א. כל עוד נגמר בתיקו ואף אחד לא השיג 3 נקודות , אז הוא לא סתם את הפה . נכון , הייתם הרבה יותר טובים - אבל מי יזכור את זה שנה הבאה ?
ב.הוא לא משחק בדיוק באותה יכולת , כבר לא פעם ולא פעמיים אמרו עליו שחקנים שהוא פשוט תוקע את המשחק של חיפה . אני רואה את שאר המשחקים , ויניב קטן פשוט לא משחק טוב , ולוקח את המקום של ימפולסקי , ורד או גולסה לפעמים .
יניב קטן מופיע
רק במשחקים גדולים , אבל אם אתה מנצח רק משחקים גדולים אתה לא לוקח אליפויות , כי יש יותר קבוצות קטנות מגדולות ושם הוא פשוט לא מופיע .
לא צריכה אותו במשחקים קטנים ? להזכיר לך כמה משחקים קטנים חיפה הפסידה העונה ?
לוקח תחת חסותו את גולסה וזה יפה , אבל בזמן הזה הוא לוקח את המקום של ימפולסקי שבתחילת העונה היה אקס פקטור וזה גרוע .
אם הגיל עושה את שלו והוא כל הזמן נפצע אז הוא לא חייב לשחק ! יניב קטן כבר לא ילד ואם הוא רוצה את טובת הקבוצה אז שייתן לה להתרגל לשחק בלעדיו , וזה אומר לעלות כמחליף מדי פעם .
יניב קטן נשמה וסמל בגלל ש"כבר מגיל צעיר זיין ת'צרפתים " . כשיניב קטן ירק על האוהדים זה היה סמל ? נשמה ?!
1)גם דוידוביץ' צריך לפרוש , הוא לוקח מקום של זר צעיר ומוכשר .
2)מה שרשמתי למעלה על ימפולסקי .
3)$$$
4)סחטיין עליו , וזה מה שמצפים מ"סמל"
התעייפתי קצת מהתגובה למקס אז אני ארשום בקצרה
2)גם קבוצה שבוחנת ומחתימה רק את ההכי טובים טועה בלפחות שחקן אחד . כמעט ואין קבוצות שמצליחות בכל הרכש שלה ב-100% .
4)לא נראה לי הגיוני שכולם ידעו שהאימון ב10:30 ורק הוא ב-11 , אבל נזרום ונגיד שלא מגיע לו .