוד מספר חודשים,אתה לא היחיד ,תאמין לי.
    כולנו באותו חרא סך הכל וצריך להלחם בחרא הזה,כמה שזה קשה וכמה שזה מסובך,
    קשה ,מעייף ומעצבן חייבם להמשיך הלאה כי אולי יהיה טוב.
    תאמין לי אלוהים לא ברא אותך סתם,יום אחד אתה תשיג משהו בחיים,אני מבטיח לך,
    כי גם אם תיהיה הומלס השגת משהו,בהצלחה אח יקר.
    תודה על העידוד!
    אבל אני צריך אולי עצות שאני לא ישב לבד בטיולים?

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

הטיול זו לא הבעיה שלך כרגע, אתה צריך להסתכל על התמונה הכללית ולמה בכלל הגעת למצב הזה.
    תהיה חברותי. תגיד שלום לאנשים, תחייך לאנשים, תהיה פתוח ולא סגור בתוך עצמך, תעבוד על שפת הגוף שלך ותשדר ביטחון.
    אין שום סיבה שאנשים לא ירצו להתחבר אליך, וזה בכלל לא קשור לאם אתה חתיך או אם אתה מכוער.
    אתה צריך לעבור תהליך של שינוי עצמי, זה לא בסדר שילד בן 15 יהיה חסר חברים, ועדיף שתתעורר עכשיו לפני שתמצא את עצמך מסיים י"ב עדיין חסר חברים ועדיין בתול, כי אתה תתגעגע לשנים האלה של הבית ספר וחבל.. כי הן לא יחזרו. (הבחור למעלה, גם בשבילך שום דבר לא מאוחר)

לגבי אלה שמציקים לך,
    אנשים כאלה הם המיץ של הזבל, סתם ערסים מטומטמים שמוציאים את התסכול שלהם בחיים על אנשים אחרים.
    אל תתייחס אליהם הם לא שווים יריקה בכלל

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    הטיול זו לא הבעיה שלך כרגע, אתה צריך להסתכל על התמונה הכללית ולמה בכלל הגעת למצב הזה.קשה לי!!!בא לי לצעוק את זה על מישהו!
    תהיה חברותי. אני הכי חברותי שאפשר לכולם!תגיד שלום לאנשים,אני אומר לכולם,הם עושים טובה שהם עונים לי אם בכלל תחייך לאנשים,תמיד... תהיה פתוח ולא סגור בתוך עצמך,אני לא רוצה להיות כזה ואני לא כזה! תעבוד על שפת הגוף שלך ותשדר ביטחון.לא כל כך הבנתי אבל בטוח שאני לא עושה תנועות של חסר בטחון או משהו...אני עם ראש מורם (אבל לא יותר מידי)
    אין שום סיבה שאנשים לא ירצו להתחבר אליך, וזה בכלל לא קשור לאם אתה חתיך או אם אתה מכוער.אני יודע
    אתה צריך לעבור תהליך של שינוי עצמי, זה לא בסדר שילד בן 15 יהיה חסר חברים,תספר לי על זה ועדיף שתתעורר עכשיו לפני שתמצא את עצמך מסיים י"ב עדיין חסר חברים ועדיין בתול,אני ער לגמרי כי אתה תתגעגע לשנים האלה של הבית ספר וחבל.. כי הן לא יחזרו. (הבחור למעלה, גם בשבילך שום דבר לא מאוחר)

לגבי אלה שמציקים לך,
    אנשים כאלה הם המיץ של הזבל, סתם ערסים מטומטמים שמוציאים את התסכול שלהם בחיים על אנשים אחרים.
    אל תתייחס אליהם הם לא שווים יריקה בכלל ומה אני אמור לעשות נגד זה?אני לא מתייחס אליהם ב99.9 אחוז מהמקרים אבל אני יוצא חנון שלא מגיב ונותן שיציקו לו....עזרה!!
    הצילו!!!! אני לא רוצה את זה!!! אני רוצה לגמור עם זה עכשיו!!!!די נמאס לחיות ככה בבאסה וריקבון נפשי כל הזמן!
    שמישהו יעזור לי....

