אז ככה בחיים לא שתיתי jack daniels רק פעם אחת כוסית ובאלי לקנות בקבוק כזה עם כמה חברים
אז איך זה זה טוב?
כמה זה עולה?
בפיצוציות אתם חשובים יביאו לי מזויף הוא אמיתי?
ועם אני שותה את זה עם ככה עוד 3 חברים נקבל סטלה?
אז ככה בחיים לא שתיתי jack daniels רק פעם אחת כוסית ובאלי לקנות בקבוק כזה עם כמה חברים
אז איך זה זה טוב?
כמה זה עולה?
בפיצוציות אתם חשובים יביאו לי מזויף הוא אמיתי?
ועם אני שותה את זה עם ככה עוד 3 חברים נקבל סטלה?
|
|
המחיר שלו נע בין 200 ל250 אם אני לא טועה, אתם תהיו בראש סבבה לגמרי +, תלוי מה הקיבולת של כל אחד מכם, אם אתם רגילים לשבת על בקבוק ארבעה חבר'ה אז אתם תקבלו סטלה.
אני לא יודע אם יביאו לך מזוייף, תשמע לא כולם מזייפים ובטח שלא ג'אק אחי, יכול להיות ששמעת פה ושם זיופים, אבל אני לא יודע להגיד לך, אם אתה חושב שהמקום מפוקפק אל תקנה, ואם אחרת אז לך על זה.
ג'אק דניאלס נחשב לויסקי טוב מאוד, אני בטוח שתהנו, עוד לא שמעתי עליו ביקורת רעה.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
בטח וויסקי בנזונה אבל אם שתית פעם וויסקי אז זה לא כמו ג'וני ווקר וכאלה, זה וויסקי אמריקאי ולא סקוטי או אירי, מה שאומר שהטעם טיפה שונה.
אבל טעם טוב !
חשבתי להביא במורד ועם לא אני ילך ליין בעיר מול בית המוזיקה
מורד לא נראה לי ימכור לך לפני שנה וחצי הלכתי לקנות אצלו טבק והוא לא מכר כי לא היה לי 18.... אז אלכוהול אני ממש בספק שהוא ימכור לך .... אבל שווה לנסות כיום שאני הולך הוא עושה לי הנחות חבל על הזמן
יין בעיר לא ממש אהבתי אותם פלצנים מדי.... הם לא יורדים ממש במחיר...
סטלה נעימה ויום טוב.
אל תדאג אני מבקש מחברים בני 16 ככה להם הוא תמיד מוכר
דבר ראשון: ויסקי לא שותים כדי לקבל סטלה או כאלה , שותים אותו כדי להירגע ככה לשבת בכיף לשתות שתי כוסות עם קרח עד סיגריה ולנקות ת'ראש.
דבר שני: המחיר נע בין 180 עד 220 משהו כזה , בפיצוציות לא מומלץ לקנות כי הרבה פעמים מוכרים שם מזוייף , לך תיקנה בחנות משקאות כמו " שוויץ בעיר " או כאלה .
ואם אתה קונה אותו תהנה !![]()
בדרך כלל הזיופים של משקאות חריפים הם רק לוודקות כי קל וזול מאוד לזייף אותם.
אין לך סיבה לחשוש מזיופים, מה שכן לא נראה לי שפיצוציות יחזיקו כזה משקה ותצטרך ללכת לחנות משקאות פה הבעיה שלך מתחילה
כי שום חנות לא תסכן את עצמה ותמכור לך אלכוהול (אתה בן 14).
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
ממש בעיה לבקש מאיזה מישהו.. נו באמת חח
אפילו שאבא שלו הולך לסופר להגיד לו שייקח בקבוק