חח שון ,אין לו כוח ללמד אז הוא מעדיף להתווכח איתי,אני מת עליו הוא אחלה גבר ואם הוא היה רוצה הוא היה יכול לסתום לי את הפה
אבל כולם יודעים שהוא מעדיף להעביר את הזמן בזה.
אל תדאגו,הכל פה בגדר של הומור.
חח שון ,אין לו כוח ללמד אז הוא מעדיף להתווכח איתי,אני מת עליו הוא אחלה גבר ואם הוא היה רוצה הוא היה יכול לסתום לי את הפה
אבל כולם יודעים שהוא מעדיף להעביר את הזמן בזה.
אל תדאגו,הכל פה בגדר של הומור.
|
|
אם אין לו כוח ללמד לך תתלונן עליו, זכותך לקבל חינוך טוב.
הייתה לנו מורה שעשת לנו עוול בשיעורים, מזה גועל נפש של בנאדם, אין לך מושג.
היא רוצה שמישהו ימחק את הלוח ? היא תופסת אותו ביד, זורקת אותו ללוח ואומרת לו "יאללה תנקה", "יאלללה יותר מהר" וממש ממש לא בגדר צחוק, הכי בקטע של בתזונה שהכוח עלה לה לראש.
בקיצור היא עשתה לי פעם אחת קטע מסריח במבחן, יומיים אחר כך היא לא הייתה בבצפר, היא כבר הייתה מובטלת.
אולי חפרתי פה וזה לא הכי קשור וקצת חגרנו מהנושא אבל תן לי לתת לך טיפ קטן, כלום לא יוצא מהוויכוחים האלה, גמאני הייתי כמוך מתת על להתווכח עם המורה ולהביע את דעתי ולטחון לו ת'צורה.
הבנתי שזה בזבוז זמן של שנינו ועברתי הלאה.
לשעבר 'Like
תתעלם מכל אלה שדעותיהם שונות, אני מאמין בפשטות שצריכים להיות בדברים
להיות בעלי אידאל ולהמשיך איתו עד הסוף המר, בלי שאף אחד אחר יגיד לך מה לעשות, או יכריח אותך לחשוב אחרת!
גם אם לפעמים כתיבת דעה בבגרות באזרחות יכולה להוריד לך את אותם נקודות בבגרות, ואתה בסופו של דבר צריך להתקפל בצורה כזו או אחרת, אל תשכח מה האידאל האמיתי שלך!
לכל אומה מגיע ארץ מישלה, לנוצרים חצי עולם, למוסלמים חצי שני, ליהודים יש ארץ אחת, וגם עליה רוצים לוותר?
התשובה בקצר לא, לא טוב לערבים שפה, שילכו קיבינימט! לנו לא היה טוב באירופה ואף-אחד לא עשה כלום נגד זה! שהערבים פה יגידו תודה יפה על כל מה שאנחנו יכולים להביא להם ושיסתמו ת'פה!
תזכור ותתחזק, אני איתך!
הדגשתי שזה לא בשביל להעליב אותך
פשוט תנסה לראות את הדימיון
אה אגב, בסרט יש מורה שחור שמטיף בעד השחורים (או לפחות ככה טוענים בסרט) כמו המורה השמאלני ש"מטיף" בעד הערבים כביכול
איפה יצאתי מפגר?
סה"כ אמרתי שאתה כמו הניאו נאצים שטופי המוח שיש בסרט ( שבחלק מסוים בסרט אחד מהם נכנס לכלא סתם שתדע :] )
תראה את הסרט ואז תבוא לקרוא לי קטן =]
מזכיר לי את שיעורי תנ''ךך אצלי..
כיתה של אתאיסטים כולל המורה ואני בין המאמינים היחידים XD
אני לא מבין מה יש להתווכח עם שמאלנים על נושאים כאלה.
הם צועקים כיבוש כיבוש, אני לא מתכחש. יש כיבוש, זו עובדה בשטח.
הם צועקים קיפוח קיפוח, לא מתכחש. יש קיפוח, זו עובדה בשטח.
יש פה מישהו שיכול התווכח עם עובדות היסטוריות? שאזורים שלמים בארץ נכבשו בעקבות בריחה של הערבים במלחמת העצמאות או בכל מיני תקופות אחרות?
יש פה מישהו שיכול להתכחש לקיפוח הערבי? ערבי שרוצה להיות שוטר, יתנו לו? מה לגבי שירות בצה"ל? מה לגבי עבודה בשב"כ?
אין פה עניין של ויכוח, יש קיפוח ויש כיבוש. השאלה מול אילו ערכים עומדים הדברים האלה.
יש לנו ערך של קיפוח לעומת ערך של ביטחון המדינה. אז נכון, אני מקפח את הערבי, לא נותן לו להיות חייל, לא נותן לו להיות שוטר. אבל אני שומר על בטחון המדינה. מה יותר חשוב? לדעתי בטחון המדינה.
יש ערך של כיבוש מול ערך של בטחון המדינה, ארץ ישראל השלמה, סיכוי לשלום אמיתי. אז נכון, כבשנו חלקים מהארץ. אבל תרמנו בזה לבטחון המדינה? לבניין ארץ ישראל השלמה? האם החזרת שטחים יהביא סיכוי לשלום אמיתי? אולי יש לנו טענות שמראות שהכיבוש שלנו הוא דווקא כן צודק?
הוויכוח לא יכול להתנהל סביב עובדות. יש פה ויכוח בנושא של ערכים. אם השמאלן חושב שעדיף לתת שוויון לערבים על חשבון בטחון המדינה, או שחשוב לוותר על שטחים ויחד עם זאת על בטחון המדינה, זו זכותו לחשוב ככה. כשהדברים מוצגים ככה הרבה יותר ברור איזה צד יותר מאוזן אני חושב.
גם המורה שלי לאזרחות היא שמלאנית די קיצונית תמיד הייתי מתווכח איתה אבל אני כבר לא מסוגל, יש לה קול כל כך מעצבן גבוה וצורם שסיוט לדבר איתה.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
מה אתה מזייין תשכל יש ערבים בצהל ובמשטרה אולי פחות מאוד בגלל שהם פחות מאיתנו
ומי יתן לערבי להיות בשרות ביטחון הכללי ? ולידעתך יש המון משתפי פעולה אולי הם לא בכירים ונגישים למידע ותחשבו לבד
קיפוח ? אין הם חיים נהדר הם לא רגילים להרבה כמונו מספיק להם קצת
אבל הם אוהבים לזיין תשכל ולגרום למדינה ישראל רע מבחינה דיפלומטית
ומי שקורא ליהודי נאצי זאת הקללה הגדולה ביותר שיכולה להיות ושיחזור בוא ומהר .