נכתב במקור על ידי GialloRossi האאאא אמיר לא כדאי לך להתחיל איתי.. אה זה איום?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Heracles אה זה איום? כן זה איום! תתפסו אותי למה אני יתהפך עליו
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi כן זה איום! תתפסו אותי למה אני יתהפך עליו כשרוצים להרביץ למישהו צריך לעמוד על הרגליים, לא על הראש.
נכתב במקור על ידי Heracles כשרוצים להרביץ למישהו צריך לעמוד על הרגליים, לא על הראש. אני B-BOY
תהנה אחי !
נכתב במקור על ידי GialloRossi אני B-BOY Bogy-Boy?
נכתב במקור על ידי Heracles Bogy-Boy? חחחחח אתה גבר פה? בפייס פחדת לבוא 1 על 1
תהנה אחי :]
".It always seems Impossible until it's done"
נכתב במקור על ידי InSane האמת שהוא נמצא בקפואה. מודה באשמה. איזה מבאסת העונה השנייה... התחלתי לראות אותה ואז פתאום חשבתי שזאתי בעצם העונה הראשונה ואני ראיתי את העונה השנייה, אבל זה סתם בגלל שספרטקוס קיבל סרטן
נכתב במקור על ידי -Ben- איזה מבאסת העונה השנייה... התחלתי לראות אותה ואז פתאום חשבתי שזאתי בעצם העונה הראשונה ואני ראיתי את העונה השנייה, אבל זה סתם בגלל שספרטקוס קיבל סרטן ראית הפוך תעונות? קודם את אלוהי הזירה ואז את חול ודם? אם כן ממש נדפקת. וכה, מבאס שספרטקוס קיבל סרטן.
PsyTrance לשעבר MegaPro לשעבר
נכתב במקור על ידי GialloRossi חחחחח אתה גבר פה? בפייס פחדת לבוא 1 על 1 רוצה עכשיו? נכתב במקור על ידי ExcluSive תהנה אחי :] תודה גבר
נכתב במקור על ידי InSane ראית הפוך תעונות? קודם את אלוהי הזירה ואז את חול ודם? אם כן ממש נדפקת. וכה, מבאס שספרטקוס קיבל סרטן. לא, ראיתי קודם את דם וחול. ודווקא היה לי מזל אם הייתי רואה את אלוהי הזירה קודם, כי זה היה לי רצוף. יהיה עונה שלישית?
נכתב במקור על ידי Heracles רוצה עכשיו? תודה גבר בוא עככשיו יאללה בוא לכותל
נכתב במקור על ידי -Ben- לא, ראיתי קודם את דם וחול. ודווקא היה לי מזל אם הייתי רואה את אלוהי הזירה קודם, כי זה היה לי רצוף. יהיה עונה שלישית? בוודאי, יוצא ב2012: http://www.subscenter.org/he/subtitl...cus-vengeance/
נכתב במקור על ידי InSane בוודאי, יוצא ב2012: http://www.subscenter.org/he/subtitl...cus-vengeance/ הלוואי שהוא ישסף את הנאד הזה שלקח את אשתו!
חוקי הפורום