תודה על ההקדשה כפרה, מזל טוב
נכתב במקור על ידי Display 10,000 הודעות פי..שגעת אל דבר איתי יותר בחיים
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
מזלט.
מזל טוב
לחופש יש תאריך: 23.10.15
נכתב במקור על ידי InSane אל דבר איתי יותר בחיים נכתב במקור על ידי Mr.Young מזל טוב אחי! לא מאמין ששכחת אותי שיואו !!!!!!!! ברחת לי מהראש !!! סליחה אח יקר !
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display 10,000 הודעות פי..שגעת עוד מעט 3 שנים בפורום..והינה 10,000 הודעות . קרדיט לאלעד המסוקס. הקדשות ? עוד הקדשות : ExcluSive AFX VanGogh אלי,האח היקר שפרש גולדה איפה אתה בנאדם ??????? sn00p SelecTioN -David- D@nIeL שנינקס . בן השני. Michael6 Alexis Sanchez יוני BigHit rachel64 אטלנטיס וזהו נראלי חח . אה ועוד משהו מזל טוב אחי הגבר, שתגיע ל50K סתם בשביל שתוכל להשוויץ התחברתי רק בשביל להגיב לך על האשכול, יגבר
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles מזל טוב אחי הגבר, שתגיע ל50K סתם בשביל שתוכל להשוויץ התחברתי רק בשביל להגיב לך על האשכול, יגבר אני עדיין לא מדבר איתך . סתם יאח יקר תודה גברבר
נכתב במקור על ידי Display אני עדיין לא מדבר איתך . סתם יאח יקר תודה גברבר אוהב אותך גבר
אני בפורום 6 שנים ואני בקושי ב8K אתה מטורף תודה ומזל'ט
נכתב במקור על ידי -David- אני בפורום 6 שנים ואני בקושי ב8K אתה מטורף תודה ומזל'ט ספאמר,ספאמר תודה רבה
נכתב במקור על ידי Display ספאמר,ספאמר תודה רבה אני עשיתי כמעט 10 אלף בלי אשכולילות בלי אשכולילות היית עכשיו ב7000
נכתב במקור על ידי Shinx אני עשיתי כמעט 10 אלף בלי אשכולילות בלי אשכולילות היית עכשיו ב7000 בלי אשכולילות היית עכשיו ב7,000 ?
נכתב במקור על ידי Display בלי אשכולילות היית עכשיו ב7,000 ? אתה היית ב7,000 לא אני, אני לא מרבה להגיב באשכולילות
מזל"ט ביומיים 150 הודעות חח ספאמר
חוקי הפורום