ערב טוב לכולם .
ה"מלך" של הWWE כוכב הילדים של הWWE אחד האנשים החזקים בWWE והכי שונא עלי בWWE .
אז מה אתם שונאים אותו אוהבים ?
גימיק ישן והאוהב :
גימיק חדש האוהב או השנוא .. כל אחד ודעתו .
דיון מהנה![]()
ערב טוב לכולם .
ה"מלך" של הWWE כוכב הילדים של הWWE אחד האנשים החזקים בWWE והכי שונא עלי בWWE .
אז מה אתם שונאים אותו אוהבים ?
גימיק ישן והאוהב :
גימיק חדש האוהב או השנוא .. כל אחד ודעתו .
דיון מהנה![]()
|
|
אני הכי אוהב את ג'ון סינה לדעתי הוא הכי טוב מפני שהוא לא שחצן הוא חזק ויש לו סיבולת נהדרת אם אתה שואל אותי זה קודם אנדרטייקר ואז הוא בלי ויכוחים!!!
דמות מאוסה ! כל הקרבות שלו הם אשכרה אותו דבר !!
כל הקרבות שלו הוא מקבל מכות רצח , שוכב חצי מת , מקבל כוח מישות אלוקית , עושה FU ו-UCCM ומנצח . אה כן , וזוכה באליפות .
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
מתאבק מאוס אני לא צריך להרחיב מה אני חושב עליו בדיוק כי עשיתי את זה בדיונים אחרים פה...הוא האחראי העיקרי לזה והוא יכול לשנות את זה בשנייה אבל הוא לא רוצה ושם זיין על כול האוהדים המבוגרים חוץ מילדים הקטנים שחולמים שרק יגע בהם.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 06-10-2011 בשעה 16:40.
אחרי שנת 2006 לא סבלתי את סינה והיום בעידן הPG אני שונא אותו כל כך כי הוא משעמם!!!!
ודרך אגב רק ילדים מעריצים של סינה!
סינה הרס את ההיאבקות הבידורית והפך אותה להיאבקות משעממת =PG
![]()
נערך לאחרונה על ידי dangerous hero; 06-10-2011 בשעה 20:55.
give him a SPOT LIGHT
I WALK ALONE
אוהב מאוד את ג'ון סינה
הוא חזק ולא סתם חש כמו אחרים
הוא גורם דיי גדול בשינוי לדעתי וכשאני רואה אותו אני בעצם רואה PG. מהעניינים שלי סינה וויתר עלנו האוהדים הבוגרים יותר של האבקות ובחר בילדים הקטנים הוא לא מבין שום דבר בעידנים הקודמים של הWWE והוא בחיים לא יגיע לרמה של סטון קולד/רוק/הוגאן/ברט הארט/שון... כי הוא מקבל בוז מהאוהדים האמיתים ואלו שהיו פה הכי הרבה זמן ודווקא עלינו הוא שם זין.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 07-10-2011 בשעה 07:34.
אני אישית אוהב אותו אבל יש בעיה שהוא לא מצליח להתחבר לדמות אגדית שהיינו נשענים עליה מכל מתמודד חדש
אוהב מאז שהתחלתי לראות את הWWE
את הישן אני אוהב בגלל שהוא היה מתאבק בוגר,אמיתי,חצוף ובעל יכולות לא מוגבלות.
את החדש אני שונא בגלל שהוא מתאבק שחי בסרט שהכל טוב בחיים ושהגיבורים יצילו את היום,הוא לא מקלל,הוא סמל ה-PG.
פשוט לא אוהב אותו..הוא רק בשביל הילדים הקטנים.
Jozep Pep Guardiola
2008-2012