קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה הייתם עושים עם לא היה אטרף
    על ידי -SeXy- בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 14-02-2011, 14:22
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 20:15
  3. אם היה לכם מיליון דולר מה הייתם עושים?
    על ידי The Raven בפורום דיבורים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 16:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

מה הייתם עושים אם חבר היה לכם את הקטע הבא

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ברירת מחדל מה הייתם עושים אם חבר היה לכם את הקטע הבא

חבר שלי טוב כמו אח כבר כמה שנים מאותה הכיתה שאני רואה אותו כל יום, אני בכתה מדעית אז אין לי עוד חברים טובים משם, עשה קטע מסריח ביותר תגידו לי מה אתם אומרים על התגובה שלי ועל מה שהוא עשה:
    *אנחנו בני 17

הקיצר יש ילדה שמאוהבת בי קשות וכל הבית ספר יודע את זה וכבר סיפרו לי כמה היא רוצה "להיות איתי" עכשיו אני לא איזה כאפות מסכן שלא מדבר עם בנות אני יוצא למסיבות ואין לי בעיה של בנות, אבל היא ממש לא עושה לי את זה ודחיתי אותה מספר פעמים אבל כלום לא עזר היא עדיין רודפת אחרי ואני ממשיך לדחות אותה ולהתעלם.

עכשיו פה מתחיל הסיפור, חבר שלי מהכיתה לא משיג בנות בשיט הוא אף פעם לא התנשק עם מישהי ולא הייתה לו חברה ואין לו מספר בטלפון של בחורה אחת, עכשיו אני לא ידעתי שהמצב עד כדי כך חמור אצלו ( וד"א אני לא מגזים ולא מתלהב אבל מתחילות איתי מלא בנות כל הזמן ולא שמתי לב למשהו חריג אצלו) עכשיו בדרך כלל אם מישהי שאני לא רוצה מתחילה איתי אני "מנפנף" אבל מה שקרה הפעם זה השתנה, הילדה שמאוהבת בי ולא מרפה ממש חולת נפש כל הזמן נדבקת אליי אז אני נפנתי אותה והיא התחילה לנסות להשיג אותי בדרך שונה - היא התקרבה אל החבר שהיא לא דיברה איתו מילה קודם לכן והיא חולת נפש אז אני מאמין שהיא עשתה את זה בשביל להתקרב אליי ( ד"א אני לא מקנא או משהו כזה כי אני יכול להשיג אותה כל שניה שארצה והחבר שלי נראה ממש לא טוב והוא לא מהבנים שמסתובבים עם בנות ושבנות רוצות להסתובב איתו מניסיון אני אומר)

בקיצור אמרתי לחבר שלי מה היא עושה ואז הוא אמר לי מבין אותך אחי סבבה מבין אותך, וחשבתי שהוא הקשיב לי אבל מסתבר שבלי להגיד מילה הוא קובע איתה להיפגש מתישהו ומזמין אותי להצטרף ואמרתי: מה פתאום אחי לא בא בחשבון, הם לא קבעו זמן מסויים הם סתם קבעו להפגש, בקיצור יום אחד קובעים לצאת כמה חברים לצאת וגם הוא, ובהתחלה הוא אומר לי אני לא יודע אולי, ופתאום הוא מתקשר אליי ואומר לי שהוא נמצא איתה ואם אני רוצה להצטרף( והוא לא אמר את זה קודם שהוא נפגש איתה) , התעצבנתי ואמרתי לו שינפנף אותה ויבוא אליי ושיפסיק לדבר שטויות ופתאום הוא אומר לי שהוא לא יכול שהוא כבר איתה באיזה מקום ושאני יבטל את היציאה ויצטרף אליו ,

חטפתי את הקריזה אמרתי לו רק את זה: חוק מס, 1 - bros before hoes ( בנות אל תקחו אישית) ושאם אתה חבר לא עושים דברים כאלה ותבחר או היא או אני(בלי קללות רק מה שכתבתי אמרתי לו) והוא ניתק לי בפרצוף תשיחה ושלחתי אל דבר איתי והוא כותב לי סבבה, עכשיו שתבינו הוא לא מכיר אותה בכלל עד לפני יומיים הוא לא דיבר איתה מילה והיא אפילה לא ידידה שלו בקיצור ואני החבר הכי טוב שלו ואין לו עוד חברים טובים ככה והייתי בשוק שככה הוא היה בסבבה עם זה וניתק לי בפנים ובלי להתקשר או להתנצל וככה לזרוק את החברות שלנו והיינו חברים ממש טובים אני לא מגזים
    רק שתדעו ממש לא אכפת לי מהיציאה מה שאכפת לי שככה הוא זורק אותי לטובת מישהי שעושה תרגיל בשביל להשיג אותי ומישהי שלא רוצה אותו ולא דיברה איתו עד לפני כמה ימים, רק שתדעו אם אני קובע עם מישהי אני אומר לו קודם או ישר אחרי והוא לא אמר כלום! כאילו אני הby the way והיא חברה שלו כמה שנים

