קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 19:39
  2. [ מתנה ] מלא אתרים ל torrent בהמשך לאשכול של ליון
    על ידי ת-מ-י-ר_ג-ל בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 16:01
  3. חדשה בנושא כוסית מצוירות..החתימה הרביעית שלי!
    על ידי black tear בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 02:16
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

בהמשך לדיון בנושא החרדים

Exclamation בהמשך לדיון בנושא החרדים

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=789742&page=2
    זה למה אני שונא שאתם נועלים דיונים איכותיים בזמן שאין בהם ספאם.

בכל אופן - מי שחושב שלחרדים מגיע תקציב חייב להיות מטורף!
    עזבו את המספר הצום שהם מקבלים, אבל עצם זה שהם לא עושים כלום לטובת המדינה ומקבלים אלפי שקלים בחודש?!
    וכל אלה שאומרים "לא לא הם מתפללים לטובתנו מגיע להם הכסף הזה" - הכסף הזה בא מההורים שלכם!!!!! כשההורים שלכם משלמים מיסים הרבה מהכסף מגיע אליהם!!
    כל פעם שאתם נוסעים באוטובוס וכמעט כולם בו חרדיים - תגידו לעצמכם "וואלה ההורים שלי שילמו פה על הכרטיסים של כולם..."
    הם גנבים ורעים ולא מגיע להם שקל! הם לא עושים כלום!! כלוםםםם!!!! על מה מגיע להם תקציב של 500 מליון שקל?!
    עם ה500 מליון שקל האלה המורים שכן עושים משהו יכלו לקבל משכורת יותר טובה, החיילים שכן עושים משהו יכלו לקבל עוד כמה מאות שקלים בחודש במקום 300 שקל מסכנים, ועוד המון אנשים שצריכים את הכסף הזה!
    כאילו ראבק! אפילו בתנ"ך אנשים יצאו להלחם ולא התפללו כל היום! אפילו בתנ"ך אנשים יצאו לעבוד ולא התפללו כל היום!
    מה נהיה מהמדינה הזאת שאנשים תומכים בגנבים מסכנים ומושפלים מה?!

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

צבוע שכמוך..
    רק לפני יומיים רשמת תגובה של"המתיישבים צריכים ללכת לפי החוקים
    של בג"ץ והמדינה" ודברים בסגנון ,לך אי אפשר להאמין ומה שבטוח עוד
    יותר זה שאני לא קונה אותך ואת הבולשיט שאתה ואופיר ידידתך הנאיבי
    מנסים למכור כאן לאנשים.

בכל אופן ,אני חושב שכאן אתה צודק כי סך הכל הם אוכלי חינם ואני
    תמיד אמרתי את זה,אבל עדיין,אתה לא אמין ידידי בן.

ציטוט נכתב במקור על ידי Daily צפיה בהודעה
    צבוע שכמוך..
    רק לפני יומיים רשמת תגובה של"המתיישבים צריכים ללכת לפי החוקים
    של בג"ץ והמדינה" ודברים בסגנון ,לך אי אפשר להאמין ומה שבטוח עוד
    יותר זה שאני לא קונה אותך ואת הבולשיט שאתה ואופיר ידידתך הנאיבי
    מנסים למכור כאן לאנשים.

בכל אופן ,אני חושב שכאן אתה צודק כי סך הכל הם אוכלי חינם ואני
    תמיד אמרתי את זה,אבל עדיין,אתה לא אמין ידידי בן.
    "המתיישבים צריכים ללכת לפי החוקים של בג"ץ והמדינה"- אין לי מושג אפילו מה זה בג"ץ
    SO STOP FUCKING TROLLING ME AND GET THE FUCK OUT OF MY THREAD
    נערך לאחרונה על ידי Shinx; 05-10-2011 בשעה 18:27.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי Shinx צפיה בהודעה
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=789742&page=2
    זה למה אני שונא שאתם נועלים דיונים איכותיים בזמן שאין בהם ספאם.

בכל אופן - מי שחושב שלחרדים מגיע תקציב חייב להיות מטורף!
    עזבו את המספר הצום שהם מקבלים, אבל עצם זה שהם לא עושים כלום לטובת המדינה ומקבלים אלפי שקלים בחודש?!
    וכל אלה שאומרים "לא לא הם מתפללים לטובתנו מגיע להם הכסף הזה" - הכסף הזה בא מההורים שלכם!!!!! כשההורים שלכם משלמים מיסים הרבה מהכסף מגיע אליהם!!
    כל פעם שאתם נוסעים באוטובוס וכמעט כולם בו חרדיים - תגידו לעצמכם "וואלה ההורים שלי שילמו פה על הכרטיסים של כולם..."
    הם גנבים ורעים ולא מגיע להם שקל! הם לא עושים כלום!! כלוםםםם!!!! על מה מגיע להם תקציב של 500 מליון שקל?!
    עם ה500 מליון שקל האלה המורים שכן עושים משהו יכלו לקבל משכורת יותר טובה, החיילים שכן עושים משהו יכלו לקבל עוד כמה מאות שקלים בחודש במקום 300 שקל מסכנים, ועוד המון אנשים שצריכים את הכסף הזה!
    כאילו ראבק! אפילו בתנ"ך אנשים יצאו להלחם ולא התפללו כל היום! אפילו בתנ"ך אנשים יצאו לעבוד ולא התפללו כל היום!
    מה נהיה מהמדינה הזאת שאנשים תומכים בגנבים מסכנים ומושפלים מה?!
    הפורום הזה נועד לדיבורים ודיונים. ברגע שיש פה השמצה של קבוצה מסויימת בצורה מפלה וגזענית, ברגע שנגמר הדיון והתשובה היחידה בנושא היא השמצה של קבוצה שלמה מהעם ללא עוול בכפם ולמרות שהוכח אחרת, זה לא דיון.

ולענייננו - כשאתה קורא מה שאתה כותב, אתה מאמין לעצמך?
    כי דבר ראשון, המדינה לא מתקצבת נסיעות באוטובוס לאף חרדי.
    החרדים לא שוללים את הצבא - וברגע שהוא רק מאפשר להם שירות בלי לפגוע בעקרונותיהם ללא צורך - הם מיד בפנים.
    אתה לא מעודכן, אבל כיום יש קבוצות שלמות של מאות חרדים שמתגייסים למסלולים יחודיים השומרים על רגשותיהם ועקרונותיהם ומעניקים להם זכות שווה להשתלב בצבא העם.
    שים לב, כמו שכבר אמרתי, ברגע שאתה מכריח חייל לעבור על עקרונותיו ללא צורך - לשמוע קול אישה בטקס מפוקפק ללא פיקוח נפש,
    זה מונע ממנו ומשכמותו את הגיוס. רק הדברות מביאה להבנה - ולפרוייקט המיוחד שהזכרתי.

אף אחד לא מקבל תקצוב על תפילה אלא על לימוד. אם מדעי הרוח מקובלים עליך, אתה חייב לקבל גם את זה.

אתה מלעיז על קבוצה שלמה שהם רעים וגנבים - מי שמך לאיש?
    אם כבר הכללות - החרדים ככלל, משלמים מיסים כמו כולם, בול כמו שהחוק מחייב.

אנא ממך, שמור על מסגרת הדיון על מנת שלא להביא לנעילה כמו שקרה קודם.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

שיקבלו את הזכויות שלהם אחרי שימלאו חובות!
    אני נוגד לזה שהם מקבלים את התקציבים שלהם כי אין להם את הכח ללכת ולעבוד, לא רק בגלל שזה לא פייר לגמרי,
    בגלל שזה נוגד את התורה שלהם! זה נוגד את מה שהם מאמינים, זה נוגד לכל אידאל יהודי!
    איפה תורה והעבודה נעלמה עם השנים?
    על 3 דברים הדבר עומד, לא ככה? על תורה עבודה וגמילות חסדים,
    הם טוענים שללכת לעבודה זה ביטול תורה, ואני אומר שהלימוד תורה שלהם זה ביטול חיים, ובדת שלנו חיי אדם (עני נחשב כמת, לא נשכח!) קודמים לכל!
    לא מוסרי בעליל, טעות חמורה, נוגד את היהדות בכללי..
    שיביישו...
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    הפורום הזה נועד לדיבורים ודיונים. ברגע שיש פה השמצה של קבוצה מסויימת בצורה מפלה וגזענית, ברגע שנגמר הדיון והתשובה היחידה בנושא היא השמצה של קבוצה שלמה מהעם ללא עוול בכפם ולמרות שהוכח אחרת, זה לא דיון.

