כידוע לכולכם שיעורי האזרחות הם שיעורים עם תוכן שמאלני נטו שבא רק לחזק את האויב הערבי.
אבל אני לא נכנס לזה כרגע,הסיפור הוא כזה..
המורה שלי לאזרחות הוא נוטה שמאלה (אני אישית מכיר אותו) אבל הוא סך הכל אדם טוב כי מה לעשות,
יש שמאלנים טובים בעולם הזה,שקטים,מנומסים שלא צועקים כל רגע "כיבוש כיבוש" כמו זהבה כיבוש,היום
הוא התחיל את החומר על איך שמקפחים ערבים ישראלים במדינה ,אני בדרך כלל נכנס איתו לעימותים מאוד
קשים כי אני פשוט לא יכול לסבול את זה וגם אחר כך התלמידים מודים לי שהעברתי להם 30-40 דקות מהשיעור
בוויכוחים ואומרים לי תודה על זה שאני מעביר להם את הזמן בוויכוחים סוערים ומשעממים עם המורה כי סך הכל
התלמידים צריכים להשלים שעות שינה.
היום דווקא לא הייתי צריך להתערב,הרגשה מאוד טובה דרך אגב!
לשני עמיתים שלי בכיתה שהם נוטים ימינה העלה את הדם לראש הנושא הזה על "הקיפוח של ערבי ישראל"
והם פשוט פרצו עליו בכעס בדיוק איך שאני אוהב ,וזה פשוט מחמם את הלב לראות היום ככה את הנוער של היום
לא הייתי צריך להוציא מילה מהפה! הם אמרו הכל במקומי ופשוט תחנו את המורה.
כל מה שנשאר לי להגיד להם בסוף השיעור זה את המשפט הבא-"כל מילה בסלע!",לא היה לי כל כך
מה להוסיף כי על כל דבר הסכמתי איתם.
הדור הזה הרוס בכל מקרה,החינוך חרא והחיים בזבל ומה שהכי גרוע זה שיש לנו כל כך הרבה מבוגרים שמאלנים
היום בחברה שזה כבר מסריח ולראות את הנוער הצעיר שעוד מעט יהיו הבוגרים של מחר מתחברים באמת לצד הלאומי
של המפה הפוליטית והולכים ימינה באמת מחמם את הלב
סתם רציתי לשתף.

ציטוט ההודעה

ספוילר: