קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. NOD32 v2.50.25 Standard|HTTP אנטי וירוס
    על ידי jonatan1989 בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 17-12-2006, 13:43
  2. [קונה] סיריאל לנורטון אנטי וירוס 2004 5 נק'
    על ידי DoR TnT בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 12:06
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 21:42
  4. [קונה] עזרה בכיבוי אנטי וירוס בפאב שלי. 20 נק'
    על ידי Jacoby בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 15:04
  5. BitDefender Professional Plus v9.0|HTTP אנטי וירוס
    על ידי jonatan1989 בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

תתעוררו! גורמי שמאל עוינים וציבור אנטי דתי מנסים להשמיד את העם היהודי!

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ברירת מחדל תתעוררו! גורמי שמאל עוינים וציבור אנטי דתי מנסים להשמיד את העם היהודי!

תגובה לאשכול הזה : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=789742

חשוב לי לפתוח באשכול נפרד בכדי להבהיר לכולם את ההטעיה המכוונת שנעשתה כאן.

בעוד שהעם היהודי, שעבר את פרעה, את המן, ולא ממזמן גם את היטלר מנסה להמשיך ולשמור על הזהות היהודית שלנו, אותם ערכים שלפני 100 שנה הסבים של חלק נכבד מאיתנו הם סיכנו את חייהם ואף נהרגו למענם, יש מי שמנסה למחוק את הזהות היהודית הזאת כאן מבפנים.

הדברים כוללים הפצת לשון הרע על ציבור גדול מאוד בעם היהודי, בעשרה ימים הנוראים, מספר ימים בלבד לפני יום כיפור.
    לא בלבד שהדברים נאמרים בדמגוגיה ושיפוט סובייקטיבי שמעורבים בו אינטרסים כמו התנצחות של האתאיזם על הדת גם במחיר של טענות טיפשיות ומופרכות, הדברים הם שקר גס שאין בו ולו שמץ של אמת!

באשכול נאמר המשפט הבא: תקציב החרדים גדול מתקציב הביטחון!

הדבר הזה רחוק מהאמת מחרק אלפי שנות אור. אני לא מתכוון להביא פה לא מאמרים מפוקפקים מאתרים של אנשים ששפיותם הנפשית שנויה במחלוקת ונכתבו בשנת 2004, כל מה שאני מביא פה עכשיו זה נתונים רשמיים של מדינת ישראל שעל פי השקיפות שנדרשת ממוסדות שלטון הכל פה אמת ואפשר לבדוק אותי בכל רגע נתון.

http://budget.msh.gov.il/#00,2012,0,1,1,1,0,0,0,0,0,0

תקציב הבטחון: 50.3 מילארד שקלים.

"תקציב הדתיים" - הכולל בתוכו תמיכה בכוללים, הבטחת הכנסה לאברכים, תמכיות ומענקים למוסדות תורה, מעיין החינוך התורני ותמיכה בישיבות ההסדר הוא לא יותר משלושה מילארד שקלים.

הפירוט הרלווני בקישורים הבאים:
    http://budget.msh.gov.il/#002038,201...,1,0,0,0,0,0,0
    http://budget.msh.gov.il/#002029,201...,1,0,0,0,0,0,0

זאת אומרת, לא רק שהטענה שתקציב הדתיים גדול מתקציב הבטחון היא שקרית ואין בה שמץ של אמת, תקציב הבטחון גדול פי 17 לפחות מהתקציב של הדתיים.

ניתן לראות שמשקל 2 הקטגוריות האלו ביחד (נניח וכל התקציב שם הוא של חרדים, אבל זה לא נכון כי כמו שאפשר לראות יש שם גם מערכות חינוך אחרות) מגיע ל8% מתקציב משרד החינוך. דרך אגב, הסכומים האלה נשמעים הרבה מאוד כסף, אבל לשם השוואה החינוך המיוחד בישראל מקבל מידי שנה יותר כסף מחינוך החרדי ותמיכה בכוללים ישיבות ואברכים גם יחד.

הטענות ההזויות שתקציב החינוך נפגע בתוצאה מזה, שתקציב הבטחון קוצץ משמעותית, אפשר לדפדף שם בין השנים האחרונות ולראות שבכל שנה נוסף לתקציב משרך החינוך למעלה ממילארד שקלים,תקציב הבטחון עלה מאז השנה שעברה, בטח לא ירד.

איזה תקציב כן נפגע בשנם האחרונות?ההעברות למוסדות דתיים.

אפשר להסתכל שמאז 2009 חלה ירידה בתקציב, התקציב לא עלה משנת 2009 אלא רק ירד.

לגבי שירות צבאי, החרדים לא משתטמים משירות צבאי במובן כמו שעושה השמאל מצפון תל אביב. החרדים פועלים על פי החוק הקיים במדינת ישראל שמאפשר להם ללמוד תורה במקום ללכת לשירות צבאי. החוק הזה נקבע בהליכים דמוקרטים. החרדים ממלאים את כל החובות המוטלות עליהם, אין עליהם חובה ללכת לשירות צבאי. החרדים מוותרים על חיי קריירה ועל חיי רווחה כלכלית למען משכורות זעומות יחסית והקדשת חייהם למען עם ישראל ותורתו (גם אם זו לא הדרך בה אתם רואים את הדברים, חשוב להעריך את זה. תאמינו לי שגם חרדי היה מעדיף ללכת ללמוד הנדסה ולעשות עשרות אלפי שקלים בחודש. יש להם יכולות לימודיות לא פחות טובות מכל ציבור אחר ולא אגזים אם אומר שאף יותר)

לכל המשמיצים את החרדים, נכון, אז אתם מתכוונים לשרת בצבא והם לא. אולי גם תשיגו עבודה מכובדת. אבל יש משפט ידוע שאומר "אלוהיי, שמור אותי מאהבי, ומשנאיי אני אשמר". המלחמה של הצבא במלחמות ישראל לא שווה כלום אם כשאתה חוזר מהבסיס אתה מתחיל להילחם בעם שלך. את מה שהאוייב שלך מנסה לעשות כבר אלפי שנים אתה עושה בעצמך. יוצר פילוג בעם ומחריב אותו מבפנם, ועל מה ? על שקרים נטו. והיא שעמדה לאבותינו שלא אחד בלבד עמד עלינו לכלותינו והקדוש ברוך הוא מצילנו מידם. עם האויבים שלו עם ישראל מתמודד כבר אלפי שנים, וכל הזמן מצליח לשרוד. הבעיה מתחילה כשהעם מפולג, כשנוצר מתח וסכסוכים על כלום.

שתהיה לכולם שנה טובה, גמר חתימה טובה וניזהר יותר בדיבור שלנו שלא להעליל עלילות שווא, לא על חברים לא על משפחה ולא על ציבור שלם מהעם שלנו.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

קודם כל אפשר לראות בתגובה שלך שאתה נסער,
    אבל אם נשים בצד לרגע את השגויים (וזה ברור שתקציב הביטחון גדול משמעותית מתקציב החרדים, אין לך מה לדאוג),
    השאלה האמיתית היא למה חוסר הצדק הזה. מדוע אברך (ולא כולם לא מתגייסים לצבא, אני מסכים - ואגיע לנושא ישיבות ההסדר אחר"כ) יכול כמו שאמרת, עפ"י חוק במדינת ישראל, לבחור ללמוד תורה ולא להתגייס לצבא - בעוד שאני לא רואה שניתן ללמוד רפואה (שזה מקצוע מציל חיים ומכובד לכל הדעות) במקום להתגייס, או כל מקצוע סיעודי אחר (שים לב, אני הולך על ההגיון של מקצועות שמועילים לציבור הישראלי)?

השאלה היא, למה החוק הזה פה, ולא על זה שיש פה חוק.

מדוע אברך יכול לקבל במשך 5 שנים אבטחת הכנסה של 1040 שח בעוד שאני בתור סטודנט שעשה צבא (ולא קיבל 1000 שח בחודש, מבטיח לך) לא זכאי לזה?

אני אגיד לך על מה ההתקוממות אח יקר (ולא מתוך שנאה, חלילה) -
    במשך שנים האוכלוסיה "החרדית" (למרות שלא רק היא) קידמה את האינטרסים שלה פוליטית - ועדיין מקדמת - על חשבון
    ה"גב" של שאר האוכלוסיות בארץ. זה קרה בעבר - זה עלה לכולם על העצבים, והצביעו שינוי, וזה עבד לתקופה.
    אבל עדיין רואים חוסר צדק.

חתימה טובה, צום מועיל.

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

לא ציפיתי ממך לכזה גיבוב שטויות בכותרת.. אפילו כקונטרה סאטירית זה מוגזם.

מה קשור שמאל קיצוני לזרם אנטי דתי כזה או אחר ואיך לעזאזל כל המיקס ההזוי הזה מוביל להשמדת העם היהודי..

אני רוצה להודות לך על כך שלא שייכת אותי גם לנוער ההיטלראי.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    קודם כל אפשר לראות בתגובה שלך שאתה נסער,
    אבל אם נשים בצד לרגע את השגויים (וזה ברור שתקציב הביטחון גדול משמעותית מתקציב החרדים, אין לך מה לדאוג),
    השאלה האמיתית היא למה חוסר הצדק הזה. מדוע אברך (ולא כולם לא מתגייסים לצבא, אני מסכים - ואגיע לנושא ישיבות ההסדר אחר"כ) יכול כמו שאמרת, עפ"י חוק במדינת ישראל, לבחור ללמוד תורה ולא להתגייס לצבא - בעוד שאני לא רואה שניתן ללמוד רפואה (שזה מקצוע מציל חיים ומכובד לכל הדעות) במקום להתגייס, או כל מקצוע סיעודי אחר (שים לב, אני הולך על ההגיון של מקצועות שמועילים לציבור הישראלי)?

השאלה היא, למה החוק הזה פה, ולא על זה שיש פה חוק.

מדוע אברך יכול לקבל במשך 5 שנים אבטחת הכנסה של 1040 שח בעוד שאני בתור סטודנט שעשה צבא (ולא קיבל 1000 שח בחודש, מבטיח לך) לא זכאי לזה?

אני אגיד לך על מה ההתקוממות אח יקר (ולא מתוך שנאה, חלילה) -
    במשך שנים האוכלוסיה "החרדית" (למרות שלא רק היא) קידמה את האינטרסים שלה פוליטית - ועדיין מקדמת - על חשבון
    ה"גב" של שאר האוכלוסיות בארץ. זה קרה בעבר - זה עלה לכולם על העצבים, והצביעו שינוי, וזה עבד לתקופה.
    אבל עדיין רואים חוסר צדק.

חתימה טובה, צום מועיל.
    דבר ראשון, אפשר ללמוד רפואה במסגרת עתדוה צבאית. לימוד התורה הוא שונה כי החרדים גורסים שהתרומה שלהם לצהל הוא בלימוד התורה, וזה לא משנה אם אני או אתה מאמינים בזה. מבחינתם הרופע אם אין לו סייעתא דשמייא (כלומר, סיוע מהשמיים) אין לו כח להציל חיי אדם. ברור שהם יודעים שצריך גם רופאים, אבל בכדי שהצבא והרופאה בפרט תהיה אפקטיבית הם טוענים שזה חייב לבוא עם לימוד תורה והם מקבלים לגיטימציה מהמדינה שהתקבלה בהליך דמוקרטי.

אתה בתור סטודנט אמנם לא מקבל כסף ליד, אבל הלימודים שלך מסובסדים על ידי הממשלה. לא סתם מכללות עולות פי 3 מלימודים באוניברסיטה, המדינה משתתפת בהוצאות רבות של החינוך האקדמאי. זה לא רלוונטי כל כך אם אתה הכסף אתה מקבל ליד או כסבסוד לשכר הלימוד.

אני לא חושב שקיים פה חוסר צדק. החרדים מהווים אוכלוסיה גדולה מאוד מהציבור היהודי בארץ. לקבל 8% מתקציב החינוך זה לא משהו יוצא דופן לאוכלוסיה שמבחינה דמוגרפית מהווים אפילו יותר מ8%. והם גם לא מקבלים 8% מתקציב החינוך הם מקבלים הרבה פחות. וזה לא רק חינוך זה גם תמיכה בכוללים. באותה מידה אפשר להגיד שחילונים מקבלים תקציבים על מוסדות אומנות ומשחק או ענארף מה שלא תרצה. דברים שחרדים לא מתוקצבים עליהם.

שום דבר פה לא בא על חשבון אף אחד, לכל אחד יש את התקציב שלו, כמו שאני לא טוען ששכר המורים הוא על חשבון ניצולי השואה אל תטען שהביטחון זה על החרדים או החינוך על לימוד התורה שלהם, אין קשר בכלל. תקציבי המדינה עולים בכל שנה בכמה וכמה מילארדי שקלים. ישנה השתדלות לקדם אינטרסים של כל הזרמים בעם עד כמה שאפשר.

אני יודע שהגזמתי קצת בתגובה שלי ושאף אחד פה לא מנסה להשמיד את העם היהודי, זה קצת ציניות ביחס לאשכול של אופיר שטען שהחרדים משתלטים על המדינה או על הבטחון או שקר כלשהו, פשוט כתבתי על אותו משקל בשביל להבהיר את האבסורד.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

דבר ראשון, אפשר ללמוד רפואה במסגרת עתדוה צבאית. לימוד התורה הוא שונה כי החרדים גורסים שהתרומה שלהם לצהל הוא בלימוד התורה, וזה לא משנה אם אני או אתה מאמינים בזה. מבחינתם הרופע אם אין לו סייעתא דשמייא (כלומר, סיוע מהשמיים) אין לו כח להציל חיי אדם. ברור שהם יודעים שצריך גם רופאים, אבל בכדי שהצבא והרופאה בפרט תהיה אפקטיבית הם טוענים שזה חייב לבוא עם לימוד תורה והם מקבלים לגיטימציה מהמדינה שהתקבלה בהליך דמוקרטי.
    הטענה שלי רלוונטית מכאן והלאה לגבי כל הטענות שהעלת -
    העובדה שיש להם לגטימיציה שהתקבלה בתהליך דמוקרטי על בסיס מה שהם מאמינים בו, זו הבעיה.
    אף אחד לא מערער על הנושא החוקי של העניין (ויש פה בעיה חוקית, אני לא יודע אם אתה יודע או לא - אבל לא נכנס לזה),
    זה משחק פוליטי שנובע משיטת בחירות מקולקלת - כשאוכלוסיה אחת מקדמת את האינטרסים שלה בסחטנות פוליטית,
    אז לא כולם מקבלים את החלק שלהם. להגיד את זה זו דמגוגיה, מאוד דומה לזאת שאתה התנגדת לה מקודם.

האוניברסיטאות מסובסדות לכולם, גם למי שלמד בישיבה, קיבל כסף בעבור זה, והשתמש בכסף הזה בשביל לשלם על תואר במדעי המחשב.

רווחה חילונית לא "פוסחת" על מי מאילו שמקבלים גם מהרווחה החרדית.
    וחבל, כי מדובר פה, בסופו של דבר, בנושא של אמונה.

חוץ מזה זה עמוק בהרבה, מדיני גירושין ברבנות, ועד לרחובות שאסור לסוע בהם בשבת.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Daniel צפיה בהודעה

בעוד שהעם היהודי, שעבר את פרעה, את המן, ולא ממזמן גם את היטלר מנסה להמשיך ולשמור על הזהות היהודית שלנו, אותם ערכים שלפני 100 שנה הסבים של חלק נכבד מאיתנו הם סיכנו את חייהם ואף נהרגו למענם, יש מי שמנסה למחוק את הזהות היהודית הזאת כאן מבפנים.

הדברים כוללים הפצת לשון הרע על ציבור גדול מאוד בעם היהודי, בעשרה ימים הנוראים, מספר ימים בלבד לפני יום כיפור.
    לא בלבד שהדברים נאמרים בדמגוגיה ושיפוט סובייקטיבי שמעורבים בו אינטרסים כמו התנצחות של האתאיזם על הדת גם במחיר של טענות טיפשיות ומופרכות, הדברים הם שקר גס שאין בו ולו שמץ של אמת!

הדבר הזה רחוק מהאמת מחרק אלפי שנות אור. אני לא מתכוון להביא פה לא מאמרים מפוקפקים מאתרים של אנשים ששפיותם הנפשית שנויה במחלוקת ונכתבו בשנת 2004, כל מה שאני מביא פה עכשיו זה נתונים רשמיים של מדינת ישראל שעל פי השקיפות שנדרשת ממוסדות שלטון הכל פה אמת ואפשר לבדוק אותי בכל רגע נתון.

"תקציב הדתיים" - הכולל בתוכו תמיכה בכוללים, הבטחת הכנסה לאברכים, תמכיות ומענקים למוסדות תורה, מעיין החינוך התורני ותמיכה בישיבות ההסדר הוא לא יותר משלושה מילארד שקלים.

זאת אומרת, לא רק שהטענה שתקציב הדתיים גדול מתקציב הבטחון היא שקרית ואין בה שמץ של אמת, תקציב הבטחון גדול פי 17 לפחות מהתקציב של הדתיים.

ניתן לראות שמשקל 2 הקטגוריות האלו ביחד (נניח וכל התקציב שם הוא של חרדים, אבל זה לא נכון כי כמו שאפשר לראות יש שם גם מערכות חינוך אחרות) מגיע ל8% מתקציב משרד החינוך. דרך אגב, הסכומים האלה נשמעים הרבה מאוד כסף, אבל לשם השוואה החינוך המיוחד בישראל מקבל מידי שנה יותר כסף מחינוך החרדי ותמיכה בכוללים ישיבות ואברכים גם יחד.

