|
|
ניטרלי בטוסיק שלי. שיעשו טקס על מורשת בגין נראה אותם. כהנא לא היה פוליטיקאי שנרצח? גנדי לא היה פוליטיקאי שנרצח?
וגם אם כן קיימת "כפייה דתית" בקשר לתשלום מיסים לתלמידי ישיבות, זה לא מוריד מהעובדה שיש גם כפייה חילונית בארץ. אתה לא יכול לטעון כלפי טענות כשאתה בעצמך כופה עלי את החילוניות שלך.
אתה סתם נתפס על נקודה. אני יכול להגיד על כל דבר שהמדינה תומכת בו שזה כפייה. אם היא משתתפת במימון אוניברסיטאות זה כפייה אקדמאית, אם היא תומכת בזהירות בדרכים זה כפייה בטיחותית, ככה אני יכול להגיד על כל דבר כמו שאתה אמרת כפייה דתית. יש הבדל גדול בין מה שהחילונים עושים זה לקחת את הכסף שלי ולעשות איתו משהו שמבחינתי הוא אסור,(שימוש בכזפי מיסים לחילול שבת, שימוש במיסים שהושגו על ידי רווחים בשבת) לבין לקחת את הכסף שלך ולעשות איתו משהו שהיית מעדיף שיעשו איתו משהו אחר. (לממן אברכים למשל)
מה שחילונים עושים זה לכפות עלי את החילוניות. לממן אברכים זה לא לכפות עליך את הדת בשום דרך, זה שימוש בדמוקרטיה בשביל לחלק תקציב לאוכלוסיות בעם.
זהו בדיוק
מימון אוניברסיטאות - חילונים שתורמים למדינה ודתיים שלא תורמים
זהירות בדרכים - חילונים שתורמים למדינה ודתיים שלא תורמים
צבא - חילוניים שתורמים ודתיים שחוזרים כל יום הבית מהקיירה
מימון "לימוד תורה" - דתיים שלא תורמים למדינה וגם עושים בלגן
עזוב את זה
לפני הצבא הייתי בפרויקט שעוזר לאנשים לשפץ את הבית
עם כל הכבוד 90% מהאנשים הדתיים/חרדים לא חשוב
גרים בדיר חזירים
הם לא מכבדים את המקום שהם חיים בוא
אני יכול לעלות עוד מלא נקודות למה לא מגיע להם שום תמיכה
הם פשוט לא מכבדים שום דבר אפילו לא את הבית שלהם
חארטה כל הכיפור הזה ><
אני לא מצטער על שום דבר שעשיתי
ואם פגעתי במישהו כנראה שזה הגיעה לו...
אני לא מתכוון לשבת כמו אומלל לא לאכול ולא לשתות,כדי ש"אלוהים יסלח לי"
בני אדם יוצרים אשליה שיש אלוהים בראשם...תראה לי אחד שראה אותו...אחד שדיבר איתו
ועל תזינו לי תשכל מהתנך...כי ספר כזה גם אני יכול לכתוב,אם כל חארטה אפשרית
קרדיט לFRENZY
הנושא שלנו לא היה תורם נגד לא תורם, הנושא היה כפייה אז אל תשנה נושא. אתה כופה עלי יותר ממה שאני כופה עליך. בטח לא פחות.
לגבי הטענות ההזויות שלך.
מימון אוניברסיטאות - פרט למרצה אחד, כל המרצים שלי באוניברסיטה בכ-10 קורסים שונים היו דתיים. ולא, אני לא לומד תואר ביהדות, אני לומד מתמטיקה שימושית. חלק נכבד מהמרצים שלי היו חרדים.
זהיורת בדרכים - לא הבנתי את הטענה שלך היא ממש לא ברורה.
צבא - מחצית מהקצינים בצה"ל הם דתיים. דתיים משתלבים ביחידות הכי מובחרות בצהל, בין אם זה בתלפיות ושחקים ובין אם זה מפקדים בשייטת. ישנה יחידה של הנמח"ל החרדי. אם הצבא היה נותן מענה לכל הבעיות ההלכתיות היה גיוס חרדי גבוה הרבה יותר.
לגבי איך שהם חיים, אני לא יודע איפה היית ומה עשית, אם זה היה חלק מפרוייקט אני מניח שאלו אנשים במצוקה, ושלא רק חרדים ודתיים היו שם. אני חושב שהעובדה שאתה בכלל שופט אנשים שנמצאים במצוקה סוציו אקונומית היא לא לעניין, העובדה שאתה מכליל את כל הציבור הדתי והחרדי עוד יותר לא לעניין.
אני דתי, כל החברים שלי דתיים, ואף פעם לא באתי לחבר וראיתי "דיר חזירים" או משהו שדומה לזה. מיותר לציין שאני לא חי בדיר חזירים.
ושוב,
הנושא שלנו לא היה תורם נגד לא תורם, הנושא היה כפייה אז אל תשנה נושא. אתה כופה עלי יותר ממה שאני כופה עליך. בטח לא פחות.
אומרים אם פגעתי מקווה שפגעתי בול אלוהים יצר אותנו כבני אדם הוא ידע שאנחנו נחטא ומה לא אם לא הוא היה בורה אותנו כמו מכונות חיילים חיילים שישרתו אותו.
!מישתמש שפיץ!
אל תזייין תשכל ותכבד
אין חוק שאוסר עלייך לינסוע ביום כיפור אתה לא רוצה לכבד תיסע
הוא רוצה לינסוע שיסע אבל שלא יעשה פוזות באוטו עם שירים כי ברגגע כזה גם אני שאני לא שומר ידפוק לו אבנים באוטו
תיסע בדרכים עקיפות
תיסע אפילו בדרך ההארוכה ביותר רק כדי שלא תצטרך להיכנס לשכונות