קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות וספוילרים לתאריך 10.04
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-04-2006, 14:20
  2. חדשות וספוילרים|01.04.06|המוןן חדשות טובות
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-04-2006, 15:32
  3. חדשות וספוילרים אדירים לתאריך 27.03.2006!!!
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-03-2006, 21:53
  4. חדשות וספוילרים 21.3
    על ידי IdaN.RoX בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 19:55
  5. חדשות וספוילרים של ה20.1-מעניין תיכנסו
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-01-2006, 16:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

חדשות וספוילרים

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile חדשות וספוילרים

ערב טוב חברים יקרים.

הWWE רצו לראות למי יש יותר מעריצים באינטרנט גון סינה במקום הראשון עים 9 מיליון במקום השני סי אם פאנק עים 4 מיליון במקום השלישי הרוק עים 3 וחצי מיליון ובמקום הרביעי קלי קלי עם 1מיליון 800 אלף הWWE ראו שקרו כאן 2 דבריים מעניניים 1 הרוק ירד למקום השלישי כנראה המעיצים שלו הבינו שהוא בא ונעלם וזה מוריד מהערך (אולי) ועוד נתון שקלי קלי עלתה לקום הרביעי ממקום 12 שזה המון גם במכירות המרצינד היא במקום הרביעי שלפניה זה גון סינה סי אם פאנק ורנדי אורטון לגבי הרוק זאת נקודה למחשבה בWWE.

רודי פיפר מדבר על מאריסוהוא אומר כך מאריס היא מתאבקת מעולה וחבל שהיא תלך הביתה היא נעלמת מהזירה מהר מאוד יש לה כישורים אדירים היא צריכה להראות מה יש לה ויש לה הרבה יכולות רק הWWE צריכים לתת לה את הדחיפה חזרה וחבל שהם יאבדו מתאבקת כמוה.

הWWE הבטיחו שבקרוב מאוד באחד מהאירועים הבאים יהיה המון דם והכול זה יהיה צעד מעניין מבחינת הWWE .

בראו הקרוב טריפל איץ הולך להגיב על מה שקרה בראו האחרון ואמר בתוכנית הרדיו ספייק אני לא הולך להרחיב אבל באירוע הקרוב וונגס (24.10.2011) יהיו הפתעות חכו לראו ותבינו יהיה מעניין.

האים כריס גריקו חוטr באמת לזירה?.
    שאלו את גריקו השבוע אים הוא חוזר אבל מה שהיה שונה הפעם זה שהוא לא הגיב היה שקט כמה דקות חייך קם והלך אולי זה אומר משהו?.

סי אם פאנק הולך להופיע באוסטרליה כדי לקדם את הWWE שהולכים להופיע שם בחודש הבא הם חוזרים לשם בדיוק אחרי שנה.

השבוע מתגלה שבסמקדאון הקרוב יופיעו פנים חדשות מאוד (את ההורדה של סמקדאון השבוע כנראה תהיה רק במוצאי שבת עקב יום הכיפורים) באתר נחשף שהפנים החדשות יהיו משהו גדול מאוד.

לאלכס רילי הובטח זמן מסך ברסלמניה 28 אבל הוא צריך להוכיח את עצמו עד אז ובשביל שזה יקרה הכותבים צריכים לעשות לו משהו גדול וטוב.

כנראה שבאירוע הבא נוונגס דל ריו יגן על התואר שלו מול סי אם פאנק על אליפות הWWE גון סינה לא יהיה מעורב בקרב עקב הפציעות הקלות בגב אבל הוא יהיה מעורב בקרב אחר שעוד לא ידוע נגד מי.

תוכנית הסופרסטאר הולכת וצוברת ריטינג יפה ולכן אים זה ימשיך ככה מתכוונים לארח שם את הכוכבים הגדולים של החברה.

בקרוב מאוד הWWE הולכים גם להתחיל תוכנית חדשות חדשה ברדיו שבה בכול תוכנית יופיע מתאבק ויספר וידבר על עצמו וגם על הWWE ומה הולך להיות השבוע.

מתגלה כי בת פיניקס הולכת לצלם סרט חדש בחודש הבא על נערה שהיא אם חד הורית ומוטרדת על ידי אלמוני חולה נפש.(הולך להיות מעניין).

לנטליה הובטח שהיא הולכת לקבל הזדמנות על אליפות הדיוות עכשו יכולים לקרות 2 דברים בגידה בבת פיניקס ופייס טרן או ההפך לראות את בת פיניקס שוב פייס זה מעניין אבל בתור פייס לא ממש הלך לה.

ווילאים ריגל הולך להנחות את תוכנית הFCW הקרובה והוא יארח את סי אם פאנק.

בתוכנית NXT הקרובה יתקיים קרב חושך בין סנטינו מארלה לבין טילר רקס.

שיהיה לכם לילה טוב אוהב אותכם ותשמרו על עצמכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

כמו תמיד תודה על החדשות אחי
    והינה פאנק עלה למושבים הגדולים יותר וקיבל את מה שרצה כול הזמן הזה - עכשיו הוא היה בין המובילים בארגון.
    רוק פאתטי ואת רוב הדברים שהוא אמר אני מחשב לבולשיט! "חזרתי לראו ואני לא יעזוב יותר" - WTF רק על המשפט הזה אני מרגיש צורך להכניס לו כאפה.
    בקשר לידיעה הזאתי: " בתוכנית NXT הקרובה יתקיים קרב חושך בין סנטינו מארלה לבין טילר רקס" - אנשים ירצו לראות NXT בגלל שניהם חחח תחלאס צריך לפתר את סנטינו הלא מועיל הזה.

משתמש מכור האוואטר של dangerous hero
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    בטיסטה היה הכי טוב בשנת 2005!!!!!

הwwe הבטיחו שבאחד האירועים הקרובים יהיה עם המון דם?!?!? טוב הכל בגדר " אמור ".
    אני בטוח שזה אחד מהרעיונות של אייץ' אם זה יקרה אני כל כך ישמח! הattitude era יחזור אבל אני לא כל כך חושב שלתקופה ארוכה...
    נערך לאחרונה על ידי dangerous hero; 06-10-2011 בשעה 20:45.

give him a SPOT LIGHT
    I WALK ALONE

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שי
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב לצפות באנימות כמו נארוטו,פיירי טייל,וואן פיס,דרגון בול וכו' מעצב חתימות ברמה,מעצב לוגואים בינוני.

לילה טוב,ותודה על העדכונים.

משתמש מכור האוואטר של dangerous hero
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    בטיסטה היה הכי טוב בשנת 2005!!!!!

מאיפה שמעת שיהיה דם בספיישל קרוב?
    כעיקרון הwwe סוטים מהPG אבל בצורה איטית פתאום אתה מפרסם שמועה על דם וכל האקסטרים שיחזור מאיפה הבאת את זה?

give him a SPOT LIGHT
    I WALK ALONE

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

ציטוט נכתב במקור על ידי dangerous hero צפיה בהודעה
    מאיפה שמעת שיהיה דם בספיישל קרוב?
    כעיקרון הwwe סוטים מהPG אבל בצורה איטית פתאום אתה מפרסם שמועה על דם וכל האקסטרים שיחזור מאיפה הבאת את זה?
    יהיה דם עם אתה לא ידוע יש לWWE מצלמת PG אתה שואל את עצמך מזה בטח אז קבל תשובה , זה מצלם תמיד את הפרופיל בלי הדם , ויש עוד מצלמה שמצלמת גם את הדם כמו שקרה בטעות שראו את הגב של פאנק מה שלא היה אמור להיות , כמובן שלא תראה דם בסמאק כי זות תוכנית ערוכה , ובPPV אי אפשר לערוך כי אין פרסומות , וRAW זה גם בשידור ישיר . הבנת?
    אז מה שהם התכוונו בעצם לומר שיהיה דם וכנראה רק הקהל יוכלו לראות את הטרקציה או שלפעמים יראו ממש קצת מהדם .
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 07-10-2011 בשעה 00:13.

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי dangerous hero צפיה בהודעה
    הwwe הבטיחו שבאחד האירועים הקרובים יהיה עם המון דם?!?!? טוב הכל בגדר " אמור ".
    אני בטוח שזה אחד מהרעיונות של אייץ' אם זה יקרה אני כל כך ישמח! הattitude era יחזור אבל אני לא כל כך חושב שלתקופה ארוכה...
    תחשוב איך זה יוסיף לאירוע כי אנחנו לא רגילים לדם! אני חושב ש98% מהפעמים שהיה דם מאז 2008-9 הם היו אמיתים.
    HHH עושה עבודה מצוינת ואני שמח שהוא הכניס את הראש שלו לאזור הזה בWWE כי הוא יוכל לתרום שם הרבה - נכון שהWWE לא עבר שינוי ענק מאז שהוא נכנס אבל כן אנחנו רואים שמנסים לעשות משהו ותחלאס אם היו מחתמים מחזרה כמה מתאבקים טובים מTNA היה משתפר המצב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,611 | הודעות: 8,200,204 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect