נכתב במקור על ידי
sasisasi
חבר שלי טוב כמו אח כבר כמה שנים מאותה הכיתה שאני רואה אותו כל יום, אני בכתה מדעית אז אין לי עוד חברים טובים משם, עשה קטע מסריח ביותר תגידו לי מה אתם אומרים על התגובה שלי ועל מה שהוא עשה:
*אנחנו בני 17
הקיצר יש ילדה שמאוהבת בי קשות וכל הבית ספר יודע את זה וכבר סיפרו לי כמה היא רוצה "להיות איתי" עכשיו אני לא איזה כאפות מסכן שלא מדבר עם בנות אני יוצא למסיבות ואין לי בעיה של בנות, אבל היא ממש לא עושה לי את זה ודחיתי אותה מספר פעמים אבל כלום לא עזר היא עדיין רודפת אחרי ואני ממשיך לדחות אותה ולהתעלם.
עכשיו פה מתחיל הסיפור, חבר שלי מהכיתה לא משיג בנות בשיט הוא אף פעם לא התנשק עם מישהי ולא הייתה לו חברה ואין לו מספר בטלפון של בחורה אחת, עכשיו אני לא ידעתי שהמצב עד כדי כך חמור אצלו ( וד"א אני לא מגזים ולא מתלהב אבל מתחילות איתי מלא בנות כל הזמן ולא שמתי לב למשהו חריג אצלו) עכשיו בדרך כלל אם מישהי שאני לא רוצה מתחילה איתי אני "מנפנף" אבל מה שקרה הפעם זה השתנה, הילדה שמאוהבת בי ולא מרפה ממש חולת נפש כל הזמן נדבקת אליי אז אני נפנתי אותה והיא התחילה לנסות להשיג אותי בדרך שונה - היא התקרבה אל החבר שהיא לא דיברה איתו מילה קודם לכן והיא חולת נפש אז אני מאמין שהיא עשתה את זה בשביל להתקרב אליי ( ד"א אני לא מקנא או משהו כזה כי אני יכול להשיג אותה כל שניה שארצה והחבר שלי נראה ממש לא טוב והוא לא מהבנים שמסתובבים עם בנות ושבנות רוצות להסתובב איתו מניסיון אני אומר)
בקיצור אמרתי לחבר שלי מה היא עושה ואז הוא אמר לי מבין אותך אחי סבבה מבין אותך, וחשבתי שהוא הקשיב לי אבל מסתבר שבלי להגיד מילה הוא קובע איתה להיפגש מתישהו ומזמין אותי להצטרף ואמרתי: מה פתאום אחי לא בא בחשבון, הם לא קבעו זמן מסויים הם סתם קבעו להפגש, בקיצור יום אחד קובעים לצאת כמה חברים לצאת וגם הוא, ובהתחלה הוא אומר לי אני לא יודע אולי, ופתאום הוא מתקשר אליי ואומר לי שהוא נמצא איתה ואם אני רוצה להצטרף( והוא לא אמר את זה קודם שהוא נפגש איתה) , התעצבנתי ואמרתי לו שינפנף אותה ויבוא אליי ושיפסיק לדבר שטויות ופתאום הוא אומר לי שהוא לא יכול שהוא כבר איתה באיזה מקום ושאני יבטל את היציאה ויצטרף אליו ,
חטפתי את הקריזה אמרתי לו רק את זה: חוק מס, 1 - bros before hoes ( בנות אל תקחו אישית) ושאם אתה חבר לא עושים דברים כאלה ותבחר או היא או אני(בלי קללות רק מה שכתבתי אמרתי לו) והוא ניתק לי בפרצוף תשיחה ושלחתי אל דבר איתי והוא כותב לי סבבה, עכשיו שתבינו הוא לא מכיר אותה בכלל עד לפני יומיים הוא לא דיבר איתה מילה והיא אפילה לא ידידה שלו בקיצור ואני החבר הכי טוב שלו ואין לו עוד חברים טובים ככה והייתי בשוק שככה הוא היה בסבבה עם זה וניתק לי בפנים ובלי להתקשר או להתנצל וככה לזרוק את החברות שלנו והיינו חברים ממש טובים אני לא מגזים
רק שתדעו ממש לא אכפת לי מהיציאה מה שאכפת לי שככה הוא זורק אותי לטובת מישהי שעושה תרגיל בשביל להשיג אותי ומישהי שלא רוצה אותו ולא דיברה איתו עד לפני כמה ימים, רק שתדעו אם אני קובע עם מישהי אני אומר לו קודם או ישר אחרי והוא לא אמר כלום! כאילו אני הby the way והיא חברה שלו כמה שנים
מה אתם חושבים?