נכתב במקור על ידי Lahav1 .... נכתב במקור על ידי Lahav1 נישבע לך שלא קראתי בויקיפדיה כי חשבתי שחילוץ זה נקרא פריצה O.o אם אתה תעשה עוד דאבל אחד אני נודר לך בזין שלי שאני מביא עלייך מישהו שWILL BITCH SLAP U
נכתב במקור על ידי Lahav1 .... זה נחשב ספאם, פשוט אל תגיב או שתודה שקראת בויקיפדיה
נכתב במקור על ידי Lahav1 נישבע לך שלא קראתי בויקיפדיה כי חשבתי שחילוץ זה נקרא פריצה O.o עוד פעם אתה משקר?????????
נכתב במקור על ידי Mr.Young זה נחשב ספאם, פשוט אל תגיב או שתודה שקראת בויקיפדיה לא קראתי בויקיפדיה נשבע באמא שלי. ועשיתי דאבל כי שכחתי לעשות תיוג נכתב במקור על ידי Shinx אם אתה תעשה עוד דאבל אחד אני נודר לך בזין שלי שאני מביא עלייך מישהו שWILL BITCH SLAP U איך אתה נשבע בזין שלך אם אתה נקבה? נכתב במקור על ידי -David- עוד פעם אתה משקר????????? לא משקר נשבע
נערך לאחרונה על ידי Lahav1; 08-10-2011 בשעה 23:49.
נכתב במקור על ידי Lahav1 לא קראתי בויקיפדיה נשבע באמא שלי. ועשיתי דאבל כי שכחתי לעשות תיוג 1. מסכנה אמא שלך... 2. מזה קשור תיוג לדאבל?!
נכתב במקור על ידי Lahav1 לא משקר נשבע אחי תפסיק אתה משקר ונשבע סתם ....... בבקשה תפסיק
אין לכם חיים ? סתם להתעלק על אנשים שאין לכם מושג?
נכתב במקור על ידי Lahav1 אין לכם חיים ? סתם להתעלק על אנשים שאין לכם מושג? להתעלק?? להתעלק?להתעלק? אבל למה אתה מעליב אותי? אני רק רציתי לעזור אחי ....
נכתב במקור על ידי -David- להתעלק?? להתעלק?להתעלק? אבל למה אתה מעליב אותי? אני רק רציתי לעזור אחי .... אבל נשבעתי לכם שאני לא בדקתי בויקיפדיה
נערך לאחרונה על ידי Lahav1; 09-10-2011 בשעה 00:00.
נכתב במקור על ידי Lahav1 אין לכם חיים ? סתם להתעלק על אנשים שאין לכם מושג? סתם לשקר ולהשבע באמא? לא יפה!
נכתב במקור על ידי Mr.Young סתם לשקר ולהשבע באמא? לא יפה! דייייי תפסיקו סתם כיף לכם לרדת על ילדים?
נקנסת בסך 20 נקודות. דאבל הבא אתה תושעה.
תחזיר אותם לאבא שלך.
נכתב במקור על ידי .Eliran תחזיר אותם לאבא שלך. לא למה לי
נכתב במקור על ידי Lahav1 לא למה לי כי זה לא יפה לקחת מאבא שלך סכום כזה אני לא הייתי לקוח מאבא שלי סכום כזה בגלל התערבות.
חוקי הפורום