ולענייננו - כשאתה קורא מה שאתה כותב, אתה מאמין לעצמך?
    כי דבר ראשון, המדינה לא מתקצבת נסיעות באוטובוס לאף חרדי. - די לחשוב בראש קטן, התכוונתי לזה שהם משלמים על הכרטיסי אוטובוסים שלהם מהכסף של ההורים שלך שהם קיבלו מהמדינה.
    החרדים לא שוללים את הצבא - וברגע שהוא רק מאפשר להם שירות בלי לפגוע בעקרונותיהם ללא צורך - הם מיד בפנים. - אתה מתכוון שאולי 10% מהם לא שוללים את הצבא
    אתה לא מעודכן, אבל כיום יש קבוצות שלמות של מאות חרדים שמתגייסים למסלולים יחודיים השומרים על רגשותיהם ועקרונותיהם ומעניקים להם זכות שווה להשתלב בצבא העם. - כן, להיות משגיח כשרות זה מאוד חשוב וזה יכול להציל אותנו במלחמות!
    שים לב, כמו שכבר אמרתי, ברגע שאתה מכריח חייל לעבור על עקרונותיו ללא צורך - לשמוע קול אישה בטקס מפוקפק ללא פיקוח נפש,
    זה מונע ממנו ומשכמותו את הגיוס. רק הדברות מביאה להבנה - ולפרוייקט המיוחד שהזכרתי. - רובם לא מתגייסים בגלל שהם חושבים שלא צריך צבא כי יש את אלוהים ואם כולנו נתפלל כל היום הוא יגן עלינו, לא כי זה פוגע בעקרונותיהם.

אף אחד לא מקבל תקצוב על תפילה אלא על לימוד. אם מדעי הרוח מקובלים עליך, אתה חייב לקבל גם את זה.

אתה מלעיז על קבוצה שלמה שהם רעים וגנבים - מי שמך לאיש?
    אם כבר הכללות - החרדים ככלל, משלמים מיסים כמו כולם, בול כמו שהחוק מחייב. כן אבל כשאבא שלי עובד 12 שעות ביום בעסק הפרטי שלו וסוגר את היום יפה, הם כל היום בחדר שלהם מתפללים ומלמדים מבלי להתאמץ ומקבלים על זה פי 2 ממנו אז המיסים מאבדים את הערך שלהם כבר.

אנא ממך, שמור על מסגרת הדיון על מנת שלא להביא לנעילה כמו שקרה קודם.
    הוספתי תשובות בבולד

אני באמת לא מבין איך אתם בכלל מעיזים לחשוב בכלל שמגיע להם כסף? זה נראה לך בסדר שהם לא עושים כלום ומקבלים כסף? עזוב את אלה שמתגייסים ואת אלה שתורמים, וואלה מכבד אותם אבל אני מדבר כאן על אלה שלא עושים כלום, נטו יושבים בבית שלהם ולומדים כל היום וזורקים כזה זין על המדינה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

צודק, אם הם לא עושים צבא אז שיעשו שירות לאומי, הבעיה שגם את זה הם לא עושים.
    הערבים אזרחי ישראל תורמים יותר מהחרדים, אז אולי באמת צריך לבדוק את הבעיה של העם היהודי מבית,
    אחרי זה לקטר על הערבים (אני לא בעדם חלילה, אבל אני חושב שהבעיות שלנו לא נובעות מסיכסוך עם הערבים, אלה מהפילוג בתוכנו)

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

אני חושב שהטעות היא שמתקצבים אותם כמגזר בעוד שהם אמורים להיות חלק בחברה הישראלית הרב-תרבותית (כביכול).

אתם לא יכולים לקחת את הקיצון ולהשליך ממנו על הכלל בדיוק כמו שאי אפשר לקחת שני חרדים שעשו צבא ולהשליך מהם על הכלל.

הדיון הזה מתלהם ובה ממקום מלחמת ואמוציונלי מידי לאף אחד מאיתנו אין ביד נתונים מדוייקים על אחוזי גיוס תרומה לחברה או התקציבים מדוייקים.

לגבי נושא תשלום המיסים האברכים עובדים בשחור כי אחד התנאים לקבלת קיצבת האברך היא שהאדם לא יעבוד ובאמת יקדיש את החלק הארי מזמנו ללימודים, יש כאן הונאה של המדינה והעלמת מס הכנסה וביטוח לאומי.

אבל האמת היא שהבעיה הכי גדולה שלי איתם היא הנושא הדתי, אבל זה לא המקום לדון בסוגייה הזו.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tinix צפיה בהודעה
    צודק, אם הם לא עושים צבא אז שיעשו שירות לאומי, הבעיה שגם את זה הם לא עושים.
    הערבים אזרחי ישראל תורמים יותר מהחרדים, אז אולי באמת צריך לבדוק את הבעיה של העם היהודי מבית,
    אחרי זה לקטר על הערבים (אני לא בעדם חלילה, אבל אני חושב שהבעיות שלנו לא נובעות מסיכסוך עם הערבים, אלה מהפילוג בתוכנו)
    אתה מדבר שטויות בחור.
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 05-10-2011 בשעה 21:25.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    אני חושב שהטעות היא שמתקצבים אותם כמגזר בעוד שהם אמורים להיות חלק בחברה הישראלית הרב-תרבותית (כביכול).

אתם לא יכולים לקחת את הקיצון ולהשליך ממנו על הכלל בדיוק כמו שאי אפשר לקחת שני חרדים שעשו צבא ולהשליך מהם על הכלל.

הדיון הזה מתלהם ובה ממקום מלחמת ואמוציונלי מידי לאף אחד מאיתנו אין ביד נתונים מדוייקים על אחוזי גיוס תרומה לחברה או התקציבים מדוייקים.

לגבי נושא תשלום המיסים האברכים עובדים בשחור כי אחד התנאים לקבלת קיצבת האברך היא שהאדם לא יעבוד ובאמת יקדיש את החלק הארי מזמנו ללימודים, יש כאן הונאה של המדינה והעלמת מס הכנסה וביטוח לאומי.

אבל האמת היא שהבעיה הכי גדולה שלי איתם היא הנושא הדתי, אבל זה לא המקום לדון בסוגייה הזו.

אתה מדבר שטויות בחור.
    אבל זה לא 2 זה הרוב, כשזה רוב מכללים מה לעשות

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

S H U T - T H E - FUCK - UP

אני מכיר הרבה שמתגייסים, חלאס לזיין בשכל ולהכליל, גם להם מגיע כספים כמו שלך ולההוא מגיע!!!

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    S H U T - T H E - FUCK - UP

אני מכיר הרבה שמתגייסים, חלאס לזיין בשכל ולהכליל, גם להם מגיע כספים כמו שלך ולההוא מגיע!!!
    אבל ההורים שלך עובדים בשביל הכסף הזה הם לא, וגם אם הם כן מתגייסים זה לא קשור, שיקבלו משכורת של חייל של 200-300 שקל כמו כולם, למה 2000-3000 שקל בחודש על כלום?

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    רק שנה שעברה גדל תקציב החרדים ב-95 מיליון שקל,
    והיום בבוקר ראיתי בחדשות שהתקציב גדל בעוד עשרות מיליוני שקלים!

העיקר מקצצים כסף מתקציב הביטחון בשביל אוכלי החינם האלה!
    צריך לפתוח במחאה חברתית נגד הציבור החרדי הזה,
    הם חושבים שזה שהםמתפללים עוזר לנו - סבבה, אבל לא רוב העם חושב ככה, וזאתי מדינה דמוקרטית.

צריכים לקחת להם את כל התקציב, להעביר אותו למערכת החינוך ולמערכות אחרות ולקיים צדק חברתי,
    ושהם יתחילו להתגייס.

"הממשלה מחסלת את החינוך הממלכתי. בתוך עשרים שנה ישראל תהפוך למדינת הלכה. החוק הזה יהווה אות קין על מצחו של שר החינוך גדעון סער. מוכרים את רוב הציבור לידי מיעוט קיצוני" (ח"כ אופיר פינס)

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

תשמע חרדים גם ככה הם לא עשירים והם מסתפקים גם במועט אני מסכים שצריך לא לתת להם בכלל תקציב כדי לעודד אותם להתחיל לעבוד כמו במדינות נורמליות כי זה שנותנים להם כסף רק גורם להם להמשיך

לקצץ בתקציב משרד הבטחון זה יותר פשוט זה התקציב הכי גדול וממנו הכי קל לקצץ וגם כי יש בא מלא כסף שהולך לשטויות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    איך אפשר כשהם לוקחים לנו ת'נשק מהידיים ?

ופראגער,
    החרדים עלו על העצבים של מספיק אנשים,
    תהיה בטוח שישראל הולכת או למדינה חרדית או למדינה נטולת חרדים.
    מי לוקח לך את הנשק?

החרדים יכולים לעלות לך על העצבים, וגם אני יכול לעלות לך על העצבים, ולא מוזיז לי מי עלה לך על העצבים.
    זה שמישהו עלה לך על העצבים לא אומר שאתה יכול להתחיל להילחם בו, בקיצור, פתחת נושא מפגר, תבקש למחוק ואתו לטובת כולם.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

תגידו לי למה חיילים חרדים מקבלים 3 אלף והם רק יושבים בישיבות,
    וחייל רגיל מקבל 300 ש"ח?

יאללה רבאק,
    הם מפונקים, הם עובדים בשחור ולא מספרים מדינה ועוד מקבלים כסף מהמדינה,
    משקרים בנוגע לכמה תלמידים יש בכל ישיבה וככה מקבלים יותר כסף, והם עוד בכלל לא תומכים במדינה ציונית.

פראגער,
    לי יש את זכות הביטוי, אתה הפרת אותה,
    ועוד רק בגלל שיש לך דעה שונה משלי.

באמת יופי.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,704 | הודעות: 8,202,297 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect