משעמם לי מידי... עפתי בנתיים לטלויזיה...
נכתב במקור על ידי Display היי אח שלי מקס הזה מחרפן אותי.. כמה תינוק יכול כבר לבכות?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles מקס הזה מחרפן אותי.. כמה תינוק יכול כבר לבכות? אל תגיד שלום סבבה.. אחר כך שתראה בחדשות: '' נער הרג 100 אלף צרפתים אתמול בלילה '' ותגיד כוס אמק איך הוא לא קרה לי ..תבין למה !
נכתב במקור על ידי MosheSee אל תגיד שלום סבבה.. אחר כך שתראה בחדשות: '' נער הרג 100 אלף צרפתים אתמול בלילה '' ותגיד כוס אמק איך הוא לא קרה לי ..תבין למה ! הרגע הגעתי.. ומה נהית לי בחורה?
נכתב במקור על ידי Heracles הרגע הגעתי.. ומה נהית לי בחורה? לא יודע.. לא הרגתי צרפתיים הרבה זמן ... אולי בגלל זה...
נכתב במקור על ידי MosheSee לא יודע.. לא הרגתי צרפתיים הרבה זמן ... אולי בגלל זה... אין לי משהו שנון להגיד
מי פה?
נכתב במקור על ידי Gal Gadot מי פה? לא אני
נכתב במקור על ידי Heracles לא אני אחלה ------------ מתכננים משהו לחופש?
נכתב במקור על ידי Gal Gadot מי פה? אני..
נכתב במקור על ידי Gal Gadot אחלה ------------ מתכננים משהו לחופש? אני טס לאיטליה נכתב במקור על ידי Mr.Young אני.. יש לך כלב עם כובע סנטה קלאוס בחתימה..
נכתב במקור על ידי Heracles אני טס לאיטליה יש לך כלב עם כובע סנטה קלאוס בחתימה.. סנופי הוא כוכב הילדות שלי הייתי רואה אותו קבוע פעם
נכתב במקור על ידי Heracles אני טס לאיטליה יש לך כלב עם כובע סנטה קלאוס בחתימה.. איפה באיטליה? הייתי שמה בחופש הגדול, מקום קסום!
נכתב במקור על ידי Gal Gadot איפה באיטליה? הייתי שמה בחופש הגדול, מקום קסום! מילאנו.. ואני גם רואה שני משחקים של מילאן.. נכתב במקור על ידי Mr.Young סנופי הוא כוכב הילדות שלי הייתי רואה אותו קבוע פעם "סנופי" במקרה נוצרי?
נכתב במקור על ידי Heracles מילאנו.. ואני גם רואה שני משחקים של מילאן.. "סנופי" במקרה נוצרי? חחח מאיפה לי..
חוקי הפורום