מה אתם חושבים?
    נערך לאחרונה על ידי sasisasi; 07-10-2011 בשעה 14:10.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    319
    נקודות
    98

זה ידוע כבר שהחבר שלך שאתה מכיר אותו דיי טוב אני משאר והקשר ביניכם ממש טוב יתקע לך בסופו של דבר סכין בגב מתי שזה
    ישתלם לו.
    הכל כאן עיניין של אינטרסים,הוא פשוט שוקל אותך ואותה על אותם מאוזניים ומעדיף אותה..לצערי ככה זה,אנשים כמוהו לא חושבים פעמיים ויורקים על החבר הטוב בגלל איזו בת.
    עכשיו דוגרי,אני לא כאן כדי להרגיע אותך או כדי לנחם אותך אז אני יגיד לך מה שאתה צריך לעשות,אל תדבר איתו,אם הוא יזחל אליך על
    שתיים אז תחשוב עליו אבל התקיעה של הסכין בגב היא לא באה בחשבון,הוא מעדיף אותה עליך אז שיהיה לו בכיף רק שיקח בחשבון
    שהוא מעדיף איזו פרחה על חבר טוב,אל תרד על שתיים שהוא יעשה את זה ואם לא אז לא צריך אותו,גמר חתימה טובה!
    נערך לאחרונה על ידי Daily; 07-10-2011 בשעה 11:52.

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי sasisasi צפיה בהודעה
    חבר שלי טוב כמו אח כבר כמה שנים מאותה הכיתה שאני רואה אותו כל יום, אני בכתה מדעית אז אין לי עוד חברים טובים משם, עשה קטע מסריח ביותר תגידו לי מה אתם אומרים על התגובה שלי ועל מה שהוא עשה:
    *אנחנו בני 17

הקיצר יש ילדה שמאוהבת בי קשות וכל הבית ספר יודע את זה וכבר סיפרו לי כמה היא רוצה "להיות איתי" עכשיו אני לא איזה כאפות מסכן שלא מדבר עם בנות אני יוצא למסיבות ואין לי בעיה של בנות, אבל היא ממש לא עושה לי את זה ודחיתי אותה מספר פעמים אבל כלום לא עזר היא עדיין רודפת אחרי ואני ממשיך לדחות אותה ולהתעלם.

עכשיו פה מתחיל הסיפור, חבר שלי מהכיתה לא משיג בנות בשיט הוא אף פעם לא התנשק עם מישהי ולא הייתה לו חברה ואין לו מספר בטלפון של בחורה אחת, עכשיו אני לא ידעתי שהמצב עד כדי כך חמור אצלו ( וד"א אני לא מגזים ולא מתלהב אבל מתחילות איתי מלא בנות כל הזמן ולא שמתי לב למשהו חריג אצלו) עכשיו בדרך כלל אם מישהי שאני לא רוצה מתחילה איתי אני "מנפנף" אבל מה שקרה הפעם זה השתנה, הילדה שמאוהבת בי ולא מרפה ממש חולת נפש כל הזמן נדבקת אליי אז אני נפנתי אותה והיא התחילה לנסות להשיג אותי בדרך שונה - היא התקרבה אל החבר שהיא לא דיברה איתו מילה קודם לכן והיא חולת נפש אז אני מאמין שהיא עשתה את זה בשביל להתקרב אליי ( ד"א אני לא מקנא או משהו כזה כי אני יכול להשיג אותה כל שניה שארצה והחבר שלי נראה ממש לא טוב והוא לא מהבנים שמסתובבים עם בנות ושבנות רוצות להסתובב איתו מניסיון אני אומר)

בקיצור אמרתי לחבר שלי מה היא עושה ואז הוא אמר לי מבין אותך אחי סבבה מבין אותך, וחשבתי שהוא הקשיב לי אבל מסתבר שבלי להגיד מילה הוא קובע איתה להיפגש מתישהו ומזמין אותי להצטרף ואמרתי: מה פתאום אחי לא בא בחשבון, הם לא קבעו זמן מסויים הם סתם קבעו להפגש, בקיצור יום אחד קובעים לצאת כמה חברים לצאת וגם הוא, ובהתחלה הוא אומר לי אני לא יודע אולי, ופתאום הוא מתקשר אליי ואומר לי שהוא נמצא איתה ואם אני רוצה להצטרף( והוא לא אמר את זה קודם שהוא נפגש איתה) , התעצבנתי ואמרתי לו שינפנף אותה ויבוא אליי ושיפסיק לדבר שטויות ופתאום הוא אומר לי שהוא לא יכול שהוא כבר איתה באיזה מקום ושאני יבטל את היציאה ויצטרף אליו ,

חטפתי את הקריזה אמרתי לו רק את זה: חוק מס, 1 - bros before hoes ( בנות אל תקחו אישית) ושאם אתה חבר לא עושים דברים כאלה ותבחר או היא או אני(בלי קללות רק מה שכתבתי אמרתי לו) והוא ניתק לי בפרצוף תשיחה ושלחתי אל דבר איתי והוא כותב לי סבבה, עכשיו שתבינו הוא לא מכיר אותה בכלל עד לפני יומיים הוא לא דיבר איתה מילה והיא אפילה לא ידידה שלו בקיצור ואני החבר הכי טוב שלו ואין לו עוד חברים טובים ככה והייתי בשוק שככה הוא היה בסבבה עם זה וניתק לי בפנים ובלי להתקשר או להתנצל וככה לזרוק את החברות שלנו והיינו חברים ממש טובים אני לא מגזים
    רק שתדעו ממש לא אכפת לי מהיציאה מה שאכפת לי שככה הוא זורק אותי לטובת מישהי שעושה תרגיל בשביל להשיג אותי ומישהי שלא רוצה אותו ולא דיברה איתו עד לפני כמה ימים, רק שתדעו אם אני קובע עם מישהי אני אומר לו קודם או ישר אחרי והוא לא אמר כלום! כאילו אני הby the way והיא חברה שלו כמה שנים

מה אתם חושבים?
    שלום לך,
    אני לא מבין כל כך מה הבעיה. אתה לא אוהב אותה, הוא נקשר אליה וזה מפריע לך?
    באמת שלא הבנתי מה אתה רוצה ממנו.
    אשמח אם תסביר יותר בבקשה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

לא אכפת לי שיחלום עליה שילקק לה את רגליים שיעשה איתה מה שבא לו

מה שמעצבן אותי זה שהוא שם אותה בעדיפות ראשונה מעליי והוא בכלל לא מכיר אותה היא אפילו לא ידידה שלו והיא גם לא רוצה אותו והיא רוצה אותי והיא כבר אמרה לי את זה והוא גם יודע את זה, אבל עדיין הוא עשה את הקטע המסריח שבו הוא התלבט בכלל בין לבוא עם חבר - אח ולבין לבוא עם הכונפה המגעילה בגללי היא בכלל מדברת איתו והוא הולך איתה ועוד אחרי שדיברתי איתו כמה שעות לפני שהוא דיבר איתה
    חוק מס' 1 הוא לא להפקיר חבר למען בחורה או "bro's before whores"
    וזה חברי נקרא הפקרה וזה הדבר שגורם לי להרגיש הכי מושפל ודביל שחשבתי שהוא חבר...

תודה
    נערך לאחרונה על ידי sasisasi; 07-10-2011 בשעה 14:23.

לייקים
    374
    נקודות
    1

לא אכפת לי שיחלום עליה שילקק לה את רגליים שיעשה איתה מה שבא לו

מה שמעצבן אותי זה שהוא שם אותה בעדיפות ראשונה מעליי והוא בכלל לא מכיר אותה היא אפילו לא ידידה שלו והיא גם לא רוצה אותו והיא רוצה אותי והיא כבר אמרה לי את זה והוא גם יודע את זה, אבל עדיין הוא עשה את הקטע המסריח שבו הוא התלבט בכלל בין לבוא עם חבר - אח ולבין לבוא עם הכונפה המגעילה בגללי היא בכלל מדברת איתו והוא הולך איתה ועוד אחרי שדיברתי איתו כמה שעות לפני שהוא דיבר איתה
    חוק מס' 1 הוא לא להפקיר חבר למען בחורה או "bro's before whores"
    וזה חברי נקרא הפקרה וזה הדבר שגורם לי להרגיש הכי מושפל ודביל שחשבתי שהוא חבר...

תודה
    אתה משווה אותו כאילו הוא חברה שלך.
    לדעתי תתבגר אין מה לעשות. אתה לא ריצת אותה והוא קיבל אותה.

מורחקים
    שם פרטי
    להב
    לייקים
    7
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    היככנ

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    אתה משווה אותו כאילו הוא חברה שלך.
    לדעתי תתבגר אין מה לעשות. אתה לא ריצת אותה והוא קיבל אותה.
    מתי תבין?
    הוא לא מוטרד מי זה שהילד לקח לו את הילדה הוא מוטרד מהעינין שהחבר הכי טוב שלו זורק אותו בשביל ילדה שבכלל לא הוא אוהבת אותו

לייקים
    374
    נקודות
    1

סליחה לא קראתי נכון, מצטער.
    לדעתי פשוט אל תשים עליו אתה לא תוכל לשנות אותו.
    בהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

אחי הוא יצא מניאק ברמות על זה שהוא עשה לך את זה...
    הוא העדיף ללכת איתה מישהי שאין לו ולה שום דבר במקום להיות איתך, הוא יודע גם שהיא לא רוצה אותו... אולי הוא חשב לעזור לה אבל הוא גם ידע שאתה לא רוצה אותה...
    בגדול הוא עשה לך דווקא יצא מניאק בישביל לשבת סתם עם מישהי שלא רוצה אותו אפילו...

*אנחנו בני 17

מה אתם חושבים?
    תפסיקו לחמם אותו כולם

לדעתי החבר שלך תמים לגמרי
    ראה בחורה שמתחילה איתו וזה, ולא משנה האינטרסים אז הוא זרם איתה.. אולי התברר שיש להם הרבה במשותף.. אז הוא הזמין אותך לדייט שלו עם בחורה (שתבין כמה תמים ונחמד הוא) ואתה זורק אותו בשביל לצאת עם חברים? ועוד מתעצבן וכותב על זה אשכול באטרף?
    ומה הוא רצה אולי שפעם הוא יהיה עם הבחורה? או יותר מזה, אולי לנסות לשדך ביניכם?

הוא היה נחמד ואתה אוכל ממנו סרטים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

מה אתם חושבים?
    מה הסיפור ?
    אתה לא רצית אותה , הוא כן.
    הסתדר לך לטובה , הייתי אומר.. בזכותו היא תרד לך מהוריד.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

לשני האחרונים שכתבו :

לא היה לו שום דייט והיא בכלל לא רוצה אותו ואני יודע מה קרה שם - שהיא שמעה שאני לא בא היא חתכה אחרי רבע שעה
    אין לו שום משותף איתה והיא לא רוצה אותו והם בקושי מכירים והיא כונפה וכולם יודעים את זה

* והיא עדיין לא יורדת מהוריד
    נערך לאחרונה על ידי sasisasi; 09-10-2011 בשעה 01:57.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

לשני האחרונים שכתבו :

לא היה לו שום דייט והיא בכלל לא רוצה אותו ואני יודע מה קרה שם - שהיא שמעה שאני לא בא היא חתכה אחרי רבע שעה
    אין לו שום משותף איתה והיא לא רוצה אותו והם בקושי מכירים והיא כונפה וכולם יודעים את זה

מה אתה מצפה שנגיד לך ?
    אין הרבה מה לחשוב במקרה הזה...

בקשר לבחור
    קשה לי להאמין שהוא בא לעשות לך קטעים בפרנציפ. יש סיבה שהוא ינסה 'לדפוק' אותך ?
    כן כן לא לא , נסה ליישב את הדברים. חבל לפוצץ קשרי חברויות על שטויות. ובכל זאת - אם לא מתאים לך ואתה מרגיש שהוא לא באמת חבר שלך.. תחתוך קשר.
    בקשר לבחורה
    קורה שנופלים על אותן 'לא-מבינות-רמזים'.
    נסה לרמוז לה ברמז עבה יותר שאין סיכוי שיהיה ביניכם משהו , ואם לא הולך - תאמר לה את זה ישיר. 'שמעי , לא ילך בינינו.'
    אם אתה מחפש לצאת נקי , ולא לפוצץ לה את זה בפנים - תוסיף תירוץ. יש לי מישהי אחרת , אני לא מחפש חברה עכשיו , זה לא את זה אני..
    שאל איזו ידידה , הן מומחיות בתירוצים האלה.

שורה תחתונה , זה או שאתה מנסה לסדר איתם את הדברים בצורה יפה , או מפוצץ את הקשר. אין הרבה אפשרויות אחרות.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 09-10-2011 בשעה 02:31.
    הייתי פה.

לשני האחרונים שכתבו :

אז תסביר לו את זה בלי כעס

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    roy
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אז אם היא כונפה והוא חלש עם בנות אולי יסתדר בינהם והכל בסדר. חחחח.

קיצר תמשיך להגיד לו שאתה לא מוכן לפגוש אותו כשהיא גם שם.

ואז או שהיא תבין שזה לא עובד ותעזוב אותו, או שהוא יבין שהיא איתו רק כדי להשיג אותך וינפנף אותה.

הוא כנראה כל כך מסנוור מזה שבחורה כאילו נדלקה עליו שהוא לא מסוגל לחשוב.

קצת סבלנות ויהיה בסדר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,072 | הודעות: 8,198,665 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect