נכתב במקור על ידי Lahav1 לחסוך למה לXBOX שאתה תקנה לי ...
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Heracles אז קנה PSP, יש לי, אחד הדברים מומלץ ? איזה יש לך?
נכתב במקור על ידי Lahav1 מומלץ ? איזה יש לך? מומלץ.. את הישן
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles מומלץ.. את הישן מה זה הישן? אני לא קונה go ראיתי עליו תגובות לא טובות אני רוצה מהדגם או psp 3000 או 3004 מה עדיף
נכתב במקור על ידי Lahav1 מה זה הישן? אני לא קונה go ראיתי עליו תגובות לא טובות אני רוצה מהדגם או psp 3000 או 3004 מה עדיף לבן דוד שלי יש 3000, זה לא שונה ממש..
נכתב במקור על ידי Lahav1 שלום, ניצחתי את אבא שלי בהתערבות וקיבלתי ממנו 350 שקל. עכשיו יש לי 700 שקל XD מה לעשות איתם? אני לי מה לעשות איתם אני חשבתי לקנות psp זה שווה? אם כן איזה? 3004 או 3000? אין לך מה לעשות איתם תן לי
נכתב במקור על ידי Lahav1 rar תוכנת שצריך קראק וגם יש לי תוכנה לפריצה של קול אוף דיווטי וואו, אתה לא יודע מה זה ראר אפילו? SAD
נכתב במקור על ידי Shinx וואו, אתה לא יודע מה זה ראר אפילו? SAD סופסוף מישו עם קצת שכל
נכתב במקור על ידי Liquify אין לך מה לעשות איתם תן לי חח מצחיק נכתב במקור על ידי Heracles לבן דוד שלי יש 3000, זה לא שונה ממש.. אוקי נכתב במקור על ידי Shinx וואו, אתה לא יודע מה זה ראר אפילו? SAD אז תסביר לי אני יודע שיש לי תוכנה שמחלצת קבצים XD
נערך לאחרונה על ידי Lahav1; 08-10-2011 בשעה 23:34.
נכתב במקור על ידי Lahav1 חח מצחיק אוקי אז תסביר לי אני יודע שיש לי תוכנה שמחלצת קבצים XD איזה גבר קרא לי בויקיפדיה
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 08-10-2011 בשעה 23:35.
אתה הזוי.
נכתב במקור על ידי Shinx איזה גבר קרא לי בויקיפדיה לא קראתי בויקיפדיה
נכתב במקור על ידי Lahav1 לא קראתי בויקיפדיה אחי אבל למה אתה משקר למה
נכתב במקור על ידי Lahav1 לא קראתי בויקיפדיה אז איך זה שלפני שנייה חשבת שצריך תוכנה לפריצה?!
נישבע לך שלא קראתי בויקיפדיה כי חשבתי שחילוץ זה נקרא פריצה O.o
חוקי הפורום