מורחקים
    שם פרטי
    להב
    לייקים
    7
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    היככנ

ביסודי הציקו לי בטרוף ראיתי את הילד שהציק לי הכי הרבה (חודש לפני היתי הכי חלש שם) והבאתי לו פנס.
    זה סתם לא קשור

תסתכל אם אתה גם עושה להם דברים ? מציק להם? מנסה להצחיק אבל פוגע?

תנסה לראות את זה ככה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אנשים לא רוצים להתחבר אלי....אני רוצה להתחבר אבל פשוט לא רוצים אותי...למה?אני לא נראה כמו איזה פג אבל אני לא חתיך הורס שסטרייט יכול להדלק עלי...
    עוד מעט יש לנו בבצפר מין טיול כזה ואני יודע (ואל תגידו לי מאיפה אתה מחליט כי אני יודע)
    עוד בעיה קריטית:
    אני לפעמים סתם יושב ולא עושה כלום פתאום מתחשק לילדים להתחיל להציק ולקלל, הגיוני? איך!!!!!! למה? מה עשיתי להם? לא פניתי אליהם לא דיברתי איתם סתם אני יושב בשיעור פתאום לא טוב להם שאני חי אז מציקים...למה זה קורה רק לי???? למה אני צריך לסבול חיים רעים?
    תגידו לי!!!!
    גבר, אני בן 16 עם רקורד כל כך גרוע עם המשטרה שלאירועים של בית הספר בספרייה נגיד שיש הרצאה לא רוצים
    להכניס אותי, או שבבוקר בכניסה לבית הספר אני היחיד שהשומר לוקח לצד ובודק את התיק שלי ומחפש סכינים וסמים.
    אתה לא צריך להיות חבר של אף אחד (ובטח לא של מי שמקלל אותך) בכוח, אבל יש גם משהו פסול בלשבת בצד,
    אני בטוח שיש לפחות ילד אחד בסביבה שלך שיש לו לפחות משהו משותף איתך (תחביב אנאעארף).

ועוד עצה ממני, לעולם אל תתחיל להציק למישהו, אבל כשמישהו מציק לך אל תישאר חייב, הבעיות שלך לא יפתרו
    מלכתוב פה, אם מישהו מציק לך תחזיר לו, זה לא ייפסק אם לא תגיב להם.

גבר, אני בן 16 עם רקורד כל כך גרוע עם המשטרה שלאירועים של בית הספר בספרייה נגיד שיש הרצאה לא רוצים
    להכניס אותי, או שבבוקר בכניסה לבית הספר אני היחיד שהשומר לוקח לצד ובודק את התיק שלי ומחפש סכינים וסמים.
    אתה לא צריך להיות חבר של אף אחד (ובטח לא של מי שמקלל אותך) בכוח, אבל יש גם משהו פסול בלשבת בצד,
    אני בטוח שיש לפחות ילד אחד בסביבה שלך שיש לו לפחות משהו משותף איתך (תחביב אנאעארף).

ועוד עצה ממני, לעולם אל תתחיל להציק למישהו, אבל כשמישהו מציק לך אל תישאר חייב, הבעיות שלך לא יפתרו
    מלכתוב פה, אם מישהו מציק לך תחזיר לו, זה לא ייפסק אם לא תגיב להם.
    ואם הם יצליחו להחזיר לי ''יותר חזק''?

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

עוד בעיה קריטית:
    תגידו לי!!!!
    שלום לך,
    לדעתי במקום לנסות להבין מה לא בסדר ולא לעשות כלום תנסה למצוא לעצמך חברים.
    אני לא אומר שאתה צריך להשתנות אבל אתה צריך לנסות להתחבר לאנשים אחרים.
    בהצלחה

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    שלום לך,
    לדעתי במקום לנסות להבין מה לא בסדר ולא לעשות כלום תנסה למצוא לעצמך חברים.
    אני לא אומר שאתה צריך להשתנות אבל אתה צריך לנסות להתחבר לאנשים אחרים.
    בהצלחה
    אה תודה באמת...
    מה אתה רציני?אני עושה את זה כל החיים....

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

אה תודה באמת...
    מה אתה רציני?אני עושה את זה כל החיים....
    תאמין לי בתור אחד שיש לו מספיק בעיות חברתיות זה מה שצריך לעשות כי אין עוד מה לעשות.
    נערך לאחרונה על ידי A kind of Magic; 05-10-2011 בשעה 16:00.

אחי פשוט תתחיל להסתובב איתם או שאתה עושה משהוא לא נכון או שפשוט הילדים שאתה מנסה להתחבר אליהם הם סתם ילדים חרא ,,,,ואתה אמרתה שהם מציקים לך סתם אז כנראה הם הדביקו לך את המצב של הילד כאפות ופעם הבאה שיציקו לך תגיב חזק ואל תפחד תצבור ביטחון עצמי רוב הפעמים ילדים שמציקים לאחרים הם חסרי ביטחון.....

אחי פשוט תתחיל להסתובב איתם או שאתה עושה משהוא לא נכון או שפשוט הילדים שאתה מנסה להתחבר אליהם הם סתם ילדים חרא ,,,,ואתה אמרתה שהם מציקים לך סתם אז כנראה הם הדביקו לך את המצב של הילד כאפות ופעם הבאה שיציקו לך תגיב חזק ואל תפחד תצבור ביטחון עצמי רוב הפעמים ילדים שמציקים לאחרים הם חסרי ביטחון.....
    לא,אלה שמציקים לי הם אחרים מאלה שאני רוצה להתחבר אליהם!

משתמש מכור
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    15
    נקודות
    1

לא,אלה שמציקים לי הם אחרים מאלה שאני רוצה להתחבר אליהם!
    אז מה הבעיה? תתחבר אליהם
    ובקשר לאלה שמציקים לך, פשוט אל תהיה לידם, תהיה ליד האנשים שאתה רוצה להתחבר אליהם
    תלך אליהם מידי פעם בהפסקות ולך תדע אולי יש לדוגמא איזה פעילות ששניכם אוהבים לעשות, או משחק ששניכם אוהבים לשחק בו
    ככה יהיה לכם על מה לדבר, בהזדמנות תזמין אותם אליך או שאתה תלך אליהם וככה יהיו לך חברים..
    תאמין לי שאם תשב בצד כל הזמן לא יהיו לך חברים, בגיל הזה אנשים לא אוהבים ליזום קשרים אז תיזום אתה וזה רק יעזור לך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Ron צפיה בהודעה
    אז מה הבעיה? תתחבר אליהם
    ובקשר לאלה שמציקים לך, פשוט אל תהיה לידם, תהיה ליד האנשים שאתה רוצה להתחבר אליהם
    תלך אליהם מידי פעם בהפסקות ולך תדע אולי יש לדוגמא איזה פעילות ששניכם אוהבים לעשות, או משחק ששניכם אוהבים לשחק בו
    ככה יהיה לכם על מה לדבר, בהזדמנות תזמין אותם אליך או שאתה תלך אליהם וככה יהיו לך חברים..
    תאמין לי שאם תשב בצד כל הזמן לא יהיו לך חברים, בגיל הזה אנשים לא אוהבים ליזום קשרים אז תיזום אתה וזה רק יעזור לך.
    אני מנסה להתרחק אבל באמצע הכיתה קשה פתאום סתם לעבור מקום...לפעמים אם אני מצליח אז זה פותר את ההצקות אבל אני לא רואה מהלוח....(כי זה קרוב מידי לקיר שהלוח תלוי עליו...)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,072 | הודעות: 8,198,665 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect