התחלתי קורס כיבוי אש אז רק תאחלו לי בהצלחה!
בהצלחה מאליכ
נכתב במקור על ידי Youngik חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי
נכתב במקור על ידי Mr Hardal בהצלחה מאליכ תודה אחי!
נכתב במקור על ידי noamXD התחלתי קורס כיבוי אש אז רק תאחלו לי בהצלחה! אני מתנדב כבר חצי שנה בהצלחה אחי והכי חשוב תהנה
סרטים וקולנוע | סיקורי סרטים | תמיכה טכנית בסרטים מגיש עזרה ראשונה -מד"א-
בהצלחה
נכתב במקור על ידי Clonex אני מתנדב כבר חצי שנה בהצלחה אחי והכי חשוב תהנה תודה אחי! והאמת שאני לא כל כך כבר ''מאמין'' שאני יתקבל....כי אחרי המקומות המועטים שלא התקבלתי הורידו לי כבר את הבטחון.. נכתב במקור על ידי קליט בהצלחה תודה גבר!
נכתב במקור על ידי noamXD תודה אחי! והאמת שאני לא כל כך כבר ''מאמין'' שאני יתקבל....כי אחרי המקומות המועטים שלא התקבלתי הורידו לי כבר את הבטחון.. תודה גבר! אני לא מבין למה עושים לכם את זה אני באתי בלי קורס בלי ראיון פשוט למדתי לאט לאט.
נכתב במקור על ידי Clonex אני לא מבין למה עושים לכם את זה אני באתי בלי קורס בלי ראיון פשוט למדתי לאט לאט. מה זאת אומרת? אתה חיבי לעשות קורס אחרת איך תידע את ה ''מקצוע'' ? נכתב במקור על ידי ענבר_ בהצלחה תודה כפרע! (עם ע' )
נכתב במקור על ידי noamXD מה זאת אומרת? אתה חיבי לעשות קורס אחרת איך תידע את ה ''מקצוע'' ? תודה כפרע! (עם ע' ) בהצלחה ומהזה בכלל? XD
נכתב במקור על ידי Parlmnta בהצלחה ומהזה בכלל? XD בכיתה י' מתחילים דבר שנקרא מחוייבות אישית ואתה הולך להתנדב איפה שבא לך, אז אני הולך לכיבוי אש (אילת) ועושה קורס כבאות ואת ההמשך אתה יודע נכתב במקור על ידי Daily בהצלחה תודה!
בהצלחה אחי, תהנה שם
יש פה איזה אחד FLAME משהו כזה בכינוי תשאל אותו תקבל הרבה טיפים.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Mr.Young בהצלחה אחי, תהנה שם תודה! נכתב במקור על ידי Display יש פה איזה אחד FLAME משהו כזה בכינוי תשאל אותו תקבל הרבה טיפים. סבבה אני ידבר איתו..תודה
חוקי הפורום