הורדתי פיפא דרך הפורום הזה מdragonslayer ואני נתקע בשלב מאוד מאוד בסיסי כך שלא צריך מפרט .
הקבצים איך אני פותח אותם ? הם אפילו לא קבצי ISO מצורפת תמונה
![]()
הורדתי פיפא דרך הפורום הזה מdragonslayer ואני נתקע בשלב מאוד מאוד בסיסי כך שלא צריך מפרט .
הקבצים איך אני פותח אותם ? הם אפילו לא קבצי ISO מצורפת תמונה
![]()
נערך לאחרונה על ידי shaiamos; 10-10-2011 בשעה 19:10. סיבה: תוספת שם הפורץ
|
|
נערך :
הצלחתי להתקין ויש לי שאלה קטנה : ההגדרות שעשיתי דרך הFIFACONFIG כדי לראות באיכות HD טובות ?
רזולוציה : 1280X1024 כאשר מקודם היה 800X600 וראו זוועה .
RENDERING QUALITY : HIGH כאשר מקודם היה LOW והיה קטיעות
MSAA QUALITY : LOW כאן לא נגעתי כי לא ידעתי מה זה עושה .
יש לציין שעם השינוי הזה שראיתי אני רואה מצוין והשאלה בגדול היא האם פיספסתי משהו , או שינתי משהו לא טוב ?
אהה ולציין שיש לי מסך LG LED 22 וכרטיס מסך : GALAXY GEFORCE GTX560 1G DDR5 256BIT
ובנוסף לא הצלחתי לבודד קובץ שהוא יפתח את המשחק אלא רק דרך כניסה לתיקיית קבצים ואז GAME ואז האייקון . ניסיתי לעשות לו קיצור דרך ללא הצלחה . ( פחות חשוב) .
תודה לעונים ולפורום
נערך לאחרונה על ידי shaiamos; 11-10-2011 בשעה 00:40. סיבה: הצלחת התקנה ושאלות אחרות
התעלם מכל מה שכתוב מסביב . בגדול זאת הבעיה שלי זה החלון שנפתח לי . לא פתחתי לא קראק ולא כלום . לכולם זה עובד ורק לי לא
נערך :
הצלחתי להתקין ויש לי שאלה קטנה : ההגדרות שעשיתי דרך הFIFACONFIG כדי לראות באיכות HD טובות ?
רזולוציה : 1280X1024 כאשר מקודם היה 800X600 וראו זוועה .
RENDERING QUALITY : HIGH כאשר מקודם היה LOW והיה קטיעות
MSAA QUALITY : LOW כאן לא נגעתי כי לא ידעתי מה זה עושה .
יש לציין שעם השינוי הזה שראיתי אני רואה מצוין והשאלה בגדול היא האם פיספסתי משהו , או שינתי משהו לא טוב ?
אהה ולציין שיש לי מסך LG LED 22 וכרטיס מסך : GALAXY GEFORCE GTX560 1G DDR5 256BIT
ובנוסף לא הצלחתי לבודד קובץ שהוא יפתח את המשחק אלא רק דרך כניסה לתיקיית קבצים ואז GAME ואז האייקון . ניסיתי לעשות לו קיצור דרך ללא הצלחה . ( פחות חשוב) .
תודה לעונים ולפורום
גם לי יש בעיה של ORIGIN !!!
מה עשית בשביל לפתור את זה
תמורת 10 נקודות לינק מעולה שעובד 100%
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים