אני רוצה לקנות משהוא ב ₪26.15 יש לי בוויזה 25.3 ובPaypal יש לי 6.8 שקל ושאני רוצה לקנות זה רושם לי שזה לא הצליח לחייב את הוויזה. מה אפשר לעשות תודה לעוזרים .
נערך לאחרונה על ידי RedmEn; 12-10-2011 בשעה 23:47. סיבה: הוספתי תמונות
נכתב במקור על ידי RedmEn אני רוצה לקנות משהוא ב ₪26.15 יש לי בוויזה 25.3 ובPaypal יש לי 6.8 שקל ושאני רוצה לקנות זה רושם לי שזה לא הצליח לחייב את הוויזה. מה אפשר לעשות תודה לעוזרים . כשאתה בא לשלם, תעשה V על תשלום מהויזה.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
נכתב במקור על ידי Shir כשאתה בא לשלם, תעשה V על תשלום מהויזה. אבל בוויזה אין מספיק .
נכתב במקור על ידי RedmEn אבל בוויזה אין מספיק . התכוונתי שתעשה V בנוסף, ואז זה ישלם מהחשבון ואת השאר מהויזה.
נכתב במקור על ידי Shir התכוונתי שתעשה V בנוסף, ואז זה ישלם מהחשבון ואת השאר מהויזה. אין לי אפשרות תסתכל הוספתי תמונות .
נכתב במקור על ידי RedmEn אין לי אפשרות תסתכל הוספתי תמונות . אחרי שאתה מכניס סיסמא, מה הוא מראה לך?
נכתב במקור על ידי Shir אחרי שאתה מכניס סיסמא, מה הוא מראה לך?
נכתב במקור על ידי RedmEn תעשה מעלה איפה שכתוב VISA תלחץ על CHANGE ותוסיף את החשבון.
נכתב במקור על ידי Shir תעשה מעלה איפה שכתוב VISA תלחץ על CHANGE ותוסיף את החשבון. מצטער שאני חופר לך אבל אין ....
נכתב במקור על ידי RedmEn מצטער שאני חופר לך אבל אין .... ככל הנראה, לפי מה שראיתי עד עכשיו, האתר אינו מאפשר לשלם בכסף שיש לך בחשבון.
נכתב במקור על ידי Shir ככל הנראה, לפי מה שראיתי עד עכשיו, האתר אינו מאפשר לשלם בכסף שיש לך בחשבון. טוב, תודה רבה ! על העזרה אפשר לנעול .
בבקשה.
חוקי הפורום