אני לא צם ביום כיפור, אך אני לוקח את עצמי למקום מסויים ופשוט עושה עם עצמי הגמת נפש על כל הרע שעשיתי לאחרים
ומנסה לחזור לדרך הישר.
אני לא צם ביום כיפור, אך אני לוקח את עצמי למקום מסויים ופשוט עושה עם עצמי הגמת נפש על כל הרע שעשיתי לאחרים
ומנסה לחזור לדרך הישר.
|
|
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
חחחחחחחחחחח איך אני חולה על הבדיחות שלך אחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ושמע אחי אם אתה רוצה לשמור כיפור תשמור עד הסוף, אל תעשה לקב"ה טובות שאתה עושה חלק וצם עם טלוויזיה.
פשוט תשמור! לא טלוויזיה ,לא חשמל לא אופניים, לא מים, לא אוכל, לא מקלחת, לא לצחצח שיניים ותשתדל ללכת לבית כנסת אחי אחד החשובים.![]()
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
ביום כיפור אתה צם כדי לכפר על החטאים שבין אדם למקום - אי שמירת שבת וכו' וכו' - זה לא מכפר על אף חטא שעשית מול אדם אחר
בשביל זה אתה מבקש סליחה מאחרים - זה מכפר על החטאים שבין אדם לחברו
אז אם אתה לא דתי ובעינייך אין לך חטאים בין אדם למקום אל תצום ורק תבקש סליחה מאנשים שפגעת בהם
שחק פרו ותפיל ראשים 24 שעות כמוני....חזק ביותר תאמין לי ומעביר את היום בסבבה
אחי, יום אחד בשנה, יום אחד בשנה!
לך לבית כנסת, תרגיש את האווירה, תצום, תתנתק מהטלויזיה, מהאינטרנט, כולה 25 שעות, אני מבטיח שלך שאם תצום ותשמור את יום כיפור תרגיש הרבה יותר טוב.
לפי הראש שלך, אפשר להיגד, שנניח שחוקקו את החוק שאסור לנהוג בשכרות לא היה קיים משקה אלכוהול מסוג מסיים.
לאחר שהחוק קיים מספר שנים, המשקה יצא ומישהו נהג שיכור ונתפס, הוא יכול להגיד "שהחוק חוקק המשקה הזה לא היה קיים?"
אין קשר בין השיים, כמו שפראגער רשם,בעצם אסור להדליק אור בשבת, גם מהסיבה שאסור לעשות מלאכה שנעשתה במשכן - שאחת מהם היא הבערת אש , עצם הדלקת הכפתור של האור בשבת זאת הבערת אש.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 05-10-2011 בשעה 05:09.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
כמו שאמרו זה אישי לא דתי למשל אני צם בשבילי לא כי אני דתי או חילוני לא כי אני מאמין או לא
אני עושה את זה בשביל עצמי
אתה מחליט לא אנחנו