סתם, צום קל לכולם !
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
חחחחחח אני רוצה שניצל
חה יש לי את זה במקרר בתאבון לכל הכופרים
געו לי בביצה ... if you dare ! גם בזאת אם אתם ממש אמיצים ...
נכתב במקור על ידי -David- לרגע התחרמנתי
נכתב במקור על ידי Alexis Sanchez מי לימד אותך ?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
הרגע אכלתי -_-
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC LokomotivKid http://9gag.com/icecreamman?success=1 קישוריית המדריכים של Mslipknot
נכתב במקור על ידי Alexis Sanchez סתם, צום קל לכולם ! האשכול הזה כזה FAIL.. אנשים שצמים לא משתמשים במחשב :|
נכתב במקור על ידי Shinx האשכול הזה כזה FAIL.. אנשים שצמים לא משתמשים במחשב :| למה אתה כזה בטוח ? יש הרבה שרק לא אוכךים ולא שותים ...
נכתב במקור על ידי Alexis Sanchez למה אתה כזה בטוח ? יש הרבה שרק לא אוכךים ולא שותים ... כמוני למשל.
נכתב במקור על ידי Display כמוני למשל.
נכתב במקור על ידי Display כמוני למשל. זה לא תופס
נכתב במקור על ידי Shinx האשכול הזה כזה FAIL.. אנשים שצמים לא משתמשים במחשב :| ושלא תחשוב שאני לא צם, זאת השנה השנייה שלי שאני צם עם מחשב ואני גם נוסע קילומטרים באופניים, גם היום וגם מחר.
נכתב במקור על ידי Alexis Sanchez ושלא תחשוב שאני לא צם, זאת השנה השנייה שלי שאני צם עם מחשב ואני גם נוסע קילומטרים באופניים, גם היום וגם מחר. לצום עם מחשב לא נחשב אתה לא סובל ובכך מכפר על החטאים שלך
חוקי הפורום