הטענות ההזויות שתקציב החינוך נפגע בתוצאה מזה, שתקציב הבטחון קוצץ משמעותית, אפשר לדפדף שם בין השנים האחרונות ולראות שבכל שנה נוסף לתקציב משרך החינוך למעלה ממילארד שקלים,תקציב הבטחון עלה מאז השנה שעברה, בטח לא ירד.

לגבי שירות צבאי, החרדים לא משתטמים משירות צבאי במובן כמו שעושה השמאל מצפון תל אביב. החרדים פועלים על פי החוק הקיים במדינת ישראל שמאפשר להם ללמוד תורה במקום ללכת לשירות צבאי. החוק הזה נקבע בהליכים דמוקרטים. החרדים ממלאים את כל החובות המוטלות עליהם, אין עליהם חובה ללכת לשירות צבאי. החרדים מוותרים על חיי קריירה ועל חיי רווחה כלכלית למען משכורות זעומות יחסית והקדשת חייהם למען עם ישראל ותורתו (גם אם זו לא הדרך בה אתם רואים את הדברים, חשוב להעריך את זה. תאמינו לי שגם חרדי היה מעדיף ללכת ללמוד הנדסה ולעשות עשרות אלפי שקלים בחודש. יש להם יכולות לימודיות לא פחות טובות מכל ציבור אחר ולא אגזים אם אומר שאף יותר)

לכל המשמיצים את החרדים, נכון, אז אתם מתכוונים לשרת בצבא והם לא. אולי גם תשיגו עבודה מכובדת. אבל יש משפט ידוע שאומר "אלוהיי, שמור אותי מאהבי, ומשנאיי אני אשמר". המלחמה של הצבא במלחמות ישראל לא שווה כלום אם כשאתה חוזר מהבסיס אתה מתחיל להילחם בעם שלך. את מה שהאוייב שלך מנסה לעשות כבר אלפי שנים אתה עושה בעצמך. יוצר פילוג בעם ומחריב אותו מבפנם, ועל מה ? על שקרים נטו. והיא שעמדה לאבותינו שלא אחד בלבד עמד עלינו לכלותינו והקדוש ברוך הוא מצילנו מידם. עם האויבים שלו עם ישראל מתמודד כבר אלפי שנים, וכל הזמן מצליח לשרוד. הבעיה מתחילה כשהעם מפולג, כשנוצר מתח וסכסוכים על כלום.

שתהיה לכולם שנה טובה, גמר חתימה טובה וניזהר יותר בדיבור שלנו שלא להעליל עלילות שווא, לא על חברים לא על משפחה ולא על ציבור שלם מהעם שלנו.
    סוף סוף דברים נכונים נשמעים פה. צדיק בסדום.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

יש להם תקציב משלהם, טריטוריה משלהם, מערכת משפט משלהם (סוג של) מערכת חינוך משלהם.

יש להם מדינה בתוך ישראל.

סחטנות בהסכמים קוהאלציונים זו לא ממש אחת מנקודות האור הגדולות של הדמוקרטיה.

למה כל הבידול וההפרדה הזו נחוצים? בארה״ב אין תקציב רווחה מיוחד לשחורים תקציב מיוחד להיספאנים תקציב מיוחד ליהודים ותקציב מיוחד לקובנים.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

הטענה שלי רלוונטית מכאן והלאה לגבי כל הטענות שהעלת -
    העובדה שיש להם לגטימיציה שהתקבלה בתהליך דמוקרטי על בסיס מה שהם מאמינים בו, זו הבעיה.
    אף אחד לא מערער על הנושא החוקי של העניין (ויש פה בעיה חוקית, אני לא יודע אם אתה יודע או לא - אבל לא נכנס לזה),
    זה משחק פוליטי שנובע משיטת בחירות מקולקלת - כשאוכלוסיה אחת מקדמת את האינטרסים שלה בסחטנות פוליטית,
    אז לא כולם מקבלים את החלק שלהם. להגיד את זה זו דמגוגיה, מאוד דומה לזאת שאתה התנגדת לה מקודם.

האוניברסיטאות מסובסדות לכולם, גם למי שלמד בישיבה, קיבל כסף בעבור זה, והשתמש בכסף הזה בשביל לשלם על תואר במדעי המחשב.

רווחה חילונית לא "פוסחת" על מי מאילו שמקבלים גם מהרווחה החרדית.
    וחבל, כי מדובר פה, בסופו של דבר, בנושא של אמונה.

חוץ מזה זה עמוק בהרבה, מדיני גירושין ברבנות, ועד לרחובות שאסור לסוע בהם בשבת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    יש להם תקציב משלהם, טריטוריה משלהם, מערכת משפט משלהם (סוג של) מערכת חינוך משלהם.

יש להם מדינה בתוך ישראל.

סחטנות בהסכמים קוהאלציונים זו לא ממש אחת מנקודות האור הגדולות של הדמוקרטיה.

למה כל הבידול וההפרדה הזו נחוצים? בארה״ב אין תקציב רווחה מיוחד לשחורים תקציב מיוחד להיספאנים תקציב מיוחד ליהודים ותקציב מיוחד לקובנים.
    גם "רווחה דתית" לא פוסחת על אנשים חילונים, אם תרצה אתה להתחיל במסגרת תורתו אמונתו אף אחד לא ימנע ממך את זה. להגיד שאתה תשתתף בתוכנית תורתו אמונתו ושחרדי ילמד באוניברסיטה זה אותו דבר בערך. ברור שזה מותר, בפועל אין דברים כאלה כמעט.

הם צריכים כל דבר משלהם כי לא מכבדים את המצוות בכל דבר ודבר בארץ. הם לא יכולים לעבור באיילון ולראות שלטי חוצות עם גל גדול או בר רפאלי בלבוש מינימלי, הם לא יכולים ללמוד במערכת חינוך שהמצב בה שלא מדברים בכלל על גמרא או על משנה שהם החלק הכי גדול בארון הספרים היהודי לדעתי. (אני לא מדבר על העובדה שנערים רבים לא יכולים לנקוב בשמותם של חמשת חומשי תורה או למנות את שלושת הרגלים, בטח שלא את עשרת הדיברות). הם לא יכולים לקחת חלק בצבא שיש בו בעיות רבות של צניעות, שבטקסים שרות בנות והכשרות במטבחים במקומות רבים מוטלת בספק. העובדה שלא מתחשבים בחלק כל כך גדול בישראל בכל כך הרבה תחומים לא השאירה להם ברירה אחרת, ואני חושב שזה גם הגיוני שאם הם לא משתמשים באף אחת מהמערכות הרגילות שבן אדם ממוצע לוקח בהם חלק יום ויום, כן מגיע להם חלק על מה שהם כן עושים, על מה שהמדינה כן מאפשרת להם.

לא הבנתי איך חתונה ברבנות קשורה לכל העניין, זה סתם לא יותר מהערב לא קשורה שהמטרה שלה זה הסתה והצתת שנאה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

בתגובה לזה, מה שמצחיק אותי זה שהדתיים החרדים כל הזמן מנסים להחזיר אנשים בתשובה!! וטוענים שכל עם ישראל צריך לחזור בתשובה למען תבוא הגאולה והמשיח!
    ואני שואל את עצמי, סבבה בואו נחזור כולנו בתשובה, מי ישאר להגן על המדינה!?!?!?!?! איזה שטויות אתה מדבר שאתה אומר שאין להם חובה לתרום לצבא!!! זה מרתיח אותי!!
    למה? אני לא הייתי בצבא ולא שירתתי עם אנשים דתיים? חרדים? חבדניקים?!?
    אנשים ששמרו על הזהות הדתית ציונית שלהם וקמו בבוקר להתפלל והלכו לבית הכנסת ושמרו על כל החגים והמצוות?!!!?!?

אתה צריך להודות בעובדות שיש חרדים פרזיטים שמעדיפים להגיד "אני דתי חרדי של יכול להתסדר עם המסגרת של צה"ל" ולחיות על חשבון המדינה כי במילא לא ייצא מהם כלום, ומביאים 10 ילדים כי כל ילד = כסף מביטוח לאומי, מה רע להם?!! חיים על תרומות ועל חשבון משלם המיסים!

אני לא יודע בן-כמה אתה ואם אתה לפני גיוס או אחרי או משתמט, אבל בתור אחד שכבר היה בצבא, אני יכול להבטיח לך שהצבא מקבל את הדתיים הכי הכי קיצוניים ונותן להם את כל הזכויות שלהם ואת כל האמצעים על-מנת לשמור על קיום המצוות שלהם! הכל!

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

דניאל, הבעיה היא שזה מתאפשר להם.
    לאף אחד לא נוח לתת 3 שנים מהחיים שלו, לחיות בתנאים שלפעמים אתה אומר אני מעדיף להוציא שקש לישון בשטח, ולאכול אוכל חרא.
    אז להגיד "זה שבחורה שרה בטקס זה שבר את גב הגמל" לאפשר - חוקתית - שלא לשרת בצבא, בגלל מקרי קיצון (ואלו מקרי קיצון, יש רב, תת אלוף בצבא שאחראי לזה שזה יהיה המצב, פגשתי אותו, בחור נחמד) פה קבור הכלב. למה לצמחונים לא נותנים לא לשרת בצבא אם הם לא אוהבים את האוכל הצמחוני?

אנחנו כרגע לא מדברים על מה לא בסדר בצבא, בתל אביב, או בכלליות בחיים האזרחיים הנורמטיבים במדינת ישראל.
    שאלת למה לאנשים יש בעיה עם חרדים, ואני מסביר לך.

גם אם צריך להיות שילוב של דת בחוקת המדינה כחלק מהעובדה שאנחנו מדינה יהודית, השילוב צריך להיות על בסיס הזרם היותר ליברלי, ולא החרדי - אורטודוקסי, ולצערי, לסרב לשמוע בחורה שלבושה עפ"י כל התנאים של השילוב הראוי, או לאכול אוכל שעובר השגחה של משגיח כשרות ושל רב צבאי (או במקרים אפילו גלאט!), או במגביל לחלק כסף לפי "תורתו אמונתו", לסגור רחובות שלמים לנסיעה בשבת, לא לתת גט למישהי כי משום מה עד היום דיני גירושין נמצאים תחת שליטה של הרבנות - ורק אם הבעל "מאשר" היא יכולה להתגרש ממנו (לשאלתך) -
    זה קיצוני. קיצוני מידי בשביל רוב מדינת ישראל.

אני באופן אישי בכלל מאמין שלא צריך להיות השילוב הזה, אבל נצא מנקודת הנחה שהדעה שלי גם קיצונית מידי.
    אתה באמת כל כך מסרב לראות את האמת? אם היית חלק מהקהילה הזאת כרגע, באמת אתה רוצה להגיד לי שכולם מתים להתגייס לצבא
    אבל לא יכולים? יש לי סבא רב, ובני דודים תלמידי ישיבות וכולם שירתו או ישרתו בצבא. ואם להם זה בסדר, אז כמו שאמרתי,
    מי שזה לא בסדר בשבילו - הוא הקיצוני, ולא צריכים לכבד את הדעות שלו (בצורה שמגולמת בחוק, בכל אופן).

אגב, זה לא רק דעתי האישית, בג"צ קבע שהחוק לאבטחת הכנסה לאברכים הוא חוק לא תקין ברמת הצדק. אם היית בעניינים בשנתיים האחרונות היית רואה שאלי ישי השפיע על הקואלציה ואמר שבמידה ולא יתמכו בחוק עוקף בג"צ (לפחות באופן זמני, הם קוראים לזה "הסרה הדרגתית"), ש"ס ייצאו מהממשלה.

ובבקשה אל תברח לנקודת ה"שנאת אחים" הזאת, זה שטויות. אני לא שונא את החרדים, אני קצת מרחם עליהם בנקודה מסויימת, וחושב שצריכים לעשות שינוי בשיטה. כרגע יש זרמים שבכלל לא מכירים בחוקה של מדינת ישראל, או במערכת המשפט שלה. יש רבנים
    שמטיפים לאי-ציונות תוך כדי שהם מקבלים ממשרד החינוך משכורת חודשית! אני מכבד בשמחה את כל הדעות שלהם, אני פשוט לא רוצה
    לשלם להם מכספי המיסים שלי, במקום שנניח ישקיעו את זה במלגות לסטודנטים, או בהורדה של המיסוי על הדלק, או כמו שאמרת יפה, בהורדה של שכר הלימוד (שהוא כבר ממזמן לא פי - 3 במכללות, היום במכללה ובאוניברסיטה תשלם כמעט את אותו הדבר).

תודה למי שמחק את התגובה הקודמת שלי
    בכל אופן, די להיות ילד קטן, נראה לך באמת אני מנסה להשמיד את הציבור הדתי או את העם היהודי?
    אני רק רוצה שתתחילו להבין שזה לא הוגן משום בחינה שאיזה טמבל שלא עושה כלום כל היום ואפילו לא יודע לעשות כפל יושב בבית, עם 10 ילדים, מתפלל כל היום ומקבל אלפי שקלים בחודש מהכיס של ההורים שלכם.
    ולא אני לא אומר שכל החרדים ככה, אבל שתבין שגם אלה שמתגייסים ותורמים למדינה עדיין מקבלים קצבאות.
    גם אם התקציב הוא לא 500 מליון וגם אם הוא 10 מליון, עדיין הם 10 מליון מבוזבזים שיכלו ללכת למטרות יותר טובות מאשר טיפוח אוכלי חינם.

משתמש מכור האוואטר של Enslaver
    שם פרטי
    זאב
    לייקים
    135
    נקודות
    152
    משפט מחץ
    ארק איילים סטלה שועלים!

להפריד את הדת מהמדינה.
    הם אוכלי חינם וגנבים, זהו, אומנם לא כולם ככה אבל בצער רב זו המציאות ידידי ואתה חייב להשלים עם זה ובקצב הזה המדינה לא תעמוד הרבה זמן על הרגליים שלה, הם לא שונים מאיתנו ובקצת היגיון "ספר תורה" לא יגין עלינו מטילים כימיים.

.

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי Pinkomat צפיה בהודעה
    בתגובה לזה, מה שמצחיק אותי זה שהדתיים החרדים כל הזמן מנסים להחזיר אנשים בתשובה!! וטוענים שכל עם ישראל צריך לחזור בתשובה למען תבוא הגאולה והמשיח!
    ואני שואל את עצמי, סבבה בואו נחזור כולנו בתשובה, מי ישאר להגן על המדינה!?!?!?!?! איזה שטויות אתה מדבר שאתה אומר שאין להם חובה לתרום לצבא!!! זה מרתיח אותי!!

אין להם חובה מבחינה חוקית כי מביאים להם אלטרנטיבה. ברור שכאשר לא יהיה מי שילחם החרדים ילחמו גם הם. הם עושים את זה כי יש אלטרנטיבה. ברור לך שבתקופת כיבוש הארץ על ידי יהושוע, בתקופת דוד המלך, בתקופת השופטים, כל הזמן נלחמו חיילים (ולא היו חילונים אז) והחרדים יודעים שיש מצווה להלחם במלחמות ישראל. הבעיה היא שאתה והחרידם חולקים על דבר אחד, עד כמה לימוד התורה נותן סיוע ללוחמים בשטח. מבחינתם אם יש מיליון חיילים ואין מי שישב וילמד תורה, מיליון חיילים הלכו פארש ע לכלום ואין להם סיכוי בכלל. ההיסטוריה של העם היהודי מתארת מצווים שבו המצב הרוחני של העם ליווה אותם גם במלחמות, בין עם זה בתקופת השופטים, הסיפור הידוע מחנוכה (מעטים מול רבים, חלשים מול חזקים וכו'). בגלל שרוב הציבור בארץ לא לומד תורה, החרדים לקחו על עצמם את המשימה הזאת והם "משרתים בצה"ל כתומכי לחימה", סוג של. ברור שהם לא עוברים חיול, אבל מבחינתם זה המצב. זה שאתה לא רואה את זה ככה זו בעיה אחרת. העובדות בשטח הם שיש להם לגיטימציה מהמדינה לכך.

למה? אני לא הייתי בצבא ולא שירתתי עם אנשים דתיים? חרדים? חבדניקים?!?
    אנשים ששמרו על הזהות הדתית ציונית שלהם וקמו בבוקר להתפלל והלכו לבית הכנסת ושמרו על כל החגים והמצוות?!!!?!?

אני גם דתי ואני גם עומד להתגייס, כי אני חושב שחשוב ואפשר לשלב בין השניים. אבל הגישה החרדית גם בה יש עניין חשוב ולא צריך לזלזל בהם.

אתה צריך להודות בעובדות שיש חרדים פרזיטים שמעדיפים להגיד "אני דתי חרדי של יכול להתסדר עם המסגרת של צה"ל" ולחיות על חשבון המדינה כי במילא לא ייצא מהם כלום, ומביאים 10 ילדים כי כל ילד = כסף מביטוח לאומי, מה רע להם?!! חיים על תרומות ועל חשבון משלם המיסים!

אם אתה חושב שכל אברך סוגר תחודש עם עשרות אלפי שקלים אתה טועה. מי ישמע כמה כסף הם מקבלים כאילו הם חיים בהרצליה פיתוח יא מגזים. לרובם זה לא מספיק לכלום, הם צריכים גם לכלכל 10 ילדים לא רק לקבל קיצבאות בשבילם. הרבה מהם עוסקים במסחר, בהוראה, הרבה מאוד בעלי עסקים.

אני לא יודע בן-כמה אתה ואם אתה לפני גיוס או אחרי או משתמט, אבל בתור אחד שכבר היה בצבא, אני יכול להבטיח לך שהצבא מקבל את הדתיים הכי הכי קיצוניים ונותן להם את כל הזכויות שלהם ואת כל האמצעים על-מנת לשמור על קיום המצוות שלהם! הכל!

הצבא אכן עושה השתדלות מצידו, אבל כמו שהסברתי יש מצבים בעיתיים מבחינה הלכתית בצבא שאי אפשר להימנע מהם. לגבי הכשרות במטבחים, אני בטוח שהצבא עושה כל שביכולתו אבל בפועל אתה לא יכול לדעת איזה שטויות חיילים עשו במטבח ורוב הסיכויים שהרבה מאוד מהמטבחים האלה לא כשרים בכלל, גם אם האוכל עצמו כשר. אתה היית שם אני מניח שאתה יכול לספר לי סיפורים יותר ממה שאני יכול לספר לך.
    דניאל, הבעיה היא שזה מתאפשר להם.
    לאף אחד לא נוח לתת 3 שנים מהחיים שלו, לחיות בתנאים שלפעמים אתה אומר אני מעדיף להוציא שקש לישון בשטח, ולאכול אוכל חרא.
    אז להגיד "זה שבחורה שרה בטקס זה שבר את גב הגמל" לאפשר - חוקתית - שלא לשרת בצבא, בגלל מקרי קיצון (ואלו מקרי קיצון, יש רב, תת אלוף בצבא שאחראי לזה שזה יהיה המצב, פגשתי אותו, בחור נחמד) פה קבור הכלב. למה לצמחונים לא נותנים לא לשרת בצבא אם הם לא אוהבים את האוכל הצמחוני?

החרדים נותנים את כל החיים שלהם למען עם ישראל, לא שלוש שנים. כמו שכבר אמרתי, גם ללמוד תורה כל היום זה לא קל, ותאמין לי שרובם המוחלט של החרדים מעדיף ללמוד, לעבוד ולפרנס את המשפחה שלהם בכבוד. העניין הוא שהם לומדים תורה כי הם בטוחים שזה יותר חשוב לעם ישראל כולו שהם ילמדו תורה מאשר שהם יחיו בתנאים כלכליים מרווחים, הם עושים את זה בתור שליחות.
    ההלכה היהודית אומרת בפירוש שאסור לשמוע בנות שרות. בטח ובטח אסור כאשר היא מופיעה בטקס מול העיניים שלך ובלובוש לא צנוע. אין לזה היתר גם בזרם הדתי לאומי, לא רק בזרם החרדי, וכבר היו הרבה סיפורים מהדבר הזה. אין פה קיצוניות, זו ההלכה היהודית, המסורת שלנו, ואם הצבא לא מכבד אותה מן הראוי לתת אלטרנטיבה.

אנחנו כרגע לא מדברים על מה לא בסדר בצבא, בתל אביב, או בכלליות בחיים האזרחיים הנורמטיבים במדינת ישראל.
    שאלת למה לאנשים יש בעיה עם חרדים, ואני מסביר לך.

לא שאלתי כלום רק אמרתי שאתם משמיצים אותם לחינם ומעללים עלילות מוזרות כמו הקטע של תקציב הבטחון מול תקציב הדתיים.

גם אם צריך להיות שילוב של דת בחוקת המדינה כחלק מהעובדה שאנחנו מדינה יהודית, השילוב צריך להיות על בסיס הזרם היותר ליברלי, ולא החרדי - אורטודוקסי, ולצערי, לסרב לשמוע בחורה שלבושה עפ"י כל התנאים של השילוב הראוי, או לאכול אוכל שעובר השגחה של משגיח כשרות ושל רב צבאי (או במקרים אפילו גלאט!), או במגביל לחלק כסף לפי "תורתו אמונתו", לסגור רחובות שלמים לנסיעה בשבת, לא לתת גט למישהי כי משום מה עד היום דיני גירושין נמצאים תחת שליטה של הרבנות - ורק אם הבעל "מאשר" היא יכולה להתגרש ממנו (לשאלתך) -
    זה קיצוני. קיצוני מידי בשביל רוב מדינת ישראל.

אני באופן אישי בכלל מאמין שלא צריך להיות השילוב הזה, אבל נצא מנקודת הנחה שהדעה שלי גם קיצונית מידי.
    אתה באמת כל כך מסרב לראות את האמת? אם היית חלק מהקהילה הזאת כרגע, באמת אתה רוצה להגיד לי שכולם מתים להתגייס לצבא
    אבל לא יכולים? יש לי סבא רב, ובני דודים תלמידי ישיבות וכולם שירתו או ישרתו בצבא. ואם להם זה בסדר, אז כמו שאמרתי,
    מי שזה לא בסדר בשבילו - הוא הקיצוני, ולא צריכים לכבד את הדעות שלו (בצורה שמגולמת בחוק, בכל אופן).

אני חושב שאם הצבא היה נותן אלטרניטיבה ראויה לשירות צבאי לציבור החרדי, היית רואה אחוזי גיוס גבוהים יותר. ברור לי שיש גם ציבור גדול שחושב שתלמוד תורה חשוב יותר מצבא, במיוחד שרובו המוחלט של העם לא לומד תורה.

אגב, זה לא רק דעתי האישית, בג"צ קבע שהחוק לאבטחת הכנסה לאברכים הוא חוק לא תקין ברמת הצדק. אם היית בעניינים בשנתיים האחרונות היית רואה שאלי ישי השפיע על הקואלציה ואמר שבמידה ולא יתמכו בחוק עוקף בג"צ (לפחות באופן זמני, הם קוראים לזה "הסרה הדרגתית"), ש"ס ייצאו מהממשלה.

ובבקשה אל תברח לנקודת ה"שנאת אחים" הזאת, זה שטויות. אני לא שונא את החרדים, אני קצת מרחם עליהם בנקודה מסויימת, וחושב שצריכים לעשות שינוי בשיטה. כרגע יש זרמים שבכלל לא מכירים בחוקה של מדינת ישראל, או במערכת המשפט שלה. יש רבנים
    שמטיפים לאי-ציונות תוך כדי שהם מקבלים ממשרד החינוך משכורת חודשית! אני מכבד בשמחה את כל הדעות שלהם, אני פשוט לא רוצה
    לשלם להם מכספי המיסים שלי, במקום שנניח ישקיעו את זה במלגות לסטודנטים, או בהורדה של המיסוי על הדלק, או כמו שאמרת יפה, בהורדה של שכר הלימוד (שהוא כבר ממזמן לא פי - 3 במכללות, היום במכללה ובאוניברסיטה תשלם כמעט את אותו הדבר).

אולי אתה לא שונא את החרדים, אבל יש פה כמה וכמה אנשים שלא רק שהם שונאים את החרדים, הם גם מפיצים עליהם שקרים ומסיתים אנשים אחרים נגדם. אני לא מכיר רב אנטי ציוני שמקבל משכורת מהמדינה, אם אתה טוען שיש דבר כזה חובת ההוכחה היא עליך. אני גם לא רוצה לשלם מכספי המיסים שלי לחילול שבת המוני בטקסים ממשלתיים או לתחבורה ציבורית בשבת בחלקים מהארץ. מה לעשות שלפעמים המיסים מחולקים לא לפי הרצומות שלנו. אני לא יודע על איזה מכללות אתה מדבר, שנת לימודים אקדמית עולה כ10 אלף שקל בשנה, במכללות זה יכול להגיע לפי 3 מזה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shinx צפיה בהודעה
    תודה למי שמחק את התגובה הקודמת שלי
    בכל אופן, די להיות ילד קטן, נראה לך באמת אני מנסה להשמיד את הציבור הדתי או את העם היהודי?

אם היית קורא פוסט קודם שלי למעלה היית רואה שהבהרתי שזו ציניות, פשוט כתבתי על אותו משקל של אופיר שהחליט שהציבור החרדי זומן להשתלט על המדינה או שקר כלשהו.

אני רק רוצה שתתחילו להבין שזה לא הוגן משום בחינה שאיזה טמבל שלא עושה כלום כל היום ואפילו לא יודע לעשות כפל יושב בבית, עם 10 ילדים, מתפלל כל היום ומקבל אלפי שקלים בחודש מהכיס של ההורים שלכם.
    ולא אני לא אומר שכל החרדים ככה, אבל שתבין שגם אלה שמתגייסים ותורמים למדינה עדיין מקבלים קצבאות.
    גם אם התקציב הוא לא 500 מליון וגם אם הוא 10 מליון, עדיין הם 10 מליון מבוזבזים שיכלו ללכת למטרות יותר טובות מאשר טיפוח אוכלי חינם.

אברכים לא מקבלים משכורות של אנשי הייטק, הם מקבלים סכום זעיר יחסית על הלימוד שלהם והם עושים את זה מתוך שליחות. אתה חושב שהם אוכלי חינם והם חושבים שאתה פרזיט שאת כל עול לימוד התורה אתה מטיל עליהם ולא לוקח בזה חלק. זה עניין סובייקטיבי ומה שאתה חושב לא מעניין אף אחד. מי שקובע הם נציגי הציבור.
    עניתי לכולם בבולד. אני לא אומר שאני מסכים לכל מה שהחרדים אומרים, אבל חשוב לכבד את הדעה שלהם.

משתמש מתקדם האוואטר של kingdevilb
    שם פרטי
    דודי
    לייקים
    36
    נקודות
    275
    משפט מחץ
    למות? זה הדבר האחרון שעשה.

50 מיליארד לחלק ל17 לפי מה שכתבת זה 2.9 מיליארד.. עכשיו למה אני אצטרך לשלם את זה בעתיד כל שנה וההורים שלי עכשיו ?...
    אני מעדיף לשלם את זה לקשישים שעשו משהו בחיים שלהם ועכשיו בפנסיה. מאשר כאלה שלא עשו שום דבר בחיים שלהם ולא יעשו.
    כל התירוצים האלו זה פשוט משפחת פשע אחת גדולה בתחפושת של דת ואמונהף, כמו בעבר וגם היום אנשים מנצלים את זה
    ואת הטימטום של אחרים בשביל אינטרסים אישים ...

געו לי בביצה ... if you dare !

גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    11
    נקודות
    0

אם אתה חושב שכל אברך סוגר תחודש עם עשרות אלפי שקלים אתה טועה. מי ישמע כמה כסף הם מקבלים כאילו הם חיים בהרצליה פיתוח יא מגזים. לרובם זה לא מספיק לכלום, הם צריכים גם לכלכל 10 ילדים לא רק לקבל קיצבאות בשבילם. הרבה מהם עוסקים במסחר, בהוראה, הרבה מאוד בעלי עסקים.
    אתה בדיוק נוגע בנקודה, אתה אומר שהרבה עוסקים במסחר בהוראה.. ליד הבית שלי גם יש מאפייה שמגלגלת המון המון כסף ששייכת למשפחה חרדית נחמדה. זאת ההוכחה שאפשר אם אתה באמת רוצה, אפשר לשלב לימוד תורה ועבודה ופרנסה אם אתה רק רוצה!
    וצבא זה לא שונה מזה... יש חיילים בתפקידיי פקידות שבשבילם זה כמו יום עבודה או חצי יום עבודה רגיל... שם חרדים יכולים לתרום.
    לומדים איתי באוניברסיטה דתיים וחרדים וזאת ההוכחה שאם אתה באמת רוצה אתה יכול גם ללמוד הנדסה ולעבוד בזה אח"כ ולשלב את הדת...
    הכל תלוי בעד כמה אתה פנאט של הדת.. עד כמה אתה קיצוני ומרחיק לכת.. וזה משהו לא טוב.

אני שמח שאתה החלטת בתור דתי להתגייס לצבא ולתרום, אני מעריך את זה וזה לא מובן מאליו, אל תהייה פנאט קיצוני תמיד צריך לשמור על צלם אנוש.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,623 | הודעות: 8,202,216 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect