נכתב במקור על ידי Bentley יפה אחי מזה האותיות האלו בצד? לאותיות יש משמעויות חזקות וזה מאוד מתאים לתמונה בתור מעצב
נכתב במקור על ידי Samurai לאותיות יש משמעויות חזקות וזה מאוד מתאים לתמונה בתור מעצב שלחתי לך מה שאני רוצה גבר
נכתב במקור על ידי Bentley אני רוצה חתימה יפה ... עם רקע של BENTLEY ( אותו אני אשלח לכם ) לא רוצה משהו מתחיל ... אם לא יאהב תקבלו 1.2 נקודות * בלי קרדיטים לאחר התשלום אממ עשיתי משעשיתי את הניק לא הי לי רעיונות
נכתב במקור על ידי Samurai אממ עשיתי משעשיתי את הניק לא הי לי רעיונות אתה יכל להקטין את זה ממש קצת , ואני מאמץ
נכתב במקור על ידי Bentley אתה יכל להקטין את זה ממש קצת , ואני מאמץ את החתימה?
נכתב במקור על ידי Samurai את החתימה? כן ..
נכתב במקור על ידי Bentley כן .. אני מקווה זה בסדר
תאכלס אחי אהבתי א תזה >>>
נכתב במקור על ידי Samurai אני מקווה זה בסדר שלחתי לך 300 כי זה סוג של זמני אולי משהו עשו .. בכ"מ יצא פצצה אחי תודה!
נכתב במקור על ידי Bentley שלחתי לך 300 כי זה סוג של זמני אולי משהו עשו .. בכ"מ יצא פצצה אחי תודה! טוב סבבה תודה אחי אני ינסה לעצב לך עוד אם התמונות של הBENTLEY שלי נראה כבר... בכל מקרה תודה אחי ואני אשמח למוניטין ג םאתה תקבל
נכתב במקור על ידי Samurai טוב סבבה תודה אחי אני ינסה לעצב לך עוד אם התמונות של הBENTLEY שלי נראה כבר... בכל מקרה תודה אחי ואני אשמח למוניטין ג םאתה תקבל סבבה ד"א אהבתי את התמונה שלך יותר חח ...
נכתב במקור על ידי Bentley סבבה ד"א אהבתי את התמונה שלך יותר חח ... אחי לא אכפת לך שלקחתי את התומנה של הBENTLEY הקודם כי הוא ממש יפה ובא לי לאמץ אותו XD
נכתב במקור על ידי Samurai אחי לא אכפת לך שלקחתי את התומנה של הBENTLEY הקודם כי הוא ממש יפה ובא לי לאמץ אותו XD זה שלך מה אתה שואל אותי חח
חוקי הפורום